Luźne dyskusje o męskich sprawach - jaka gumka
Gość - Pon 18 Wrz, 2006 Temat postu: jaka gumka moj penis jest długi... kolo 19cm moze 19,5 ale niestety dosć cienki.. jaka gumka..?? probowalem UNIMIL XXL ale dlugosciowo ok ale za szeroki..:(
lumfr - Wto 19 Wrz, 2006
to ile ty masz w obwodzie ... 10 ?
harold mckee - Wto 19 Wrz, 2006 Temat postu: ? ej wlasciwie to obwod podajecie w mm nie ? ;D
bo kurde sie tak zastanawiam ;o czy w cm ?! kurde ;] to moj w takim ukladnie jest baaardzo cienki ;p a wydawalo mi sie inaczej ;D
arminek - Wto 19 Wrz, 2006 Temat postu: Re: ?
harold mckee napisał/a: | ej wlasciwie to obwod podajecie w mm nie ? ;D
bo kurde sie tak zastanawiam ;o czy w cm ?! kurde ;] to moj w takim ukladnie jest baaardzo cienki ;p a wydawalo mi sie inaczej ;D |
no co ty pewnie że w cm ja mam 13 cm
harold mckee - Wto 19 Wrz, 2006 Temat postu: Re: ?
arminek napisał/a: | harold mckee napisał/a: | ej wlasciwie to obwod podajecie w mm nie ? ;D
bo kurde sie tak zastanawiam ;o czy w cm ?! kurde ;] to moj w takim ukladnie jest baaardzo cienki ;p a wydawalo mi sie inaczej ;D |
no co ty pewnie że w cm ja mam 13 cm |
hehehe ;D:D:D teraz jush wiem nie mialem okazji wczoraj sprawdzic ale dzis to zrobilem i jush wiem ;] mam ponad 13 i jestem dumny
da2ve - Pią 06 Paź, 2006
ja mam 18,5 i 14 w obwodzie i tez mnie interesuje jaki rozmiar prezesków kupić :) ktoś może wie ?? pozdrawiam
Gość - Sob 07 Paź, 2006
kupiłem gumki na obwód 49 mierzylem i za ciasne:(
|
|