Stulejka - F
Blade255 - Pon 16 Paź, 2006 Temat postu: F ,mm
Ziuuuteek - Pon 16 Paź, 2006 Temat postu: Re: Foto,POomocy BŁAGAM POMÓZCIE,DZiwnie WACEK WYGLADA :(:( Z tego co widać na tych zdjęciach to ewidentnie twoim problemem jest stulejka. Niestety wizyta u lekarza jest w twoim wypadku konieczna...
arminek - Pon 16 Paź, 2006
no na tych zdjeciach to ja nic nadzwyczajnego nie widze a stulejki to juz tym bardziej nie wiem o co chodzi sprecyzuj na czym polega twój problem bo naprawde ze zdjęć nie wynika nic specjalnego przynajmniej dla mnie
Blade255 - Wto 17 Paź, 2006
arminek napisał/a: | no na tych zdjeciach to ja nic nadzwyczajnego nie widze a stulejki to juz tym bardziej nie wiem o co chodzi sprecyzuj na czym polega twój problem bo naprawde ze zdjęć nie wynika nic specjalnego przynajmniej dla mnie | Problem wyglada na to ze on tak dziwnie wyglada nie sadzicie ??
harold mckee - Wto 17 Paź, 2006
moim zdaniem zwykle przebarwienia nie ma sie czym martwic, najprawdodpodbniej spod spodu jest stlujeka ..
przytnij troszke wlosien ..
sasiad997 - Wto 17 Paź, 2006
jak możesz zrób jeszcze fote jak sciagasz skórę z żołędzia mysle ze jak mowi kolega powyżej ze to moze od tego...
sasiad997 napisał/a: | jak możesz zrób jeszcze fote jak sciagasz skórę z żołędzia mysle ze jak mowi kolega powyżej ze to moze od tego... | Czyli nikt nie wie co mi dolega ?? Nie ide do lekarza bojjee sie !!!!on nie ma wogóle prawidłowego wyglondu i czemu ma taki kolor ;(
aartii - Wto 17 Paź, 2006
Jak dla mnie to ma całkiem normalny wygląd. Dorzuć zdjęcie ze ściągniętą skórką (jeśli możesz ją ściągnąć). A jak stoi to też wydaje Ci się, że wygląda dziwnie? I ile masz lat?
skywalker - Wto 17 Paź, 2006
Jak dla mnie to masz przebarwienie skóry... Nie chce straszyć ale słyszałem że przebarwienia mogą być groźne... A od kiedy to masz? Może opalałeś go na slońcu albo w solarium?
skywalker napisał/a: | Jak dla mnie to masz przebarwienie skóry... Nie chce straszyć ale słyszałem że przebarwienia mogą być groźne... A od kiedy to masz? Może opalałeś go na slońcu albo w solarium? | Nie nie chodziłem na zadne solarium i nie opalałem go :(
skywalker - Wto 17 Paź, 2006
To w takim razie radzę iść do dermatologa bo zdaje sie że urolog tu nic nie pomoże...
harold mckee - Wto 17 Paź, 2006
naprawde nie wiem czemu nietorzy boja sie isc do lekarza .. tylko zamiast tego siedziec w domu i plakac nad swoim losem .. a moze wystarczy pozsmarowac jakas mascia np RAZ by ten problem zniknal .. naprawde nie jestem w stanie takich ludzi zrozumiec .. echhh
nie pierdziel ze sie boisz tylko stan se przed lustrem i powiedz jestem facetem .. przeciez nie odrazu zrobi zastrzyk w tego czlonka .. ech ! OMG !
sid76 - Pon 01 Sty, 2007
Też miałem takie jaśniejsze przebarwienie na napletku (osobiscie wydaje mi się że to może byc tzw."bielactwo"), ja po prostu dokonałem zabiegu obrzezania i po prostu pozbyłem sie problemu!
Hard - Pon 01 Sty, 2007
Mialem takie coś :/ Identyczne nazywa się to Stulejka Zatrzaśnięta, najgorsza jaka może być... idż lepiej szybko z tym bo Cię zapalenie weżnie tak jak mnie i nie będziesz mógł oddać moczu bo skóra nieprzepuści, a to jest straszne ;/ Chcesz się wysikaća tu mocz nieleci i zostaje w srodku i napletek sie moczem napełnia... i za ch... nie odblokujesz dopiero po 15 minutach a jak szczypie...
sebastian123 - Sob 13 Sty, 2007
Ja mam podobnego jak na tym,zdjęciu,powiedzcie mi czego mam się bać ,czy mi sie cos stanie ????
Ronlado - Pon 22 Sty, 2007
Jakis dziwny ten żoładz...jak by napuchniety byl. Jezeli to stulejka i nie mozesz zsunac napletka..to tylko do lekarza i na zabieg. Bo jezeli nie bedziesz go myl wcale w wieku 30 lat mozesz miec nawet raka prącia. Wiec lepiej sie pospieszyc.
Arek13 - Czw 25 Sty, 2007
Słuchaj nie buj się iśc do lekarza to taki sam facet jak ty...(no chyba że sie kobieta trafi).Trzeba to zrobi przed 18 rokiem życia,jeżeli to stulejka.Odwagi!
|
|