Luźne dyskusje o męskich sprawach - pytanie, WAŻNE
hwk - Sob 07 Paź, 2006 Temat postu: pytanie, WAŻNE mam takie pytanie może glupie ale wole sie upewnić, jak leżałem sobie z panienkę i mi sperma poleciała i wtedy jej palCa wsadziłęm do Cipki, to mogło coś się stać? Zapołodnić chyba nie zaploDnisz panienke palce, ale Tylko o to mi chodzi że mialem sperme na palcu i wsadzilem jej do Cipki, napiSzCie cos o tym, Wazne,, Prośba
harold mckee - Sob 07 Paź, 2006
w zaleznosci kiedy to bylo ;o hehehe moze jeszcze uda sie jej wziac tabletke .. ;p
hwk - Sob 07 Paź, 2006
pytam na poważnie, dla Mnie to nie jest śmieszne, pomoże ktoś mi? czekam na mądrą odpowiedz
hwk - Sob 07 Paź, 2006
24 H temu, da coś ta tabletka?
mowie powaznie .. nie wiem kiedy bylo .. moze uda jej sie zazyc jesszcze tabletke tak na wszelki wypadek .. to zalezy od kilku czynnikow czy to jest jej okres plodny .. itp
hwk - Sob 07 Paź, 2006
no a jak miala okres plodny, to nie ma innego wyjscie, tylko musi zajść w ciąze;/
tabletka powinna zadzaialac w (( do dwoch dni od tego zajscia masz czas..
hwk - Sob 07 Paź, 2006
jaka tabletka;/? bo ja sie ku... na tym nie znam, wiec pomożcie
idziesz normalnie do apteki i mowisz ze chcesz tabletki antykoncepcyjne i powiedz ze chcesz najmniej inwazyjne dla kobiet itp itp zeby byla jak najbardziej bezpieczna .. no i oczywiscie musisz powiedziec ze cena nie gra roli wtedy dostaniesz najlepsza..
twoj przypadek jest szczegolny ;o
zazwyczaj uzywa sie prezerwatywy .. ;o
nie wiem moze ten palec trza bylo umyc ?! nie wiem sam ..
hwk - Sob 07 Paź, 2006
a ile może kosztowac ta tabletka? tak mniej więcej? już mnie nie Doluj, bo ja nie wiem co zrobie jak będzie to najgoRsze;/ mam dopiero 19 lat;/ a jakby miala okres nieploDny, to nie może zajśc w ciąze, nie ma takiej możliwośc...?
tego nie jestem pewien .. ale zawsze jest mozliwosc .. nie wiem jak dlugo plemniki 'zyja' we wnetrzu pochwy .. zaraz sprawde w necie ile taka tabletka moze kosztowac ..
po drugie ona powinna wiedziec kiedy ma dni plodne i kiedy moze to robic a kiedy nie .. - taka prawda .. zaraz sprawdze czekaj
a co chcesz zrobic ;>
do 50 zlotych ... max ..
a no i chce zebys wiedzial ze chce Ci tylko pomoc .. jesli jakies moje slowo Cie urazilo to przepraszam ...
hwk - Sob 07 Paź, 2006
nie mam wyboru musze kupic ta tabletke;/ tylko sobie kur.. klopotu narobilem:( ale sluchaj teraz z Ciekawości jakby NIE miala dni ploDnych, to nie ma możliwości zajscia w ciąze, czy jest możliwośc jakaś?
hwk - Sob 07 Paź, 2006
niC mnie nie uraziło, nie masz za co przepraszać, Tylko jestem tym wszystkim zdenerwowany i nie wiem co mam robić, bo jak ona jest wciązy przez moją glupote i mojego palca to nie wiem co będzie:(
jezeli to sie stalo wczoraj .. to musi koniecznie ta tabletke wziac jutro od samego rana .. ona zanim zacznie dzialac tesh chwilke potrwa .. wiec msusiz sie sprezac ..
jest mozliwosc .. kiedy mi to dziewczyny tlumaczyly ... ale wiesz .. nie wszystko zapamietalem .. ale .. ryzyko jakies istnieje ...
badz spokojny.. przy okazji moze kup jakis test ciazowy ... ? kolejna rada na serio ..
hwk - Sob 07 Paź, 2006
ok dzieki wielka. Zobacze co z tego będzie, musze sie z tym przespać, bo zle sie z tym czuje, dzieki, poZdrawiam
powodzenia.. napisz co i jak .. pozniej jak to sie rozwiazalo .. ok ? mozesz na priv jesli nie chcesz na forum ..
hwk - Sob 07 Paź, 2006
napewno sie odezwe, bo duzo mi pomogleś, dzieki za To, a teraz niestety musze jakos radzić sobie sam:( moglem przynajmiej wytrzec palca o posciel i bym mial spokoj, wtedy to napewno by nie bylo sznasy na zaplodnienie!?
harold mckee - Nie 08 Paź, 2006
jezeli dokladnie bys go wytarl zagrozenie by bylo mniejsze .. :] a jak Ty gleboko jej tego palca wsadziles ?
hwk - Nie 08 Paź, 2006
dosyć głęboko..
harold mckee - Nie 08 Paź, 2006
no to znasz ush odpowiedz na swoje pytanie .. jest za 20 15 ;> poczyniles jakies kroki > zazyla tabletke ?
karol4717 - Sob 14 Paź, 2006
ludzie kochani o czym wy piszecie??tabletki antykoncepcyjne sa od niechcianej ciazy,zazywa sie je codziennie przez 21,a potem robi sie 7 dniowa przerwe na miesiaczke i za chiny ludowe nie zapopiegaja one ciazy juz po stosunku lub sytuacji takiej jak twoja.A poza ty te tabletki sa tylko i wylacznie na recepte...owszem istnieja tabletki tzw. "po" ale nalezy je uzyc do 72 godzin po niebezpiecznym stosunku,ale te tez sa tylko na recepte,wiec co wy chlopakowi piszecie zeby poszedl do apteki i sie skompromitowal proszac o rzecz nieosiagalna.Skoro byl to dzin nieplodny jest minimalne ryzyko ze kobieta zaszla w ciaze,aczkolwiek prawdopodobienstwo jakies tam istnieje,Zalezy to glownie od tego czy kobieta ma regularne cykle.
|
|