Krosty i plamki - duzy problem z penisem
ozzy28 - Sro 13 Wrz, 2006 Temat postu: duzy problem z penisem Witam otoz mam duzy problem. Na penisie wyskoczyly mi kiedys "placki" z ktorych po umyciu zeszla wierzcznia warstwa i byly bardzo czerwone bylo ich kilka. poszedlem do dermatologa wenerologa dal mi masc smaruje i powoli zaczelo schodzic ..poszedlem na wizyte kontrolna wciaz majac te plamki jednazke zdecydowanie mniejsze. dostalem inna masc azeby szybciej zeszlo .... no i prawda zeszlo. Jednakze jakis okres czasu pozniej (patrz teraz sie z tym borykam) Mam na zołedziu glownie po stosunku lub po zabawie z wackiem takie krostki ala "ranki" bardzo male ...ktore pozniej sa prawie niewidoczne. Oprocz tego na samym koncu zoledzia pojawila sie plamka taka jak te co byly wczesniej(tylko jedna) bardzo mocno czerwona -blyszczaca ... dodatkowo zaraz obok na trzonie jest podobne zaczerwinienie ....co to mzoe wszystko byc ...?? gdzie sie z tym udac ...? Moge do ginekologa ? czy lepiej do kogos innego? (urolog?)
Strikerx - Sro 13 Wrz, 2006 Temat postu: odp Urolog...
archie480 - Sro 13 Wrz, 2006
aaa17 - Pon 18 Wrz, 2006
ja skolei mam problem ze wzwodem nigdy mi niestanoł do końca co mam robić bo niewiem pomocy prosze !!
harold mckee - Wto 19 Wrz, 2006
aaa17 napisał/a: | ja skolei mam problem ze wzwodem nigdy mi niestanoł do końca co mam robić bo niewiem pomocy prosze !! |
sproboj kiedys zrobic to do konca ;] w zaleznosci ile masz lat ;p ;> hehe jesli zobaczysz sperme ;O heh pozniej powinno byc ok ;p a jesli nie masz jeszcze wytrysku .. to poznasz napewno kiedy koniec ;D - fajniusie uczucie ..
co do tego drugiego .. - polecam urologa ;p
aaa17 - Czw 21 Wrz, 2006
dzięki za porade chyba będe musiał tak zrobić pozdrawiam
|
|