Inne problemy - smierdzacy wacek
Gość - Pią 22 Wrz, 2006 Temat postu: smierdzacy wacek ja z kolei mam taki problem moj wacek smierdzi i to naprawde smierdzi moge wyjsc z wanny i po godzinie smierdzi z niego jak z murzynskiej chaty w afryce , co moge z ta dolegliwoscia zrobic bo troche to krepujace ciagle latam sie myc
harold mckee - Pią 22 Wrz, 2006
no ale zuywasz jakis srodkow higienicznych > mydlo czy cos ? ;/ musisz sobie scignac naplet i tam go umyc ;o nie wiem dlaczego ;]
idz do lekarza ..
filip fp - Sob 23 Wrz, 2006
Odświeżacz powietrza do gaci wsadz
harold mckee - Nie 24 Wrz, 2006
filip fp napisał/a: | Odświeżacz powietrza do gaci wsadz |
idz sobie z tego forum kretynie.
vooltan - Wto 26 Wrz, 2006
Może powinieneś sobie kupić płyn do higieny intymnej....
skywalker - Czw 28 Wrz, 2006
A zmieniasz bieliznę codzinnie??? Tak jak mówi vooltan kup sobie płyn do higieny intymnej (są również dla mężczyn)...
Gość - Sob 30 Wrz, 2006
witam was to jest tak mycie jak najbardziej wskazane i stoeowane nawet kilka razy dziennie zmiana bielizny codziennie hmhmhm wiec myslicie ze to cos powaznego?
agang - Wto 03 Paź, 2006
hmm
1 nos bokserki
2 myj plynem
3 gdy mozesz to chodz na waleta !!
4 jedz ananasa w c ananasa i jego soku (poprawia smak i zapach malego laske bedzie ucieszona)
aartii - Wto 03 Paź, 2006
Używaj mydła antybakteryjnego Protex, do tego najlepiej płynu do higieny intymnej (jakiegoś o właściwościach bakteriobójczych). A jeśli nie pomoże to idź do dermatologa, bo to może być grzybica albo jakieś inne nieprzyjemne paskudztewko.
|
|