Luźne dyskusje o męskich sprawach - co robicie podczas gry wstepnej?:)
Gość - Sro 25 Paź, 2006 Temat postu: co robicie podczas gry wstepnej?:) € hej założylam ten temat po to aby dowiedziec sie jak Wy to robicie a przy okazji może naucze sie czegos nowego:) także piszcie:) temat rzeka wiec mysle ze problemow nie bedzie . Pozdrawiam. Katarzyna
harold mckee - Sro 25 Paź, 2006
hehehe no fakt temat rzeka
wiesz juz dawno tego nie robilem .. :p bo po pierwsze nie mam z kim a po drugie .. no ekhm.. moze dziwnie zabrzmi ale nie mam czasu haha
ale ostatnio przeczytalem to co Ty nam nakreslilas.. i bede staral sie postepowac tak jak tam powiedzialas
napewno napisze o efektach, bo cos sie znowu kroi hehe !!
pozdrawiam i dzieki za wszystko :*
ccn - Sro 25 Paź, 2006
puszczam baki
biggi82 - Czw 26 Paź, 2006
Smaruję czekoladą z batonów Princessy. I to nie kit.
Lubię szalone pomysły. No ten może nie jest szalony, ale humor podczas seksu - to bardzo ważna dla mnie rzecz.
Robię sobie znaki indiańskie pod oczami z jej soczków...
Zero oporów. Mam mnóstwo pomysłów..
Ale najlepiej jest chyba lizać i ocierać
::Cezary:: - Pią 27 Paź, 2006
Standartowo od góry w dół.pomijając z początku okoliece krocza,schodząć do samych stóp tam trochę się zatrzymuję i koncentruje na stopach,następnie znów w góre do piersi i później muszelka,języczek itp, lubię też pocierać penisem po piersiach i jej brzuchu
Joe_Kos - Pią 27 Paź, 2006
ja tez tak jak cezary, tylko bez tegopenisa przy piersiach, a jeśli chodzi o 'minetkę' to prefrtuje czasem troszke bitej śmietany,jakiś jogurt
Gość - Pią 27 Paź, 2006
ooo niezle:)
Gość - Sob 28 Paź, 2006
ccn napisał/a: | puszczam baki |
mam nadzieje ze zartujesz sobie!!!
SaNNeK - Nie 29 Paź, 2006
nie wiadomo kasiu...:D
harold mckee - Nie 29 Paź, 2006
hahahahahaha
Joe_Kos - Nie 29 Paź, 2006
ale kasiu..
Gość - Nie 29 Paź, 2006
Joe_Kos napisał/a: | ale kasiu.. |
yyyy... heh ty tez tak robisz?:> hehe mam nadzieje ze nie:):)
Gość - Nie 29 Paź, 2006
mnie najabardziej kreci jak moj partner dotyka masuje i caluje moje piersi to jest dla mnie super poczatek jak na gre wstepna. no wiem wiem nic nadzwyczajnego:) ale jednak... porzadany efekt uzyskany:
a mam jeszcze pytanie do pytania dla Was 69 to gra wstepna czy juz seks?
SaNNeK - Nie 29 Paź, 2006
heh... ja mysle ze to by sie zaliczalo jako gra wstepna...
Strikerx - Nie 29 Paź, 2006 Temat postu: odp Tak to gra wstępna...a co myślicie o pieszczeniu 2 dziurki kobiety?Oczywiście odp Kasi obowiązkowa..:)
biggi82 - Nie 29 Paź, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | Tak to gra wstępna...a co myślicie o pieszczeniu 2 dziurki kobiety? |
69 - tak, gra wstępna.
A pieszczenie drugiej dziurki - tak, ale tylko wygolonej.
Nie mogę się tego doczekać:).
Gość - Pon 30 Paź, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | Tak to gra wstępna...a co myślicie o pieszczeniu 2 dziurki kobiety?Oczywiście odp Kasi obowiązkowa..:) |
nie nie nie absolutnie NIGDY PRZENIGDY! nie zgodzilabym sie na to. niewiem co w tym jest takiego pociagajacego. przeciez ta dziurke sie robi. no wieceie co sie nia robi. pozatym miejsce penisa jest w pochwie kobiety a nie w jej tyłku buzi czy innej czesci ciala pewnie mnie zgnebicie za ta odpowiedz jestem, przygotowana na najgorsze
harold mckee - Pon 30 Paź, 2006
mam podobne zdanie
aczkolwiek odnoscnie pupy bym podyskutowal
Gość - Pon 13 Lis, 2006
pupa jest idealnym miejscem na męskiego członka.
paulinka - Pon 13 Lis, 2006
zrobic "staniczek i majteczki" z bitej smietany
albo np przyczepic lodu cieple murzynki do biustu
pozatym jakis striptiz raz kobieta dla meższczyzny kiedy indziej na odwrut
pieszczenie calowanie i dotykanie gdy partner jest zwiazany i ma zawiazane oczy
smarowanie ciala olejkiem balsamem
zabawa z bananem symulacja sexu oralnego kobitka sie naje chlopak sie narajcuje
odgrywanie scenek z przebraniach typu nauczycielka(zlej go po łapach bo byl niegrzeczny) albo pielęgniarka(potrzebana pomoc jakas natychmiastowa rewanimacja:D)
dotykanie ciała piurkiem albo satynowym materiałem(gili gili hihi:))
zabawa w królowa badz króla jedno rozkazuje drubie spełnia prożby jak podanny jedno musi sie poczuc dominujace i wyższe a drugie oddane np. wycałuj mi dłonie wymasuj mi stopy czy cokolwiek innego
jakby bitwa w łóżku gilgotanie przepychanie walka ale na żarty poiłaczona z delikatnym dotykiem i pocałunkami
zozbieranie na czas:)
zamiana ciuszków albo samej bielizny:D
taniec erotyczny
paulinka - Pon 13 Lis, 2006
dawajcie jakis pomysły bo nie chce sie nudzic a nieraz nic nowego nie chce mi wpasc do główki:) pozdrowionkia:*
Gość - Pon 13 Lis, 2006
dobra jest bitwa na poduszki, ale taka długa i wyczerpująca:))
Potem sex jest bardziej soczysty:))
|
|