Luźne dyskusje o męskich sprawach - MAM PROBLEM
Errr - Czw 12 Paź, 2006 Temat postu: MAM PROBLEM Powiedzcie mi jaki powinien byc kat pomiedzy penisem a brzuchem?? bo ja mam penisa nie wiem z 30 stopni do brzucha??
Errr - Czw 12 Paź, 2006
to jaki powinien byc prawdziwy??
harold mckee - Czw 12 Paź, 2006
kazdy jest normalny ;]
Strikerx - Pią 13 Paź, 2006 Temat postu: odp Skąd się biorą tacy ludzie?
harold mckee - Sob 14 Paź, 2006
nie wiem mnie sie nie pytaj ... hehe
aartii - Sob 14 Paź, 2006
Kiedyś się przejdę po wszystkich wątkach tego forum, spiszę te wszystkie idiotyczne pytania i zrobimy sobie ranking na najgłupsze...
Strikerx - Sob 14 Paź, 2006 Temat postu: odp Świetny pomysl popieram:)
harold mckee - Nie 15 Paź, 2006
jestem ZA ! kiedy zaczniesz nad tym prace ? :p moze napiszemy jakas ksiazke ?
aartii - Pon 16 Paź, 2006
Tak, zabiorę się do pracy kiedy tylko będę miał chwilkę wolnego czasu, a o to przed maturą wcale nie jest łatwo :/. Ale przy okazji policzę ile jest pytań dotyczących stulejki, bo z moich pobieżnych obserwacji wynika, że co piąte pytanie tego dotyczy. Że już pominę posty w stylu "Mam 15 lat, 17cm i czy jeszcze mi urośnie, błagam, pomóżcie".
harold mckee - Pon 16 Paź, 2006
hahahaha :D:D wszystko sie zgadza.. co piate ? chyba ze tylko w tym dziale .. spojrz na to co jest w pierwszym albo operacjach czy cwiczeniach .. ;] tam to praktycznie co 3
Errr - Wto 17 Paź, 2006
ale czy ktos mi powie jak powinno byc optymalnie ja moge go zagiac do 90 stopni ale wtedy to juz troche boli czy to niczemu nie bedzie przeszkadzalo jestem niedoswiadczony proze o wyrozumialosc
aartii - Wto 17 Paź, 2006
Ależ proszę bardzo: kąt nachylenia powinien być taki, ażeby umożliwiał wprowadzenie członka do pochwy. Nie musi to być przecież równo 90 stopni. Nie wiem czy dobrze rozumiem Twój problem, ale chyba chodzi o to, że sterczy trochę za bardzo do góru, ku brzuchowi, czy tak? Jeśli zarzuciłbyś zdjęcie, byłoby na pewno łatwiej ocenić. Pozdrawiam.
Errr - Wto 17 Paź, 2006
niestety nie mam cyfrowki mowie poprostu ze kat jest o wiele wiecej
wyglada to tak
http://img117.imageshack.us/my.php?image=5b2iu.jpg to nies jest zdjecie mojego tylko znalezionego tutaj moj jescze troche bardziej przylega
aartii - Wto 17 Paź, 2006
Są odpowiednie pozycje, na pewno w którejś będzie i wygodnie, i bezboleśnie.
harold mckee - Wto 17 Paź, 2006
ja w ogole nie wiem o czym Wy tu dyskutujecie ..
kazdy kat jest odpowiedni..
|
|