Inne problemy - wisząca moszna // foto

dickandtracy - Nie 12 Sie, 2012
Temat postu: wisząca moszna // foto
Witam,

od jakiegoś czasu zauważyłem, że moje jądra przeważnie znajdują się w stanie wiszącym, rzadkością jest stan, w którym jądra są zbite. Poza tym od dłuższego czasu mam ogromną ilość widocznych żył na mosznie (zarówno tych małych czerwonych jak na zdjęciu, jak również grubszych dochodzących aż do "czarno"-niebieskiego koloru). Poza tym mam często uczucie jakby mój penis czegoś potrzebował, w sensie czasami czuć jakby był wysuszony i "wsysa" go do środka. Nie wiem jak to opisać. Wysuszenie chyba najlepiej oddaje uczucie. Sam penis, jak i cała moszna wygląda mizerniej niż kiedyś. Załączam zdjęcia. Co myślicie ??

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4
foto 5
foto 6

yyylll - Nie 12 Sie, 2012
Temat postu: Re: wisząca moszna // foto
dickandtracy napisał/a:
Witam,

od jakiegoś czasu zauważyłem, że moje jądra przeważnie znajdują się w stanie wiszącym, rzadkością jest stan, w którym jądra są zbite. Poza tym od dłuższego czasu mam ogromną ilość widocznych żył na mosznie (zarówno tych małych czerwonych jak na zdjęciu, jak również grubszych dochodzących aż do "czarno"-niebieskiego koloru). Poza tym mam często uczucie jakby mój penis czegoś potrzebował, w sensie czasami czuć jakby był wysuszony i "wsysa" go do środka. Nie wiem jak to opisać. Wysuszenie chyba najlepiej oddaje uczucie. Sam penis, jak i cała moszna wygląda mizerniej niż kiedyś. Załączam zdjęcia. Co myślicie ??

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4
foto 5
foto 6

Wymacaj mosznę, czy nie znajduje się tam żadna ciecz, dodatkowa tkanka, jeśli nic nie ma tam poza jądrami kształtu owalnego, to nie masz się o co martwić ;)

stefffffcio - Pon 13 Sie, 2012

Odkręć zimną wodę pod prysznicem, i lej na jaja przez 5 minut to odrazu się "podniosą" :P
facet - Pon 13 Sie, 2012

Nic nie widzę niepokojącego. Ile masz lat?
hiubi - Nie 07 Paź, 2012

Moszna jak moszna. Nic nie jest złego. Lewe jądro nieco niżej schodzi ale to normalka. Oba jądra w mosznie.
ZmarszczonyFred - Nie 07 Paź, 2012

wszystko wygląda ok...nie wiem czemu mam skojarzenie z Gandalfem :D
amstaff - Pon 08 Paź, 2012

Na koniec prysznica parę sekund zimna woda, ciepła woda, zimna, ciepła i na sam koniec zimna, mi pomaga moszna przez większość czasu wyżej się trzyma. Ogólnie myślę że ja mam problem tego że wiecznie mi gorąco to się rozciąga dla ochłody :D
Ogólnie może być na samą mosznę jak nie lubisz takiego hartowania ciała.