Luźne dyskusje o męskich sprawach - Do dziewczyn ??

Ged - Pon 16 Paź, 2006
Temat postu: Do dziewczyn ??
Jestem początkujący mam dziewczyne i w najbliższym czasie chcemy przejść do czegoś więcej. Możecie mi podpowiedzieć co dziewczyna najbrdziel lubi jak się do tego zabrać to będzie mój pierwszy raz i nie wiem od czego zacząć byłbym bardzo wdzięczny gdybyście mi podpowiedziały. Z góry dzięki
Gość - Sro 18 Paź, 2006
Temat postu: Re: Do dziewczyn ??
[quote="Ged"]Jestem początkujący mam dziewczyne i w najbliższym czasie chcemy przejść do czegoś więcej. Możecie mi podpowiedzieć co dziewczyna najbrdziel lubi jak się do tego zabrać to będzie mój pierwszy raz i nie wiem od czego zacząć byłbym bardzo wdzięczny gdybyście mi podpowiedziały. Z góry dzięki[/quote

Cześć. Najpierw powinieneś się upewnić, że i ona tego chce.(przejść do czegoś więcej) jeśli tak też jest i jeśli ona jest też tak jak i Ty początkująca top absolutnie nie masz się czym stresować. Zobaczysz że samo jakoś to wyjdzie. Możesz na początek całować ja bardzo delikatnie w usta, po szyi, niżej i tak schodząc rozkoszuj się jej ciałem asle mniej caly czas kontrolę nad tym co robisz i sprawdz czy podoba Jej się to co robisz. Ja osobiście nie chciałabym żeby chłopak pytał się mnie o coś w sensie czy może to lub tamto.(mówie o sobie nie wiem czy podobnie ma Twoja dziewczyna) poprostu rób to co uważasz ale zerkaj czy jej sie to podoba. oczywiście nie mowie tutaj o jakichś perwersjach. hehe. Jeśli ona w ostatniej chwili odsunie się i zrezygnuje ze stosunku(mam nadzieje że tak sie nie stanie oczywiście) to absulutnie nie wściekaj się na nią. Pamietaj że kobiety potzrebują wiecej czułości niż meżczyźni tj. czyt. gry wstępnej. Musisz ją kiziać miziać, dotykać po szyi, piersiach brzuchu schodząc coraz niżej lecz bardzo powoli. Gdy zobaczysz że jest jej dobrze że podoba jej się to co robisz możeszprzechodzić dalej :) ale upewnij się czy jej pussy jest odpowiednio nawilżona :P

Ged - Sro 18 Paź, 2006

Dzięki kasiu kompletnie nie mialem pojęcia jak się do tego zabrać a dzięki twoim rado mysle ze jakoś to będzie. Ostatnio z nia rozmawiałem i żartobliwie podsunełem jej temat czegoś więcej ona się tylko do mnie uśmiechneła myśle że tego ona tego chce. Nie wiem tylko co masz na myśli mówiąc czy ma odpowiednio nawilżoną ... jestem początkujący . Czy mogłabyś mi to wytłumaczyć . Jeszcze raz dzięki za rady :wink:
Strikerx - Czw 19 Paź, 2006
Temat postu: odp
Chodziło jej o to żeby jej cipka była dostatecznie nawilżona mokra czy jak wy to tam nazywacie. Zanim zaczniecie się kochać wypieść jej trochę myszkę palcami językiem (jeśli oczywiście będzie tego chciała).Ogólnie chodziło o to żeby jej cipka była gotowa na "przyjęcie" członka czyli na stosunek.
xxlagentxxl - Czw 19 Paź, 2006

heh, a czemu nikt tu nie pisze o "dostrajaniu odbiornika" inaczej"krecenie sutkow"przecierz dziewczyny to kochaja jak sie bawisz jej cycuszkami a dokladnie sutkami.moja zona p 3 minutkach juz jest wiglotna i moge wchodzic do srodka.pozdr
harold mckee - Czw 19 Paź, 2006

to wszystko rozumiemy przez gre wstepna .. :D
harold mckee - Czw 19 Paź, 2006

moim zdaniem robienie loda jest uwlaczajce godnosci kobiety, nie mozna ich do tego zmuszac, a o minecie porozmawiajcie powiedz jej ze jezeli jej sie nie bedzie dopodobalo to przestaniesz i koniec .. :]
harold mckee - Pią 20 Paź, 2006

przeciez ja jestem za mineta :] absolutnie, chyba zle mnie zrozumiales ... :p
Gość - Pią 20 Paź, 2006

SaNNeK napisał/a:
a jak namowic dziewczyne na pieszczenie jej cipki?? moja np. bardzo sie tego boi... uwaza too za obrzydliwe lizanie jej cipki lub robieniu loda... nie wiem jakie jej dac konkretne powody... przeciez to sama rozkosz dla niej...:(

no to jest dla niej jakas nowa sytuacja i napewno dlatego sie boi wstydzi etc, moze sama nie wie jak reaguje w chwilach podniecenia i boi sie tego. no ja tez sie wstydzilam, ale po pierwszym takim "razie" wstyd mija. jak ja namowic? hm.. ja bym osobiscie nie chciala zeby moj chlopak mnie tam jakos niewiadomo jak namawial. no przypuscmy ze ejst sytuacja. : calujecie sie etc, troszke bardziej namietnie ty wtedy schodzisz jedna reka do jej piersi i piescisz jej piersi a potem brzuszek. nastepnie moglbys zejsc jesczze nizej, najpierw masuj delikatnie "ją" przez spodnie tak bedzie lepiej jesli ona sie boi takich pieszczot.(ale ioczywiscie zeby to nie trwalo zbyt dlugo) a potem mozesz delikatnie rozpiac jej spodnie i wsunąc reke w..majteczki:P jesli ona tego nie bedzie chciala to poprostu odsunie twoja reke i tyle. a ty ladnie przeprosisz. no ale podstawowa sprawa. absolutnie nie rob takich rzeczy jesli jestescie ze soba kru(ó)tko. nie mozesz naciskac bo pomysli ze nie zalezy ci na NIEj tylko na jej cnocie:P no i nie rob tak ejsli ona jest bradzo młoda. :) to tyle. mam nadzieje ze pomoglam:) jak jesczzse jakes pytania to prosze bardzo z mila checia odpowiem:) jesli tylko bede potrafila:)

jestes great :)
Gość - Pią 20 Paź, 2006

harold mckee napisał/a:
jestes great :)

czemu???

tak subtelnie to tlumaczysz .. :) i w ogole :p
Joe_Kos - Pią 20 Paź, 2006

Kaśka no no :) Fachowo przyjmujesz sobie to do serca... I prawidłowo - tak powinno być. E tam moja to aż syczy przy minetce, potem przy wyiginalnym stosunku, przeżywa poprostu przeżywa 2 orgazmy :) Szkoda że faceci tak nie mogą.... Ale Bóg wymyslił...wystrzał i flak :) nie ma sie co z nim spierać :)

ja tez ja tez :D jesli mozna :D
Gość - Sob 21 Paź, 2006

SaNNeK napisał/a:
heh.... kasiu... moge dostac z toba jakis kontakt taki bardziej prywatniejszy?? bylo by milo i pomocne by bylo miec kogos tak obeznanego... z gory dzieki...:*

hehe no nie ma problemu. moge wam podać maila lub cos takiego ale nie tu na stronie bo nie chce zeby wszyscy znali :) rozumiecie:)a nie wiem jak tu sie pisze prywatne wiadomosci.ups. hehi:)

Gość - Sob 21 Paź, 2006

ale wiecie to co pisze np. to ja neiwiem czy kazda dziewczyna tak zareaguje. np sa dziewczyny ktore by daly po takim czyms w twarz i nie wystarczylo by zwykle przepraszam. to zalezy jak blisko jestes(-scie) ze swoja dziewczyną. kazdy jest inny pisze tak jak ja uwazam takze moich rad nie bierzcie sobie za bardzo do serca zeby po tem nie bylo na mnie jakby cos sie stalo:P hehe to tyle. zaraz znajde jak sie pisze prywatne wiad :)
xxlagentxxl - Sob 21 Paź, 2006

katarzyna napisał/a:
SaNNeK napisał/a:
heh.... kasiu... moge dostac z toba jakis kontakt taki bardziej prywatniejszy?? bylo by milo i pomocne by bylo miec kogos tak obeznanego... z gory dzieki...:*

hehe no nie ma problemu. moge wam podać maila lub cos takiego ale nie tu na stronie bo nie chce zeby wszyscy znali :) rozumiecie:)a nie wiem jak tu sie pisze prywatne wiadomosci.ups. hehi:)

niewiesz jak sie pisze prywatne wiadomosci?? spojrz na strone i pod kazda wypowiedzia masz napisane:
Zobacz profil autora & Wyślij prywatną wiadomość
klikasz do na link do kogo chcesz napisac i wsio.

a u gory strony np: Nie masz nowych wiadomości
i to wszystko

Gość - Sob 21 Paź, 2006

xxlagentxxl napisał/a:
katarzyna napisał/a:
SaNNeK napisał/a:

niewiesz jak sie pisze prywatne wiadomosci?? spojrz na strone i pod kazda wypowiedzia masz napisane:
Zobacz profil autora & Wyślij prywatną wiadomość
klikasz do na link do kogo chcesz napisac i wsio.

a u gory strony np: Nie masz nowych wiadomości
i to wszystko

no heh nie zauwazylam tego:P ale po chwili juz dojrzałam :) nie ejstem tu poprostu stalym bywalcem i dlatego:P

harold mckee - Sob 21 Paź, 2006

nie ma sie czym przejmowac.

Kazdy sie musi kiedys czegos nauczyc, tymbardziej, ze nikt nie wie wszystkiego :p

paulinka - Sro 01 Lis, 2006

jeżeli chodzi o minetke rozmawialam wiele razy z kumpelami dla nas wszystkich na poczatku wydawalo sie to obrzydliwe ale teraz to uwielbiamy i uwżamy za podstawe każdej z nas bylo cieżko w ten 1 raz ale 1 chlopak miał fajny pomysł powiedzial że ma dla niej niespodzianke miał satynowy(jedwabny) materiał i zawiazał jej oczy oraz nim przywiazał ja łóżka (delikatnie tak żeby byla w stanie sie rozwiazac) kazał sie jej rozlużnic dotykal i całowal ja cala na poczatku dłonie ramiona potem piersi a potem strzelil jej minetjke to byla ich pierwsza minetka i jej pierwszy orgazm:) puzniej ona go zwiazała cholernie zadowolona i przejeła inicjatywe oboje stwierdzili że to byl ich najlepszy sex chodz pierwszy współny...
ella - Nie 19 Lis, 2006

Każda dziewczyna/ kobieta lubi co innego. Przede wszystkim nie myśl tylko o jej ciele, a właściwie... o swoim interesie. Bądź dla niej czuły, szepcz jej do ucha jakieś czułe słowa, po prostuj traktuj ją tak jakby seks był tylko uzupełnieniem, albo dopełnieniem waszej wzajemnej relacji.