Krosty i plamki - mam duży PoBleM... :-(

dragnarxx - Sro 18 Paź, 2006
Temat postu: mam duży PoBleM... :-(
Słuchajcie...
Nie chodzi o rozmiar i te sprawy...
około 3-4miechy temu pojawiły się te "sławne" czerwone plamki na podstawie żołędzia... Potem zaczęły powoli rosnąć i się zageszczac, tara oczywiscie sa białe, gęste i dosc duze...
Boje się ze cos powaznego moze z tego być.
Kupiłem clotrimazol smarowałem i nic, a moze nawet sie pogorszyło.
Grzybica to to nie jest, NIC MNIE NIE SWĘDZI, NIE SZCZYPIE, nie mam zadnych problemow tylko ZAPACH :( i wyglada to nieciekawie [delikatnie powiedziane] !!! PROSZE O POMOC !
Moze mieliscie podobny problem, do lekarza nie chce isc ! [mam prawie 17lat...] :cry: :evil: :twisted: :(

harold mckee - Sro 18 Paź, 2006

nie no pewnie zamiast isc do lekarza to siedz w domu i czekaj .. moze uzyles zlej masci .. a on napewno by Ci pomogl .. do prawdy czego Wy sie boicie..

nie wiem co to moze byc .. ja bym to wlasnie sprawdzil u lekarza.

dragnarxx - Sro 18 Paź, 2006

jak nie wiesz to po cholere się udzielasz ?
Qrwa wszyscy bedą teraz gadac idz do LEKARZA... Mam jakiś afekt, moze dlatego ze stary jest lekarzem ?
Nieno, slyszalem o jakis plesniawkach czy czyms takim i o kłykcinach, dajcie nazwe jakiegos mazidła :D

skywalker - Sro 18 Paź, 2006

To skoro twój stary jest lekarzem to czemu mu o tym nie powiesz? Przecież da Ci jakieś "mazidło"...
harold mckee - Sro 18 Paź, 2006

skywalker napisał/a:
To skoro twój stary jest lekarzem to czemu mu o tym nie powiesz? Przecież da Ci jakieś "mazidło"...

wyjales mi to z ust :D

fliku - Czw 28 Gru, 2006

człowieku, masz zajebisty problem, lepiej udaj sie do lekarza koniecznie. to nie są typowe planki niegroźne, to jakaś inna wersja tego samego, spróbuj rumianku, okłady, ale z góry mówie że może nie pomóc, co najwyżej pomoże do wizyty u lekarza.