Luźne dyskusje o męskich sprawach - żyć się nie chcę...
Strikerx - Czw 19 Paź, 2006 Temat postu: żyć się nie chcę... Jak wyleczyć płaskostopie ?
blablapa - Czw 19 Paź, 2006
gimnastyka korekcyjna ;d [;
harold mckee - Czw 19 Paź, 2006
omg hehe musis zposzukac sobie jak kolga wyzej powiedzial jakichs cwiczen korekcyjnych, najepiej w internecie, albo u lekarza..
Strikerx - Czw 19 Paź, 2006 Temat postu: odp No właśnie szukam tych ćwiczeń i jakoś nie specjalnie się palą żeby mi się ukazać :d
skywalker - Czw 19 Paź, 2006
Ciesz sie... Do woja cie nie wezmą no chyba że już byłeś
Strikerx - Czw 19 Paź, 2006 Temat postu: odp Kto Ci powiedział że mnie nie wezmą?Byłem na wstawce dostałem kat A
aartii - Czw 19 Paź, 2006
Płaskostopia się nie leczy, tylko koryguje, wszak to nie choroba, ale wada. Tak, wiem, czepliwy jestem, ale już taki mój urok
A co do korygowania płaskostopia: chodzenie boso po twardej powierzchni (panele, kafle itp.) 10 minut dziennie, na palcach, piętach i krawędziach zewnętrznych i wewnętrznych, jeśli dasz radę. Pozdrawiam.
skywalker - Czw 19 Paź, 2006 Temat postu: Re: odp [quote="Strikerx"]Kto Ci powiedział że mnie nie wezmą?Byłem na wstawce dostałem kat A[/quote]
Ja słyszałem że z płaskostopiem nie biorą do wojska... Hmmm to mój kumpel nie będzie zadowolony...
harold mckee - Czw 19 Paź, 2006
hehehe
tam kolega z tymi cwiczeniami ma racje .. pytalem ciotki pielegniarki .. :] mowila o tych samych cwiczeniach.
specjalnie dla Ciebie
Strikerx - Pią 20 Paź, 2006 Temat postu: odp Jestem zaszczycony a tak na serio to dzięki, no i koniecznie pozdrów ciocię
harold mckee - Pią 20 Paź, 2006
hehehe napewno sie ucieszy
|
|