Stulejka - Cos nie tak... zdjęcie !!POMOCY!!

Darekk22 - Sob 23 Wrz, 2006
Temat postu: Cos nie tak... zdjęcie !!POMOCY!!
Witam
Jestem nowym urzydkownikiem i tak naprawde 1 raz zdarzyło mi się wejść na taką stronę i wyczytałem że mam problem, zamieszczam zdjęcie i powiedzcie oco chodzi. (to pod żołądziem)
We wzwodzie jesli chcem obciągnąć stulejke za żąłądz jest to trudne poniewaz mnie ciśnie, jeśli się uda to ciężko jest ją cofnąć. Prosze o szybką odpowiedz.

Darekk22 - Sob 23 Wrz, 2006

Prosze o odpowiedz.
harold mckee - Sob 23 Wrz, 2006

cwicz cwicz cwicz rozciaganie .. ;] a jezeli nie pomoze .. to tylko lekarz ... i pewnie usuna Ci stulejke ..
pikat - Pią 13 Paź, 2006

witam.. Też to miałem ale dziwie sie że jak byłeś mały to lekarz ci tego nie usunął. To Sulejak która przeszkadza wiec musisz isć z tym do lekarza najlepiej do Urologa. Bo on jest w sumie od męskich spraw a nie tylko od nerek:-) Pozdrawiam!!
Anakins90 - Pon 16 Paź, 2006

Witam wszystkich,odnośnie Sulejaka ja myśle że można usunąć go w domu aczkolwiek mój pomysł możecie wziąść za Debilny, lecz wpadłem na to iż można samemu ''odciąć'' sobie ten sulejak a mianowicie podczas kąpieli obciągnąć penisa ile da rade i np skalplem lub innym narzędziem które nadało by się do takowego zabiegu, po woli odcinac sulejak ,oczywiście winno się na początku takowe narzedzie odkazić na wszelkie możliwe sposoby a podczas takowego zabiegu zachowac jak największa ostrożność i rozważnośc, to tyle co chciałem napisać, zapewne wyśmiejecie mnie ale ja myślę że takie zabieg mógłby się udać :roll: . Aha piszcie jeśli znacie jakies inne sposoby na usunięcie sulejaka w domowych warunkach ...
Anakins90 - Pon 16 Paź, 2006

Tak jak myślałem że mój pomysł zostanie odebrany negatywnie i źle, ale myśle (przynajmniej tak sądze) żę większość Mężczyzn wsztydzi się iść z takim problemem bo specjalisty, porozmawiać z nim o tym,i umówić sie na operacje Czy zabieg, który ma na celu usunąć Sulejaka? :roll:
aartii - Wto 17 Paź, 2006

Cytat:
Jestem nowym urzydkownikiem

Bez komentarza.

Levot - Wto 17 Paź, 2006

Witam was wszystkich dopiero co się zarejestrowałem i chciałem zapytać o to Czy ja mam sulejaka bo nie mam czegoś takiego na penisie jak na zdjęciu pierwszym tylko to moje połączenie jest mniej więcej takie jak na tym zdjęciu

harold mckee - Wto 17 Paź, 2006

wydaje mi sie ze to takze stulejka, tylko moze troszke bardziej zaawansowana ..
Levot - Sro 18 Paź, 2006

to nie powinno sie miec tego wogule ?
harold mckee - Sro 18 Paź, 2006

najlepiej jest sie tego pozbyc ..
Levot - Sro 18 Paź, 2006

Rozumiem ale może się wam wydać to śmieszne ale mam 15 lat i jest to dla mnie troche krępujące iść do mamy albo do lekarza i o tym powiedzieć :roll:

nie ma sie czego krepowac ... to problem, a problem trzeba rozwiazywac, tylko pewnie Ci sie wydaje ze mama moze na to dziwnie zareagowac, a mi sie wydaje ze bedzie zupelnie inaczej, wiec strach w buty i do pracy ;)
Levot - Sro 18 Paź, 2006

Myślę jednak że to nie jest stulejka bo przeglądając teamat pt''galeria męskiej dumy'' natrafiłem na sporo zdjęć z penisami osób które mają to ''samo'' co ja ,więc raczej nie trzeba będzie operować :wink:

wiekszosc osob z tym zyje .. :] i pewnie oni tesh maja stulejki ..
Goliat Nigga - Czw 19 Paź, 2006

witam jestem tu nowy . . . .Panowie powiem tak . . . niejestem psychopatą ani masochostą ani nic z tych żeczy miałem problem tej natury że zzuwało mi sie to ale za mało troszke więc tą nitke na dole podciołem sobie lekko skalpelem ale lekko po czym naderwałem(wprowadziłem w wzwód i naciągnołem z całej siły ręką ta skórka sie naciagneła małe nacięcie dosłownie mikro krwi sie troche polało dezynfekowałem dziennie jak sie zrosło to zsuwa sie tyle ile bym chciał . . .po nacięciu niema śladu. . .i nie żartuje zrobiłem tak 3 miechy temu . . .
Goliat Nigga - Czw 19 Paź, 2006

oczywiscie nikomu nie karze tak robić nie bore odpowiedzialności to możę prowadzic do zakażenia . . .
harold mckee - Czw 19 Paź, 2006

nie jestem zwolennikiem "operacji domowymi sposobami" taki zabieg o wiele lepiej jest przeprowadzic w szpitalu albo w jakiejs przychodni. no ale skoro uwazasz ze wszystko ok .. :|
Goloner - Nie 29 Paź, 2006

a jesli ktos moze napisac w czym to przeszkadza i czy to ma jakis wpływ na sprawnosc seksualną? konieczne jest usuniecie tego i co to da??dzięki z góry
Pierre71 - Wto 14 Lis, 2006

Witam - co za brednie ludzie tutaj wypisują!! Jeden sam chce się obrzezać - człowieku jak natniesz napletek to co zrobisz z krwią - to najbardziej unaczyniony narząd i najbardziej unerwiony więc nie wytrzymasz z bólu - pewnie odwiezie Cię pogotowie - a jak pomyślą że to samookaleczenie to przyjedzie także lekarz od głowy :lol: To co widać na zdjęciu to za krótkie wędzidełko (opis po angielsku na zdjęciu!!!) - nie jest to stulejka tylko inna przypadłość narządu męskiego także wymagająca zabiegu - plastyki wędzidełka - trochę bardziej bolesne i skomplikowane niż samo usunięcie stulejki. Ale bez tego murowany przedwczesny wytrysk i skrzywienie prącia w dół.
sebastian123 - Sob 13 Sty, 2007

jestem nowym uzytkownikiem i nie za bardzo wiem co to jest ta stulejka ,prosze o pomoc najlepiej gdybyscie pokazali na fotce gdzie ona jest!!!
z Gry dzięki.

adadverts - Sob 13 Sty, 2007

Stulejka to takie zwężenie napletka, które uniemożliwia jego całkowite zsunięcie z żołędzi w trakcie wzwodu.
simon_85 - Pią 02 Lut, 2007

Hmm, ja chyba mam wlasnie te wiezidelko. :?
napletek schodzi w calosci z zoledzia ale pozniej juz nie idzie w dol i nie ma tego "brzegu" zoledzia. Prosze napiszcie czy to jest jakas przypadlosc czy jednak jest to za krotkie wiezidelko :?: :?:
a moze ktos wie czy to bardzo przeszkadza w stosunku??