Krosty i plamki - "Pęcherzyk" na penisie etc.

Raven92 - Pią 10 Lis, 2006
Temat postu: "Pęcherzyk" na penisie etc.
Witam, chcialbym sie dowiedziec o co tu chodzi.
Nie dam zdjecia bo nie posiadam jeszcze cyfrowki, ale opiszę problem.
Na poczatku chce wam przedstawic mojego nowego kolegę - znajduje się na żołędziu 1cm od cewki moczowej na poludniowy wschod. wygląda na jakiś biały pęcherzyk wypełniony cieczą, ale nie wydaje mi się aby taka w nim byla. Kiedy dotykam tego czuje lekkie kłucie, ale kiedy sobie wale to musze bardzo leciutko bo boli jak choleła :shock:
2.moj drugi problem to stulejka, prosze o opisanie zabiegu usuniecia tego czorta.
trzeci to takie jakby krostki na penisie. są szerokie na 0.5 mm i dadzą się częsciowo "wycisnac" , krostkow jest sporo i nie wiem jakim cudem to sie stalo. Mam je od 3 lat. I musialy sie jakos rozniesc.
A czwarta sprawa to co do wielkosci mojego "siusiaka". Ma 13-13,5 cm dlugosci i 13 cm obwodu, nie mam pojecia czy takim wacusiem moge zadowolic panienki i czy mam sie go wstydzic. Prosze o pomoc

Raven92 - Pią 10 Lis, 2006

ooo sorry... dodam ,ze bardzo wstydze sie wizyty u urologa. Powiedzialem starym zeby mi wzieli kobiete :shock:
Raven92 - Sob 11 Lis, 2006

A i jeszcze... moj "mały" podczas wzwodu stoi pionowo do góry i moge go wygiac tylko na 90 stopni. Czy to normalne?

->odpiszcie najpierw na poprzednie pytania