Inne problemy - Niepokoję się!
Gość - Pon 09 Paź, 2006 Temat postu: Niepokoję się! Słuchajcie, wczoraj wieczorem przy myciu, kiedy się wycierałem, zauważyłem jakbym miał coś dodatkowego koło lewego jądra. Nie boli a ni nic, tylko się mocno przestraszyłem! W dotyku to wygląda jak jakaś maź, jakby coś wodnitego... Nie wiem co to jest. Mam 15 lat. Nie chcę iść narazie z tym do żadnego lekarza, bo się boję, co to może być. Nie wiem czy mówić rodzicom o tym... Czy ktoś z Was takie coś miał i czy to się wchłonie na przykład? Albo czymś smarować, coś przykładać... powiedzcie! Please!
Gość - Pon 09 Paź, 2006
Słuchajcie, a czy może to być na przykład najądrze, jakoś tam poukładane czy coś?? No nie wiem, kurcze! Pomóżcie, ale nie od razu do lekarza....
harold mckee - Pon 09 Paź, 2006
nie wiem za bardzo co to moze byc moze wrzuc fotke ;> ? nie wiem jak Ci pomoc .. a czemu boisz sie isc do lekarza ? ;> moze w ten sposob twoje problemy znikna ... ?
Gość - Pon 09 Paź, 2006
Boję się iść do lekarza, bo jakoś tak dziwnie kurcze... a nie wiem jak o tym mamie powiedzieć To nie boli a ni nic, nawet tego nie widać za bardzo, ale tam coś jest...
harold mckee - Pon 09 Paź, 2006
moze poprostu tak ulozyly Cie sie pozostalosci po rozwoju jader ? ;> tak zwane przydatki na worku mosznowym ? moze zaczyna Ci sie skrecac .. nie wiem .. ja bym poszedl do lekarza .. na Twoim miejscu.
pozdrawiam.
myzik - Wto 10 Paź, 2006
Najprawdopodobniej są to żylaki najądrzy - nigroźne, ale w razie bólu, trzeba przeprowadzić prawie bezbolesny zabieg. Ale lepiej zgłosić się do lekarza...
kasiunia - Wto 10 Paź, 2006
dobrz ze ja nie mam tego problemu. bo nie mam jader !!! hehe
harold mckee - Wto 10 Paź, 2006
ale ty masz okres :] wierz mi ze to bardziej klopotliwe niz .. jakies tam zylaki ;O
Gość - Sro 11 Paź, 2006
W ogóle mnie to nie boli i wygląda to najądrza, tak jakby się przesunęły gdzieś... kurcze, no nie wiem. Od wczoraj mam też w drugim jądrze.Nie boli w ogóle, jądra mi bardziej wiszą.
harold mckee - Sro 11 Paź, 2006
to idz do lekarza i bedziesz wiedzial .. moze da Ci jakies masci na to .. rob cos ..
|
|