Stulejka - F

Blade255 - Pon 16 Paź, 2006
Temat postu: F
,mm
Ziuuuteek - Pon 16 Paź, 2006
Temat postu: Re: Foto,POomocy BŁAGAM POMÓZCIE,DZiwnie WACEK WYGLADA :(:(
Blade255 napisał/a:
MAM PROBLEM Z WACKIEM,jak to okropnie wyglada pomózcie mi błagam,wstydze sie isc z tym do lekarza :( Nie wysmiewajcie sie ;(;( :( :oops:
http://img233.imageshack....39fq6.jpg[/img]
http://img168.imageshack....dsc01740zq1.jpg
http://img211.imageshack....dsc01741pl1.jpg
Z tego co widać na tych zdjęciach to ewidentnie twoim problemem jest stulejka. :wink: Niestety wizyta u lekarza jest w twoim wypadku konieczna... :)
arminek - Pon 16 Paź, 2006

no na tych zdjeciach to ja nic nadzwyczajnego nie widze a stulejki to juz tym bardziej nie wiem o co chodzi sprecyzuj na czym polega twój problem bo naprawde ze zdjęć nie wynika nic specjalnego przynajmniej dla mnie :wink:
Blade255 - Wto 17 Paź, 2006

arminek napisał/a:
no na tych zdjeciach to ja nic nadzwyczajnego nie widze a stulejki to juz tym bardziej nie wiem o co chodzi sprecyzuj na czym polega twój problem bo naprawde ze zdjęć nie wynika nic specjalnego przynajmniej dla mnie :wink:
Problem wyglada na to ze on tak dziwnie wyglada nie sadzicie ??
harold mckee - Wto 17 Paź, 2006

moim zdaniem zwykle przebarwienia nie ma sie czym martwic, najprawdodpodbniej spod spodu jest stlujeka ..

przytnij troszke wlosien .. :lol:

sasiad997 - Wto 17 Paź, 2006

jak możesz zrób jeszcze fote jak sciagasz skórę z żołędzia mysle ze jak mowi kolega powyżej ze to moze od tego...

sasiad997 napisał/a:
jak możesz zrób jeszcze fote jak sciagasz skórę z żołędzia mysle ze jak mowi kolega powyżej ze to moze od tego...
Czyli nikt nie wie co mi dolega ?? Nie ide do lekarza bojjee sie !!!!on nie ma wogóle prawidłowego wyglondu i czemu ma taki kolor ;(
aartii - Wto 17 Paź, 2006

Jak dla mnie to ma całkiem normalny wygląd. Dorzuć zdjęcie ze ściągniętą skórką (jeśli możesz ją ściągnąć). A jak stoi to też wydaje Ci się, że wygląda dziwnie? I ile masz lat?
skywalker - Wto 17 Paź, 2006

Jak dla mnie to masz przebarwienie skóry... Nie chce straszyć ale słyszałem że przebarwienia mogą być groźne... A od kiedy to masz? Może opalałeś go na slońcu albo w solarium?

skywalker napisał/a:
Jak dla mnie to masz przebarwienie skóry... Nie chce straszyć ale słyszałem że przebarwienia mogą być groźne... A od kiedy to masz? Może opalałeś go na slońcu albo w solarium?
Nie nie chodziłem na zadne solarium i nie opalałem go :( :(
skywalker - Wto 17 Paź, 2006

To w takim razie radzę iść do dermatologa bo zdaje sie że urolog tu nic nie pomoże...
harold mckee - Wto 17 Paź, 2006

naprawde nie wiem czemu nietorzy boja sie isc do lekarza .. tylko zamiast tego siedziec w domu i plakac nad swoim losem .. a moze wystarczy pozsmarowac jakas mascia np RAZ by ten problem zniknal .. naprawde nie jestem w stanie takich ludzi zrozumiec .. echhh

nie pierdziel ze sie boisz tylko stan se przed lustrem i powiedz jestem facetem .. przeciez nie odrazu zrobi zastrzyk w tego czlonka .. ech ! OMG !

sid76 - Pon 01 Sty, 2007

Też miałem takie jaśniejsze przebarwienie na napletku (osobiscie wydaje mi się że to może byc tzw."bielactwo"), ja po prostu dokonałem zabiegu obrzezania i po prostu pozbyłem sie problemu!
Hard - Pon 01 Sty, 2007

Mialem takie coś :/ Identyczne nazywa się to Stulejka Zatrzaśnięta, najgorsza jaka może być... idż lepiej szybko z tym bo Cię zapalenie weżnie tak jak mnie i nie będziesz mógł oddać moczu bo skóra nieprzepuści, a to jest straszne ;/ Chcesz się wysikaća tu mocz nieleci i zostaje w srodku i napletek sie moczem napełnia... i za ch... nie odblokujesz dopiero po 15 minutach a jak szczypie...
sebastian123 - Sob 13 Sty, 2007

Ja mam podobnego jak na tym,zdjęciu,powiedzcie mi czego mam się bać ,czy mi sie cos stanie ???? :cry: :cry:
Ronlado - Pon 22 Sty, 2007

Jakis dziwny ten żoładz...jak by napuchniety byl. Jezeli to stulejka i nie mozesz zsunac napletka..to tylko do lekarza i na zabieg. Bo jezeli nie bedziesz go myl wcale w wieku 30 lat mozesz miec nawet raka prącia. Wiec lepiej sie pospieszyc.
Arek13 - Czw 25 Sty, 2007

Słuchaj nie buj się iśc do lekarza to taki sam facet jak ty...(no chyba że sie kobieta trafi).Trzeba to zrobi przed 18 rokiem życia,jeżeli to stulejka.Odwagi!