Luźne dyskusje o męskich sprawach - Nadmierny śluz i Nadwrażliwość Penisa
jastrzombek - Wto 05 Wrz, 2006 Temat postu: Nadmierny śluz i Nadwrażliwość Penisa Witam
Mam nastepujacy problem ,moze ktos z was mial to samo.
Otoz podczas gry wstepnej z mojego penisa wydzielana jest duza ilosc sluzu, wiem ze to naturalne ale jego jest wprost ZA duzo ,przez to zanim dojdzie do penetracji penis szybko oklapuje (podczas przerwy miedzy pieszczotami a zalozeniem gumki jest juz nie zdolny).
Druga sprawa to nadwrazliwosc penisa mianowicie zoledzia i jego czesci. Nie mozliwe jest prawie dotykanie go nie mowiac o pieszczotach ktore sprawiaja bol. Wykluczone jest tagrze seks oralny w takim przypadku.
Co robic ? Czy to jest normalne podczas dojrzewania (mam 17lat) i czy przestanie samo czy trzeba udac sie z tym do urologa?
da2ve - Czw 07 Wrz, 2006
hmmm a ja mam właśnie problem odwrotny gdyż również mam 17 lat ale u mnie tego śluzu o którym piszesz nie ma wogóle ale to chyba dlatego że późno zaczołem dojrzewać może ktoś napisać czy to źle jesli nie ma tego śluzu z góry dziekuje ....
Ziuuuteek - Pią 08 Wrz, 2006
da2ve napisał/a: | hmmm a ja mam właśnie problem odwrotny gdyż również mam 17 lat ale u mnie tego śluzu o którym piszesz nie ma wogóle ale to chyba dlatego że późno zaczołem dojrzewać może ktoś napisać czy to źle jesli nie ma tego śluzu z góry dziekuje .... | Nie masz się absolutnie czego obawiać. Ilość tego "śluzu" nie jest adekwatna do wieku w jakim się znajdujesz. Po prostu jedni go mają więcej a inni mniej. Ja też mam go stosunkowo mało i jego większa ilość pojawią się u mnie dopiero wtedy gdy się podniecę...
da2ve - Sob 09 Wrz, 2006
nom tylko że ja nawet jak sie podniece to go nie mam .... nawet podczas masturbacji nie mam nic takiego mimo swojego wieku nie wiem może jeszcze sie pojawi jesli to takie ważne.. mam nadzieje...
skos - Sob 09 Wrz, 2006
ja mam tak samo jak da2ve
vooltan - Nie 10 Wrz, 2006
Hmmmm zgodzę sie z jednym z przedmówców, że ilość śluzu zależy od stopnia podniecenia. Im Tobie i Wacusiowi jest jest lepiej, tym więcej wydzielanego jest śluzu
jastrzombek - Nie 10 Wrz, 2006
ale jesli jego jest tak duzo ze az zalewa bielizne?
dosyc to nie przyjemny widok ,przeszkadzajace jest kiedy nawet podczas dluzszego calowania zaczyna sie on wydzielac i na jasnych spodniach zaczyna widac jakby plamki od wody... :/
Ziuuuteek - Pon 11 Wrz, 2006
Każdy człowiek jest inny i każdy wacek też. To czy macie mniej lub więcej tego "śluzu" zależy tylko i wyłącznie od waszego organizmu. Więc radzę się z tym pogodzić bo i tak nic nie zrobicie w tym kierunku...
Artas92 - Pią 09 Lut, 2007
Moglibyscie napisac cos o nadwrazliwosci penisa ? mam to samo chciałbym sie dowiedzieć jak temu zapobiec
kocurek - Pią 09 Lut, 2007
Artas92 napisał/a: | Moglibyscie napisac cos o nadwrazliwosci penisa ? mam to samo chciałbym sie dowiedzieć jak temu zapobiec |
wg mnie chodzi tu o nastawienie psychiczne. np. w trakcie sexu oralnego jest to coś "nowego" i na początku może być nieprzyjemne a potem zamienia się w rozkosz. kwestia przyzwyczajenia. jeżeli natomiast permanentnie odczuwasz ból to pójdź do lekarza, on stwierdzi co jest ewentualnie tak.
|
|