Luźne dyskusje o męskich sprawach - Jak zacząć rozmowe z ojcem o męskich spawach ?
vavin - Wto 03 Lip, 2012 Temat postu: Jak zacząć rozmowe z ojcem o męskich spawach ? Mam 14 lat i mam pytanie jak zacząć rozmowe z ojcem o typowo męskich sprawach ?
marcin334 - Pią 06 Lip, 2012
Szczerze mówiąc, to większość ojców deklaruje, że może rozmawiać z synem na każdy temat, ale jak dojdzie do konkretów, to się wycofują, ja tak miałem z moim. Musisz sam spróbować porozmawiać z ojcem i wyczuć, czy chce podjąć temat czy nie. Ale musisz zacząć od łatwych tematów. Jak zobaczysz, że jest otwarty, to możesz przejść do trudniejszych. Pozdrawiam Marcin
sikora92 - Sob 07 Lip, 2012
Ja zacząłem tak z marszu jak byłem z ojcem sam na sam ale najpierw takie proste tematy a gdy widziałem że ciągnie rozmowę dalej mogłem pytać dokładniej
MalinowyGosciu - Pią 21 Gru, 2012
z ojcami rożnie się gadai nie wszystko powiedzą polecam zaglądnąc na http://komdax.com/ myślę że na wszystkie odpowiedzi znajdziesz odpowiedź
potacie - Pon 24 Gru, 2012
ze mną to ojciec zaczął gadać o tych sprawach
men1995 - Pią 17 Maj, 2013
Mój sam zaczął jak zobaczył mnie na łóżku całkiem nagiego z dziewczyną ;p (zdążył zobaczyć mojego ptaka w jej pochwie nawet...) i sam rozmawiał.
A co do Ciebie to musisz może nasunąć mu jakiś temat.
|
|