Stulejka - Skórka z grzybkiem=/

ChceSexu - Nie 15 Paź, 2006
Temat postu: Skórka z grzybkiem=/
mam przyszytą skorke do grzybka , i czy to przeszkadza? czy lepiej zebym poszedł kiedy do lekarza..?
harold mckee - Nie 15 Paź, 2006

czlowieku to stulejka .. milionowy temat na tym forum .. ;] bys poczytal to bys wiedzial ;p hehe tak idz do lekarza sobie i niech Ci to usunie i po krzyku..
ChceSexu - Wto 17 Paź, 2006

ale to taka skórka przyczepiona do grzybka xd taka linka :P
harold mckee - Wto 17 Paź, 2006

no i wszystko sie zgadza .. :] - stulejka na 90%, zabezpieczam sie 10 % bo nie widze zdjecia .. wiec wiesz
rokoo - Nie 03 Gru, 2006

powiem tak, ściągnij skórke mocno do dołu i trzymaj, złap żołądź i pociągnij lekko do góry, sam miałem taką linke i to pomogło, żadnej blizny ani nic :)
sebastian123 - Sob 13 Sty, 2007

gdzie ta linka bo nie wiem czy chodzi włąsnie o te linke ??
adadverts - Sob 13 Sty, 2007

harold mckee napisał/a:
no i wszystko sie zgadza .. :] - stulejka na 90%, zabezpieczam sie 10 % bo nie widze zdjecia .. wiec wiesz

Harold - już któryś raz z kolei wprowadzasz forumowiczów w błąd. Przynajmniej tak mi się wydaje, bo według mojego rozumienia oni mówią o wędzidełku, czyli właśnie takiej "lince" łączacej skórę napletka z żołędzią (od spodu penisa).

Ronlado - Pon 22 Sty, 2007

adadverts napisał/a:
harold mckee napisał/a:

Harold - już któryś raz z kolei wprowadzasz forumowiczów w błąd. Przynajmniej tak mi się wydaje, bo według mojego rozumienia oni mówią o wędzidełku, czyli właśnie takiej "lince" łączacej skórę napletka z żołędzią (od spodu penisa).

Jedno jest pewne - jak ma za krotkie wedzidelko to i tak bedzie konieczny zabieg.