Stulejka - preblem z penisem plz ... help
ccn - Nie 22 Paź, 2006 Temat postu: preblem z penisem plz ... help a dokladniej chodzi mi o skore ... jest bardzo waska i ciezka mi ja lekko obciagnac do dopiero zdjac z zoledzia... jedyne co przychodzi mi z trudem to sciagniecie jej jak mi nie stoi... czy musze isc z tym do urologa zeby mi ucial ten kawaleczek?? czy moze moge ja jakos sam rozszezyc??
ic - Nie 22 Paź, 2006
musisz z tym isc do urologa... koniec kropka
harold mckee - Pon 23 Paź, 2006
to STULEJKA !
taka moja diagnoza.. idz do lekarza i Ci usuna to w pizdu
aartii - Pon 23 Paź, 2006
Haroldziku, ja naprawdę w końcu się wezmę do kupy i policzę te tematy odnośnie stulejki. Obstawiam coś około 63.
ccn - Pon 23 Paź, 2006
isc z tym normalnie do rodzinnego ?? i mu pokazac i on mnie skieruje do szpitala?? jak tak to supper D nalatam sie na golasa jak jakis ex... ;]
ccn napisał/a: | isc z tym normalnie do rodzinnego ?? i mu pokazac i on mnie skieruje do szpitala?? jak tak to supper D nalatam sie na golasa jak jakis ex... ;] |
tak hehe .. to musisz zrobic ...
aartii napisał/a: | Haroldziku, ja naprawdę w końcu się wezmę do kupy i policzę te tematy odnośnie stulejki. Obstawiam coś około 63. |
hehe tak a najlepsze jest to ze prawie kazdy mowi ze to cos innego niz wszyscy hehehe
ja mysle ze jest chyba cos kolo 70 z moze nawet troszke wiecej.. ale przekopac to forum teraz cale .. to uuu nie lada wyczyn :p
ccn - Pon 23 Paź, 2006
wiecie kazdego przypadek jest indywidualny ;]
ccn - Pon 23 Paź, 2006
sluchaj ale stulejka to jest to ze skora jest jakby przywiazana na takiej jakby nitce do zoledzia czy to ze napletek jest tak mocno scisniety ??
ccn napisał/a: | sluchaj ale stulejka to jest to ze skora jest jakby przywiazana na takiej jakby nitce do zoledzia czy to ze napletek jest tak mocno scisniety ?? |
http://www.penis.com.pl/content.php?id=401
tutaj jest wszystko o tym problemie, oczywiscie tesh wystraczylo looknac layout strony ..
|
|