Luźne dyskusje o męskich sprawach - >>>...jak Bierzecie przysznic...<<<

bambucza2208 - Nie 12 Lis, 2006
Temat postu: >>>...jak Bierzecie przysznic...<<<
mam pytanie !! jak bierzecie prysznic to bez slipów czy w slipach ????
a ja sobie lubicie poleżec w wannie to bez slipów czy w slipach !!

bo ja osobiscie wole kąpać się bez slipów i dawać luzy jądrą i penisowi :: !!

czekam na wasze odpowiedzi !!

harold mckee - Pon 13 Lis, 2006

pytasz o dom ?? :D pewnie ze bez... w domu czuje sie na luzie, tym bardiej ze mam zamykana lazienke :p hehe .. to kiedy ty bys chcial byc bez bielizny ? dziwne pytanie ;p
bambucza2208 - Pon 13 Lis, 2006

harold mckee napisał/a:
tym bardiej ze mam zamykana lazienke :p hehe .. to kiedy ty bys chcial byc bez bielizny ? dziwne pytanie ;p

a jak ktoś niee mam zamykanej ŁAzienki !! <hmm>

harold mckee - Pon 13 Lis, 2006

wywies kartke ze zajete, i prosisz o spokoj .. ;]
kocurek - Wto 14 Lis, 2006

a czy nikt w domu nie jest na tyle rozgraniety ze jak slyszy szum wody w lazience to sie nie domysli ze ktos z niej wlasnie kozysta??
ja_89 - Sro 15 Lis, 2006

Istnieje też takie coś jak zasłonka. Ja nie zamykam łazienki bo inni też potrzebują z niej korzystać czasami, ale kilka razy miałem taką sytuacje, że jak akurat wychodziłem spod prysznica to ktoś wbił. Raz siora, kilka razy brat... no ale nic złego się nie stało i żyję! :)
chlopak84 - Wto 21 Lis, 2006

Jasne, ze kapie sie nago. Nigdy nawet nie przyszloby mi do glowy zeby robic do w slipach. A nawet jesli ktos by wszedl, to co sie takiego stanie? Ojciec ma to samo, brat i tak i tak juz widzial mnie nago, ja jego zreszta tez, a gdyby mama mnie zobaczyla nago to tez by nie zrobila z tego sensacji. Wiec nie widze problemu
zola - Wto 21 Lis, 2006

To chyba normalne ze bierzesz prysznic nago, ja biore prysznic nago z moja dziewczyna, to jest zajebiste!!albo sie kochac pod prysznicem super
harold mckee - Sro 22 Lis, 2006

chyba wartoby sprobowac :D
Strikerx - Sro 22 Lis, 2006
Temat postu: odp
Pewnie że nago a co do prysznica z laską extra sprawa :) 8)
muchomorek - Sro 22 Lis, 2006

chlopak84 napisał/a:
Jasne, ze kapie sie nago. Nigdy nawet nie przyszloby mi do glowy zeby robic do w slipach. A nawet jesli ktos by wszedl, to co sie takiego stanie? Ojciec ma to samo, brat i tak i tak juz widzial mnie nago, ja jego zreszta tez, a gdyby mama mnie zobaczyla nago to tez by nie zrobila z tego sensacji. Wiec nie widze problemu

Ja mam tak samo i jakoś mnie to nie przeszkadza. Przecież nie bede sie chowal jak glupi przed rodzina w slipach w wannie, normalka. :lol:

zola - Sro 22 Lis, 2006

Seks pod prysznicem super sprawa tylko trzeba uwazac aby sie nie wywrocic :D
harold mckee - Sro 22 Lis, 2006

hahahaha :D
zola - Czw 23 Lis, 2006

juz raz sie wyjebalismy, troche bolalo
tomek4545 - Czw 23 Lis, 2006

ja nie wiem jak mozna sie kapac w domu w prywatnej toalecie w bieliznie
na basenie to zrozumiem-kwestai gusu. ja to robie nagoi w domu i na basenie

harold mckee - Czw 23 Lis, 2006

i ja tez :) jakbym musial w domu z bielizna .. to ja pierdziele .. bym sie wykonczyl :D hehe
tomek4545 - Pią 24 Lis, 2006

harold mckee napisał/a:
i ja tez :) jakbym musial w domu z bielizna .. to ja pierdziele .. bym sie wykonczyl :D hehe

ja tam nie wiem jak to mozna sie kapac w bieliznie

harold mckee - Sob 25 Lis, 2006

to cos na pograniczu ... zjesc czekolade ze sledziem w jednym kesie :D
skywalker - Nie 03 Gru, 2006

Był taki kawał:
Dlaczego ksiądz kąpie sie w slipach?
Bo nie może patrzeć na bezrobotnego :P

Ja sie kąpie nago a nawet czasami śpie nago :P

harold mckee - Nie 03 Gru, 2006

spac nago .. kiedys spalem ..ale mialem zupelnie wolna chate .. czy ja wiem czy to takie fajne :) :D
xxxbamboxxx - Nie 03 Gru, 2006

Prosze Wasss nei zalamujcie mnie. Po pierwsze we wlasnym domu mozna nawet latac na golasa. Twoi rodzice i tak znaja twoje ciało...a Jesli chodzi o to jak kapiemy sie gdzies na obozie czy cos, to przeciez sie k... nie kapiemy w slipach, dajcie zycc...kazdy facet ma to samo ...poza tym wiekszy wstyd jest sie kapac w slipach niz bez nich, bezz kituu...

Tak właściwie to ja mieszkam sam bo jestem w 3 liceum i chodzę do szkoły troche oddalonej od mojej miejscowości więc starzy wynajeli mi mieszkanie... Więc nie ma problemu spać nago :wink:

ale masz fajnie ... :P

Heh nie narzekam :P

nie masz powodow :P
krisso - Pon 04 Gru, 2006

no nie jak można by się w slipach kąpać gdziekolwiek poza morzem jeziorem czy basenem. a jak prysznic bierzesz czy do wanny idziesz to chyba w domu albo w męskiej sztni.. mały potrzebuje czasami troche luzu co nie.
serge - Sob 09 Gru, 2006

tomek4545 napisał/a:
ja nie wiem jak mozna sie kapac w domu w prywatnej toalecie w bieliznie
na basenie to zrozumiem-kwestai gusu. ja to robie nagoi w domu i na basenie

No i jak najbardziej prawidłowo :D
JAK MOŻNA W DOMU KĄPAĆ SIĘ W BIELIŹNIE, CZYTAJ - W RZECZACH?
BEZ SESNU...! To kiedy w taki razie je zdjąć? hahahaha ale bezsens...

harold mckee - Sob 09 Gru, 2006

co niektorzy spia na golasa :P hehe ale wtdy to w ogole moze ktos wejsc :P
NOWAK - Sob 09 Gru, 2006

oczywiscie w domu pełen luz i swoboda ................................................................... chyba ze ktos ma 3 siostry to w tej sytuacji gorzej
harold mckee - Nie 10 Gru, 2006

ja robie tak nie raz jak jestem zupelnie sam :)
Strikerx - Nie 10 Gru, 2006
yeah... a najlepiej razem z dziewczyną.... :D
xxxbamboxxx - Nie 10 Gru, 2006
Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a:
yeah... a najlepiej razem z dziewczyną.... :D

SuRe,

harold mckee - Nie 10 Gru, 2006

no i co tu wiecej dodac ? :D
kocurek - Czw 14 Gru, 2006

harold mckee napisał/a:
co niektorzy spia na golasa :P hehe ale wtdy to w ogole moze ktos wejsc :P

i co z tego, zobaczy cos czego w zyciu nie widzial? :P

harold mckee - Czw 14 Gru, 2006

mnie np krepuje jakby miala zobaczayc moje penisa mama czy tata czy siostra... nie wydaje mi sie to jakies takie oczywiste ...
skywalker - Pią 15 Gru, 2006

[quote="harold mckee"]mnie np krepuje jakby miala zobaczayc moje penisa mama czy tata czy siostra... nie wydaje mi sie to jakies takie oczywiste ...[/quote]
Nie no wiadomo przed mamą czy siostrą to wiadomo ze chyba każdy by sie wstydził ale przed ojcem? Nie widziałeś nigdy penisa ojca?

harold mckee - Pią 15 Gru, 2006

widzialem .. ale i tak jest to dla mnie krepujace ..
Gość - Pią 15 Gru, 2006

:O:O ja nigdy nie widzialam penisa mojego taty :P
harold mckee - Sob 16 Gru, 2006

nie dziwie sie dlaczego :P
kocurek - Wto 19 Gru, 2006

wg mnie ogolnie w polsce nagosc jest tematem tabu nawet w najblizszej rodzinie, w skandynawii juz od malego dziecka jestes z tym oswajany co prawda jest to skutek saun ktore wieksozsc chyba ma w domu lub chodzi na takowe u nas jest jeszcze stary swiat i troche minie zanim sie to zmieni.
skywalker - Czw 21 Gru, 2006

Nie chciałbym wejść do sauny z moją matką i siostrą :/
harold mckee - Czw 21 Gru, 2006

skywalker napisał/a:
Nie chciałbym wejść do sauny z moją matką i siostrą :/

ale zkilkoma innymi dzieffczynami taaaak :P

skywalker - Czw 21 Gru, 2006

To to co innego :P Wystarczyły by mi 2 :P Jeśli byłoby więcej nie wiedziałbym gdzie patrzeć a tym bardziej do której wsadzać <lol2>
harold mckee - Czw 21 Gru, 2006

hehehehehe :D :D:D daj spokoj :P szalona glowa :P
Strikerx - Pią 22 Gru, 2006
Tak by Cie wyniańczyły że byś zgłupiał do cna :D tej wyliż tej wyliż :D
harold mckee - Pią 22 Gru, 2006

by mi jezyka nie starczylo ... a zuchwa i te inne od buzi co sa wiesz .. to normalnie wysiadka :D hehe
Strikerx - Pią 22 Gru, 2006
No pewnie by Cie obległy to koniec :D
Bruno Pelletier - Nie 24 Gru, 2006

Primo - nie wiem dlaczego martwicie się o to, że ktoś z rodziny wejdzie Wam do łazienki... Przecież to są podstawy kultury i dobrego wychowania, że nawet jeśli jest koniecznośc wejścia komuś do łazienki podczas jego kąpieli, to się PUKA...

Secundo - ja kąpię się zazwyczaj na kolanach ;)

harold mckee - Nie 24 Gru, 2006

mozesz rozwinac i wyjasnic ... secundo ? :D hehehehe :P
Bruno Pelletier - Nie 24 Gru, 2006

kiedy biorę prysznic z moim chłopakiem zawsze klękam przed nim - uwielbiam patrzeć jak woda spływa po Jego wspaniale wyrzexbionym ciele :) No i przy tym ssać go :)
harold mckee - Nie 24 Gru, 2006

yhymmmm
kocurek - Nie 24 Gru, 2006

Bruno Pelletier napisał/a:
kiedy biorę prysznic z moim chłopakiem zawsze klękam przed nim - uwielbiam patrzeć jak woda spływa po Jego wspaniale wyrzexbionym ciele :) No i przy tym ssać go :)

bruno nic dodac nic ujac jedynie siasc i zaczac marzyc ;]

Gość - Sob 31 Mar, 2007

ten temat brzmi tak jak czy wyhodzicie na dwor ubrani czy nadzy no oczywiscie ze ubrani a pod prysznic oczywiescie ze nago w ogole czesto chodze po domu nago jak nikogo nie ma jak pisze tego posta to wlasnie siedze nago przed kompem wiec nawet nie czaje czemu pod prysznicem mialbym byc ubrany :P
Shnitzel - Nie 26 Lip, 2009

NAGO, co to za pomysł by sie kapac w slipach albo kąpielówkach? Gdziekolwiek, ja rozumie kąpielówki w naturalnych zbiornikach wodnych by sobie delikatnego sprzetu łatwo nie uszkodzić ale w innych miejscach? to podstawy higieny dokładnie sie umyć.
Jak miałem remont w łazience że nie było w ogóle drzwi to wszyscy sie kapali i problemu niebyło. A jak komos przeszkadza czyjaś nagość? no cóz, to jego problem.

bjorkowa - Sro 09 Wrz, 2009

chlopak84 napisał/a:

no mam napewno by sesnacji nie zrobila, prawopodobnie jak i ojciec to oni pierwsi wiedzieli cie nago...i dluuugo dluuugo ogladali cie nago zmieniajac np pieluszki:P

Franki88 - Sro 09 Wrz, 2009

nawet nie podejżewałem że można wpaść na pomysł by brać prysznic w domu w slipach :o
Agares - Czw 10 Wrz, 2009

Prysznic w slipach?
A po co? W końcu to dom ; ).

Biorę ofc nago.

xselix - Czw 10 Wrz, 2009

jak można w bieliźnie się kąpać!!! czasem trzeba dać trochę ulgi ptaszkowi :)
Agares - Czw 10 Wrz, 2009

No dokładnie ;) .
lew966 - Pią 11 Wrz, 2009

oczywiście że nago. jak przeczytałem temat, to myślałem że chodzi o sposób mycia, np: czy myje się gabka, ile razy myję głowe, rak czesto, czy sikam podczas prysznicu etc.