Luźne dyskusje o męskich sprawach - Dopasowanie prezerwatywy.

Nivea Luk - Nie 17 Wrz, 2006
Temat postu: Dopasowanie prezerwatywy.
A ja mam pytanie odnośnie prezerwatywy. chcielibysmy z dziewczyna zaczac sie kochac i nie wiem jakie prezerwatywy wybrac. Ostatnio kupilismy paczke gumek zeby potrenowac zakladanie i wszystko jest OK poza tym ze wydaje mi sie ze gumka nie lezy zbyt dobrze. W dolnej czesci troche sie marszczy i przesuwa.Dodam ze nie mam zbyt wielkiego interesu 14-15 cm.Czy poprostu gumki były za duże czy źle zalozone czy poprostu tak jest ze one nie leza idealnie.Jakie prezerwatywy są mniejsze?z Mniejszym obwodem bo rozumie ze nie jest konieczne roziwjanie jej do samego konca bo poprostu takie mozliwosci nie mam i zostaje troche jeszcze zapasu.Z gory dzieki za jakas odpowiedz.
vooltan - Nie 17 Wrz, 2006

A nie słyszałeś o tym jak Tom Cruse był oburzony tym że nie są produkowane prezerwatywy w mniejszych rozmiarach, bo te pospolite są za duże na niego. W takim rozmiarze penisa jaki napisałeś, prezerwatywa najzwyklejsza powinna nie być luźna tylko normalna, a to że zapasu zostaje jeszcze, to jest normalka, bo są i tacy co dysponuję większym interesem