Stulejka - POZBYLEM SIE STULEJKI !

lumfr - Pon 25 Wrz, 2006
Temat postu: POZBYLEM SIE STULEJKI !
witam : d chce sie pochwalic ze mialem w piatek tj 22 wrzesnia zabieg czesciowego obrzezania ... Chce zachecic wszystkich stulejkowiczow do wziecia udzialu w operacji "zdrowy wacek" - UROLOG ! moze troche przyblize moja sytuacje:
mialem calkowita stulejke nie moglem napleta sciangac ani w wzwodzie ani w spoczynq.Balem sie jak kazdy bo to jednak wacus ale musialem to zrobic balem sie chorob itp.a wiec poszedlem do lekarza dostalem znieczulenie i do dziela ...nic nie bolało.wrocilem do domu i w sumie - zero BOLU tylko srasznie nadwrazliwa zoladz ... wiadomo cale zycie mialem ten kapelusz ;) i musze ja zahartowac ;) opuchliozna jest i to nawet spora ale nie boli...nocne wzwody sa bezbolesne ale nie daja mi spac bo co zasne to budze sie ze stojaca pyta ... od piatku spalem 2 godziny maxymalnie.Moze to smieszne ale wzruszylem sie patrzac na mojego waca w pelnej jego okazalosci ;) teraz tylko czekam az sie zagoi i jechana heja hej ! : D

aaa17 - Pon 25 Wrz, 2006

ej ja mam do Ciebie pytanie.Czy taki zabieg jest odrazu wykonywany u lekarza czy gdzieś trzeba jechać. Kolejne czy to coś kosztuje jak tak to ile. I najważniejsze trzeba być pełnoletnim żeby to zrobić czy rodzice mają podpisać papiery ??

czekam na odpowiedz

lumfr - Pon 25 Wrz, 2006

a wiec - zabieg o ile jest w panstwoweym szpityalu robiony jest za darmo ale czekasz w kolejkach ze hoho...dlatego ja poszeldem do prywatnego i tydzien pozniej bylem juiz po wszystkim... zaplacilem 350zl +60 zl wizyta... jesli nie jestes pelnoletni to musisz miec pozwolenie rodzicow ;) ja rodzicom powiedzialem wszystko i tak by se skumali...ulzylo mi bo mnie wspierali ;-) zabiegu nie wykonaja Ci od razu ale jakis tydzien + - od wizyty (klinika prywatna) inaczej to wyglada w panstowoym szpitalu gdzie z tego co wiem czeka sie 2 miechy .... zycze powodzenia
lumfr - Wto 26 Wrz, 2006

nie boj sie tylko idz to zalatw... ja przez miesiace nie moglem sie zdobyc na odwage...ale zrobilem to i sie poplakalem po zabiegu takie to przezycie :- ) warto zebys mial kogos kto Cie wspiera w moim wypadkq byla to dziewczyna - to bardzo wazne wtedy robisz to jak nie dla siebie to dla niej ; ) dajesz zrob to i sie pochwal jak ja : D
aaa17 - Sro 27 Wrz, 2006

dobra to trzeba by to zrobić. Mam jeszcze jedno ppytanie jak pisałś że to się robi tydzień od wizyty to trzeba będzie w klinice leżeć czy poprostu się idzie po tygodniu ?? Bo rozumiesz szkoła się zaczeła.
lumfr - Sro 27 Wrz, 2006

idziesz na wizyte dostajesz termin i wracasz do domu ;) dla mnie rowniez szkola byla impulsem studia zaczynaja sie 2 pazdziernika wiec zeby nie bylo problemu zmusilem sie zeby zrobic to wczesniej aby sie zagoilo wzsuystko : P
aaa17 - Czw 28 Wrz, 2006

aha ale ja już zaczołem szkołe da się normalnie chodz z tym na w-f albo na lekcjie . Bo mówiłeś że jak wstajesz codziennie rano to on Ci na baczność stoi żebym niemiał takiego przypadku w szkole. Ile goi się po operacji ??
lumfr - Czw 28 Wrz, 2006

zapomnij o WF-ie przez jakies 2-3tygodnie , na lekcje moizna isc chociaz to bedzie maly dyskomfort ja jestem prawie tydzien po zabiegu a siadajac na fotel wyginam sie bo wciaz cos tam pobolewa ...maluch stoi na bacznosc w nocy i wtedy ja np: nie moge spac i mam to od poczatku kazda noc to nonstop wzwody ..;( dzis obudzilem sie o 4 poszedlem spac o 2 i potem juz cala noc nie moglem spac bo co chwile budzilem sie z stojaca pyta ... ;/ nieprzyjemne bo szwy kluja ... nie stoi mi w dzien jak ide np do sklepu az tak zle nie jest ;D wybrales troche zly moment na zabieg ale zrob to ... postaraj sie zalatwic zabieg na piatek zeby przez sobote i niedziele troche sie zagoilo
aaa17 - Pią 29 Wrz, 2006

dzięki za rade trzeba będzie to zrobić ;]
agang - Wto 03 Paź, 2006

To trzeba robic jak najwczesniej, najlepiej jak sie jest malo swiadomym do czego sluzy nasze najwspanialsze narzedzie.
ccn - Pon 23 Paź, 2006

;/ tez bede musial isc do prywaciaza ale boje sie powiedziec rodzicom :D D "mamo tato.... mam stulejke dacie mi kase na zabieg" ??
harold mckee - Pon 23 Paź, 2006

tylko strach ma wielkie oczy .. :] napewno zrozumieja, okaza wspolczucie, i pomoga..

lol
Joe_Kos - Pon 23 Paź, 2006

lol
ccn - Pon 23 Paź, 2006

teraz kazdy lolem zapoda :P ale przyznanie sie rodzicom to nie taka prosta sprawa :D D

ccn napisał/a:
teraz kazdy lolem zapoda :P ale przyznanie sie rodzicom to nie taka prosta sprawa :D D

tylko Ci sie tak wydaje ...

ccn - Pon 23 Paź, 2006

najpierw pojde do rodzinnnego i sie zorieetuje bo rrobice i tak musza sie dowiedziec czemu ciagle bede lezal kutambrynem do gory ;]]
michal456 - Wto 24 Paź, 2006
Temat postu: o co cho
o co chodzi z ta stulejka i po ja usuwac?
harold mckee - Wto 24 Paź, 2006
Temat postu: Re: o co cho
michal456 napisał/a:
o co chodzi z ta stulejka i po ja usuwac?

OMG !! kolejny :] kozak .. :D hehe

prosze bardzo ..

http://www.penis.com.pl/content.php?id=401

wszystko jest na tej stronie, wystarczy tylko chciec sie dowiedziec .. ech

love508 - Pon 30 Paź, 2006

czy ten zastrzyk ktory znieczula boli ? i gdzie jest wkówany ? - tego sie boje
przecietny - Czw 02 Lis, 2006

Ja tez jestem po zabiegu i znieczulenie mialem w postaci kremu. Radze Wam powiedziec rodzicom. Przeciez to oni powinni zadbac o ten zabieg kiedy byliscie mali. Moi rodzice to zaniedbali i zrobilo im sie tak glupio ze bez gadania dali mi kase :D
Joe_Kos - Pią 03 Lis, 2006

hehe
Sheep - Czw 07 Gru, 2006

Hej lumfr opowiedz jak to bylo z rodzicami ?? jak zaczoles temat rozmowy z nimi
lumfr - Czw 07 Gru, 2006

powiedzialem : mamo mam problem ... cos jest chyba nie tak z moim malym , ta skorka mi nie chce schodzic ... to chyba stulejka ... " a moja mama " jak to ! dlaczego dopiero teraz mi mowisz , trzeba isc do lekarza masz tu pieniadze ile to kosztuje ?" i tyle
harold mckee - Czw 07 Gru, 2006

i tyle strachu o nic .. fakt faktem ze rodzice sa rozni .. niektorzy nie beda potrafili pomoc swoim dzieciom ..
serge - Sob 09 Gru, 2006

LUMFR... Też się nad tym zastanawiałem, ale mógłbyś powiedzieć(nie bijcie za to pytanie) czy twój penis zwiększył się w zwodzie jak i w spoczynku? hmm??
xxxbamboxxx - Sob 09 Gru, 2006

NIe zwiekszy sie, stulejka nie zmala raczej penisa...tylko zoladz jest ciasny, That's all, wiec moze dojda Ci jakies milimetry,
harold mckee - Sob 09 Gru, 2006

koledzy maja racje, a ja potwierdze... usuniecie stulejki nie ma za zadanie zwieszyc pracie czy w szerz czy w dlugosc .. tylko ulatwic uwanianie :P
lumfr - Pon 11 Gru, 2006

gdzies czytalem ze stulejka hamuje nawet rozwoj penisa wiec idz idz jej sie pozbadz ;)
xxxbamboxxx - Pon 11 Gru, 2006

napewno nie chamuje, p*********e o szopenie takie... to tak samo jak wiekszosci facetom napletek samoczynnie nie schoidzi za zoladz, musza sobie pomoc, to im tez chamuje? gowno prawda
,

sebastian123 - Nie 14 Sty, 2007

JA mam juz 15 lat czy juz czas bym sobie wyciął stulejke,czy moze jeszcze poczekac,a tak wogule co mam zrobic z rodzicami ?? :oops: :cry:
sebastian123 - Nie 14 Sty, 2007

cze ja mam juz 15 lat,czy jest juz czas na wycięcie stulejki czy jeszcze poczekac,a tak wogule co ja mam opwiedziec rodzicom? :oops:
sebastian123 - Czw 18 Sty, 2007

Ja mam chyba też stulejke i mam pytanie jedno,co oni usuwają w czasie operacji czy juz potem nie będe miał napletka?
Arek13 - Czw 25 Sty, 2007

sebastian123 napisał/a:
cze ja mam juz 15 lat,czy jest juz czas na wycięcie stulejki czy jeszcze poczekac,a tak wogule co ja mam opwiedziec rodzicom? :oops:

Zrób to teraz ,uwierz ze im wcześniej tym lepiej> :D

Arek13 - Czw 25 Sty, 2007

sebastian123 napisał/a:
Ja mam chyba też stulejke i mam pytanie jedno,co oni usuwają w czasie operacji czy juz potem nie będe miał napletka?

Jeżeli usuną go całkowicie-tak,nie będziesz miał.Ale jeśli częściowo to coś tam zostanie.

Ronlado - Czw 01 Lut, 2007

Ja jestem juz po zabiegu prawie trzy dni :) Dostalem chyba z 5 zastrzykow w sierzanta..musze przyznac ze to bolesne bylo, no ale oplacalo sie. Zabieg byl za to bezbolesny :P Dopiero jak znieczulenie przestalo dzialac to uuuuuu....przez godzine myslalem ze nie wyrobie tak bolalo. No ale juz jest w miare ok..nocne wzwody tez sa troszke bolesne..chociaz i z tym juz jest lepiej :P

Ogolnie rzecz biorac..nie ma na co czekac panowie :lol: Jest ryzyko zawsze bo lekarz moze spaprac robote...no ale trzeba zaryzykowac - kto nie ryzykuje, nie wygrywa.

POZDRAWIAM!

simon_85 - Pią 02 Lut, 2007

Sam nie wiem czy mam ta stulejke czy nie. :?

W opadzie - bez problemu zchodzi
We wzwodzie- schodzi ale nie do konca czyli nie odslania tej ostatniej czesci zoledzia. Hmm czy ummiecie mi powiedziec czy mam ta stulejke??

pozdrawiam

walus198 - Pią 16 Lut, 2007

Ja od urodzenia mialem problem z moim malym :stulejka i cofniety penis. Bardzo mi to przeszkadzalo i wogole glupio czulem sie w szatni czy w kiblu. W 6 kl podstawowki calkiem usunieto mi ta stulejke.Zabieg byl zupelnie bezbolesny tylko jak sie wybudzilem to troszke mnie swedzialo...Po powrocie do domu jeszcze tego samego dnia zainwestowalem w bokserki (tak jest wygodniej) wkoncu to jest bardzo wrazliwa czesc ciala=) Teraz wszystko jest oki!! oprocz cofnietego penisa,ale tego podobno nie da sie wyleczyc oraz tych liku blizn pozostalych po zabiegu. Ludzie nie zastanawiajcie sie tylko leccie do lekarza wiecie jaka to ulga!!!Mowie Wam pogadajcie ze swoim ojcem i noga, nie bedziecie zalowac!!Ja mam teraz 16 lat i jestem 4 lata po zabiegu i ciesze sie bardzo ze sie na to odwazylem!! POZDR!
loool - Pon 18 Cze, 2007

tez mam stulejke i schize przed pojsciem do lekarza... codziennie sobie obiecuje ze pojde do tego urologa niech mi wreszcie uwolni ptaszyne ale i tak kicha... ale teraz nie ma gadania, niedlugo wakacje i trza wreszcie pouzywac:P mam tylko pytanie: czy jesli poddam sie obrzezaniu, to czy żołądź będzie odkryty takze przy "opadzie"? czekam na odp elo
Mystery Man - Pią 29 Cze, 2007

Mam pytanie będąc w takiej oto sytuaci:Lat-16 i zamiar wykonania zabiegu w całkowitej konspiracji mam możliwość to zrobić?
przemeq - Nie 01 Lip, 2007

Jeśli jesteś niepełnoletni to musisz mieć zgodę rodziców, a co za tym idzie oni muszą wiedzieć.
kulek32 - Nie 01 Lip, 2007

wiecie co ja sobie sam usunolem stulejkę ale bolało jak cholera ale urwałem hahahaha i mam to juz za soba
sendor - Wto 03 Lip, 2007

Do "kulek32" brawo wprost genialny pomysl po prostu rewelacja hmmmm.... tylko nie wiesz.... nie zastanawiales sie czemu stulejke leczy sie operacyjnie a nie na wlasna reke??
kamill - Sob 04 Sie, 2007
Temat postu: stulejka
Ja sie pozybyłem stulejki w wieku 10 lat, miałem zwęrzoną skórkę przez co wougle nie wychodził żołądź. Rozciągałem skórke pare razy dziennie w ciepłej wodzie. Poza tym do półowy zołędzia była ona przyrośnięta. Poszedłem do chirurga; bólu odrywania nigdy nie zapomne.......
mistrzu26-91 - Sob 20 Paź, 2007

jak to powiedziałeś rodzicom ? w jaki sposób ? jak zaeragowali? coś powiedzieli ? dlaczego wkońcu zdecydowałeś się pójść z tym do lekarza?
golotek_pl - Pią 02 Lis, 2007

czesc. jestem tu nowy, ale tez mialem operacje na stulejke. w moim przypadku wyglodalo to tak ze mialem ja w sumie od dziecinstwa, tj od jakiegos 10 roku zycia. moglem jej nie miec ale rodzice mnie nie dopilnowali :| no ale coz, zdardza sie. bylem na tyle glupi ze dopiero poszedlem z tym do urologa w wieku 19 lat :evil: a czemu tak pozno? bo wmawialem sobie ze jakos mi to minie ze samo sie wszystkjo wyprostuje, bylem w bledzie. wyjawilem wszystko swojemu przyjacielowi ktory chodzil pytal sie lekarzy i zaufanych mu osob... dowiedzial sie co i jak z ta stulejka, odrazu poszedlem wpierw do lekarza rodzinnego (niestety byla to kobieta) i musialem pokazac swoje malenstwo. pokazalem i dala mi skierowanie do uroiloga (panstwowo) poszedlem na wizyte i umowilismy sie na operacje jakies 2-3 tyg po wizycie. poszedlem na zabieg,(trwal jakies 30 min) dostalem znieczulenie i cieli mnie... po opreacji strasznie mi spuch i bardzo bolal jak byl w zwodzie. bolal przez 2 tyg. a potem juz wszystk bylo okej. ale nie jestem zadowolony bo mam straszne blizny... no ale coz tak czy inaczej jestem juz sprawny i bardzo sie z tego ciesze...
Mystery Man - Nie 04 Lis, 2007

Cześć.Miałem ten sam problem.Do wczoraj.Teraz nie wiem czy nie mam większego.
Otóż chciałem się jej pozbyć metodą właśnie rozciągania(nie żadne rwanie itp.) no i mozna powiedzieć ,że mi wyszło chociaż cała żołądz odkryta nie była jeszcze.
Teraz mam problem bo w spoczynku(nie mówiąc o wzwodzie!) cześć zołędzi wystaje i jest cholernie wrażliwa i przy dotknięciu boli.Czy moze sie przyzwyczajić?Czy przestanie boleć?Jak jest u normalnych facetów?

kazsko - Pon 05 Lis, 2007

Napewno można się przyzwyczaić, wielu facetów chodzi z odsłoniętą żołędzią i jest ok.
Pewnie to trochę potrwa ale będzie dobrze przecięż przy współżyciu też będziesz miał odsłoniętą. Nie łam sie będzie dobrze. Pozdrawiam

dz0rdasz - Pią 09 Lis, 2007

Szukaj dziewicy sama chrupnie :wink:
simek1230 - Sob 10 Lis, 2007

ja chyba z moim bede musiał isć na piwo..;]
Siemano - Wto 27 Lis, 2007

Jak to masz szwy? Gdzie? Dlaczego? xD Ja mam mieć to samo ale z innego powodu (coś mi tam wyrosło)
perdas - Wto 25 Gru, 2007

Witam jesli moge zabrac głos w sprawie - to bede wdzeiczny patrzac na wasze historie z pozbyciem owej stulejki - jestem dumny ze dzielimy sie tym z innymi - potrzebujacymi - a ktorzy nie moga sie an to zdecydoowac - Panowie !!! do Roboty -
Moja sytuacja była wrecz dramatyczna - wogole był to taki pokurcz mały - penisek i na dodatek stulejka - co za cios - ale zdecydowałem sie po parunastułądnych latach - na opinie prywatnego Urologa - swietengo yrologa ktory to - powieidzał mi ze bedzei konieczny zabieg chirurgiczny - i tesh tak sie stało - zabieg trwał około 20 minut bezbolesny - do tego Pani chirurg powikszyła mi Wedzidełko zaznaczam u wiekszoci meszczyzn ze styulejka jest bardzo krotkie wedzidełko - ale raczej Pani chirurg to wychwyci i sama wam o tym powie i tesh je oczywiscie powiekszy takze - Panowie nie ma na co czekac zabieg po ktorym bedzie mogli uzywac do woli - a nie martwic sie kazdym kolejnym dniem - pozdrawiam was goroca i hejka na ....:):):

mirek18 - Pią 28 Gru, 2007

nom kurcze ja mam 19 lat i nic nie schodzi naplet stoi w miejscu ... a w zwodzie to juz moge pomarzyc zeby sie ruszyl ... powiadacie panowie ze to jest nie bolesne trza bedzie udac sie do lekarza w koncu hehe :D
CAMILLO - Sro 02 Sty, 2008

Witam wszystkich jak to dokąłdnie jest z tym problemem???? Miał ktos kiedyś tak że mysleł ze ma stulejke wybrał sie do lekarza a no mu powiedział ze wszystko jest w najleprzym porzadeczku ?????? Mnie to zawsze jakieś takie dziwne choroby łapią i niewiem czy to jest to napewno. Ale chyba tak. I czy jest jakas inna opcja uleczenia MAŁEGO czy tylko zabieg. Zleksza mnie to juz wkur....... zawsze coś mam !!!! dajcie znac co i jak prosze
seba8989 - Wto 22 Sty, 2008

mam 18 lat i swoją wizytę także przekładałem z roku na rok , po prostu wstydziłem sie. zdecydowałem się jednak i pierwsze co poszedłem do lekarza rodzinnego <kobieta> po czym stwierdziła że nie mam zadnego problemu , wymyśliłem go sobie .jakoś wybłagałem ją o skierowanie do urologa , następnie od urologa wybrałem się na stół operacyjny :P . okazało się że mój mały nie jest w najlepszym stanie i konieczne było niestety całkowite obrzezanie ;/ jestem 5 dni po zabiegu, był on prawie bezbolesny i jestem zadowolony że w końcu zdobyłem się na odwagę i pozbyłem problemu . czy ktoś z was ma obrzezanego ? jak to jest z bliznami po takim zabieu , i po jakim czasie znika opuchlizna i szwy ? <mam rozpuszczalne>
Aste - Sro 23 Sty, 2008

Szwy znikają prawdopodobnie po 3 miesiącach :P ale w tym miejscu jest szybciej...ja miałem plastykę wezidelka i po ~miechu wszystko się rozpuściło :P
wali_konik - Pon 10 Mar, 2008

Chyba mam ten sam problem ale boje sie iść do lekarza. Możecie mi wytłumaczyć metodę "rozciągania"? Czy to jest normalna masturbacja? Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam.
Endrjen87 - Pon 24 Mar, 2008

to nie jest normalna masturbacja... w ciepłej wodzie jak jesteś to naciągasz napletek jak tylko możesz ale żeby nie powodować bulu... ewentualnie mały dyskomfort możesz odczuwać... po naciągnięciu trzymasz tak przez jakieś 10-15 sekund i puszczasz... rozmasowujesz i od nowa... i taką operację powtarzasz ile chcesz...

Ja też mam problem... Nie wime czy to do końca stulejka... podczas wzwodu mogę odwinąć napletek z żołędzi lecz jak już odwinę trochę dalej za żołądź to boli... a jak odwinę 0,5cm za żołądź to tworzy się na penisie takie dziwne zgrubienie... czy dalsze ćwiczenia pomogą to zlikwidować?

Aste - Pon 24 Mar, 2008

Lekarz !!! Stary nie wstydź się...lekarze widzą setki penisów, sa profesjonalistami i chuja ich to obchodzi !!
MESSENGER - Nie 30 Mar, 2008

co prawda mialem ten zabieg 5 lat temu?
zabieg byl wykonywany w panstwowym szpitalu i czekalem 5 dni..
wiec nie wiem czy oplaca wam sie placic za to ;P

lukasheek88 - Wto 01 Kwi, 2008

no dobra a poleci ktos w jakiegos dobrego i niedrogiego specjaliste na terenie Łodzi co wyleczyłby ze stulejki ?
madrat - Sob 24 Maj, 2008

na dzień dzisiejszy z pomocą mojej ukochanej pozbyłem się stulejki ćwiczeniami. W sumie nadal mam węższy pierścień przy żołędziu ale już nic nie uciska, nawet wiązadełko nie jest za krótkie bo nie uciska mnie:) Jestem jej wdzięczny gdyż ona to mniej więcej wyleczyła przy oralnym:P
M-H - Nie 25 Maj, 2008

Hm... Stulejki mozeszise pozbyc jedynie przez zabieg. Nie bedziesz cwiczyl to znow wroci do poprzedniego stanu. a wdedzidelka nie da sie wydluzyc zadnymi cwiczenieami. Jest za krotki i koniec... trzeba ciachac.
M-H - Pon 09 Cze, 2008

Kolego jestes za mlody na takie fora. Wracajac do tematu to nawet nie umiesz zlozyc zdania.. "czy po stulejce penis dalej rośnie ?" Jezeli pytasz sie czy po usunieciu stulejki dalej bedzie ci ros penis, to odpowiedz brzmi Tak. Mozesz isc smialo na zabieg. Jest bezbolesny i w twoim przypadku wskazany. Gorzej bedzie jak to zaniedbasz... Wtedy ci maly odpadnie ;) .