Luźne dyskusje o męskich sprawach - PROBLEM !! ;]

harold mckee - Pon 18 Wrz, 2006
Temat postu: PROBLEM !! ;]
Tylko sie nie smiejscie plx ;D.

:oops: ej nie jestem zadnym gejem czy kims w tym rodzaju ale nie wiem o co chodzi kiedy np jestem w szatni na baenie i tam sa sami chlopacy i pod prysznicem po prostu mi staje.. nie wiem czy to czasem nie na widok innych ;o hehe :roll: ale to jest krepujace ;/ o co kurde chodzi ?;/

po drugie nie wiem czemu ale nawet jak daje zwyklego buziaczka czy tylko sie przytulam do pewnej pani to od razu pyk i juz ;/ :evil: stoi ... nie wem o co chodzi ;/ !!

HELP!! :lol:

Ziuuuteek - Wto 19 Wrz, 2006

Widocznie bardzo "podnietliwy" jesteś czy cokolwiek to znaczy... :)
arminek - Wto 19 Wrz, 2006

no cóż ja też gejem nie jestem napewno ale czasem też mi stanie w obecności facetów nikt na to nie zwraca uwagi tak naprawde ja też widziałej jak paru facetom w sztni stawały to chyba nie problem myśle że jest to spowodowane tym że jak to ujoł ziuuutek jestes zbyt
"podnietliwy" ale sie tego nie krempuj na Boga :lol:

skos - Wto 19 Wrz, 2006
Temat postu: Re: PROBLEM !! ;]
harold mckee napisał/a:
Tylko sie nie smiejscie plx ;D.

po drugie nie wiem czemu ale nawet jak daje zwyklego buziaczka czy tylko sie przytulam do pewnej pani to od razu pyk i juz ;/ :evil: stoi ... nie wem o co chodzi ;/ !!

HELP!! :lol:

Ja mam właśnie to samo jak się przytulam lub całuje z laską to mi odrazu staje

harold mckee - Wto 19 Wrz, 2006

arminek napisał/a:
no cóż ja też gejem nie jestem napewno ale czasem też mi stanie w obecności facetów nikt na to nie zwraca uwagi tak naprawde ja też widziałej jak paru facetom w sztni stawały to chyba nie problem myśle że jest to spowodowane tym że jak to ujoł ziuuutek jestes zbyt
"podnietliwy" ale sie tego nie krempuj na Boga :lol:

no ale sam rozumiesz ze to trszke krepujace ej .. po drugie z doswiadczenia iem ze to jest zaraz wysmiewane przez "normalnych" ;]

vooltan - Sro 20 Wrz, 2006

Nie masz się czym przejmować, z czasem przejdzie i będziesz tęsknił za takim szybkim wzwodem :D
harold mckee - Sro 20 Wrz, 2006

hehehe :D :D no wiadomo ;p ale wiesz to krepujace ej ;p szczegolnie jeszcze jak ona wyczuje napiecie ;p hehe
oleczka - Sro 20 Wrz, 2006

harold mckee napisał/a:
hehehe :D :D no wiadomo ;p ale wiesz to krepujace ej ;p szczegolnie jeszcze jak ona wyczuje napiecie ;p hehe

uwierz mi jest to bardzo podniecające czuć w spodniach swojego faceta 'coś' ;)

Strikerx - Sro 20 Wrz, 2006
Temat postu: odp
To chyba dobrze że staje jak sie przytulamy z laska przynajmnij wie że działa;]
harold mckee - Sro 20 Wrz, 2006

tak tak ;p widzisz to pelen pozytyw ;p
hehehe

ale mi chodzi o to co wyzej napisalem to glowny problem ..
nie jestem zadnym gejem .. strzasa mnie jak o tym pomysle a jednak .. ;( nie wiem jak zmienic .. od kiedy pamietam tak bylo ;/

:(

filip fp - Sob 23 Wrz, 2006

Jak wam staje w tedy kiedy nie czeba poprostu udeście w niego kilka razy energicznym ruchem
stasia - Pią 29 Wrz, 2006

To było bardzo głupie filip...

Ja też tak mam, nosze jeans'y i nic niewidać dziś miałem spodnie z jakiegoś materiału i bokserki i jak stanoł nic niebyło widać. Max. na 3 cm różnicy.

agang - Wto 03 Paź, 2006

mysle ze wiekszosc tak ma jak sie przytula i caluje z ukochana osoba, nie koniecznie plci przeciwnej :wink: ja tez tak mialem na poczatku. dotyk, pocalunki to w mlodym wieku baaardzo pobudzajace.
mysle ze jesli zaczniesz wspolzyc z partnerka to minie takie szybkie podniecenie.

queyu - Czw 05 Paź, 2006

czemu uważacie że jak wam pała staje podczas całowania się z partnerką to krępujące. Dzięki temu laska wyczywa nasz potencjał i siły witalne i sprawność seksualną, a to chyba dobrze no nie? mnie to wogóle nie krępuje przy mojej partnerce, a wręcz przeciwniw dodaje jej śmiałości ;P
harold mckee - Czw 05 Paź, 2006

hehe :D no tak ale wiesz mi nie chodzi o sam fakt .. tego ze staje .. tylko mowie ze .. moze to byc krepujace dla niej bo pomysli ze zaraz chce mi sie z nia ruchac .. ;p :D hehe a nie zawsze tak jest .. szczegolnie jesli to jest nowa partnerka ;p

nie rozumiecie genezy problemu ;p :roll:

oleczka - Pią 06 Paź, 2006

harold mckee napisał/a:
hehe :D no tak ale wiesz mi nie chodzi o sam fakt .. tego ze staje .. tylko mowie ze .. moze to byc krepujace dla niej bo pomysli ze zaraz chce mi sie z nia .. ;p :D hehe a nie zawsze tak jest .. szczegolnie jesli to jest nowa partnerka ;p

nie rozumiecie genezy problemu ;p :roll:

musi byc jakas glupia zeby tak pomyslec.. kazda dziewczyne cieszy ze podnieca swojego kolesia na maxaa ;)

harold mckee - Pią 06 Paź, 2006

myslisz ? jak ja bym sie kiedys chcial znalezc w skorze takiej dziewczyny wiedziec co ona w danej sytuacji mysli :D echh.
ccn - Pon 23 Paź, 2006

Tez tak mam :P jeszcze lepiej wracalismy z opery klasa wsdzyscy podpici (lacznie z wychowawcami).... i zaczelismy sobie foty szczelac ;]]] kolezanka skaczyla mi centralnie na mojego lolka a temu w to mi graj stoi i sie rozglada :DDD chyba nie poczyla ze mi stoi chociaz .. kto wie ;]]
harold mckee - Czw 07 Gru, 2006

sytuacja calkiem ekstremalna :P
xxxbamboxxx - Czw 07 Gru, 2006

uhuhu :) 18 wrzesnia z takim problemem wpadles na forum, facet :) nie jestes Geyem, staje Ci go twoj maly chce sie pokazac z jak najlepszej strony przeciw innym malym ktorych widzi ;pp mowie Ci, te fiuty maja glowy :D :D :D:D:D:D:D

xxxbamboxxx napisał/a:
uhuhu :) 18 wrzesnia z takim problemem wpadles na forum, facet :) nie jestes Geyem, staje Ci go twoj maly chce sie pokazac z jak najlepszej strony przeciw innym malym ktorych widzi ;pp mowie Ci, te fiuty maja glowy :D :D :D:D:D:D:D

to byl pierwszy post tutaj :D pierwszy odzew :P od tamtej pory wiem duzo duzo wiecej .. i duzo moich problemow sie rozwiazalo :P teraz jestem gotow by pomoc w tym samym nowym uzytkownikom...

xxxbamboxxx - Czw 07 Gru, 2006

To samo jestem gotow powiedziec o sobie, ;pp moze w mniejszym stopniu :D bardziej skromnie :P

xxxbamboxxx napisał/a:
To samo jestem gotow powiedziec o sobie, ;pp moze w mniejszym stopniu :D bardziej skromnie :P

w swojej wypowiedzi nie widze nic nie skromnego :)