Stulejka - Intymne
ganja - Wto 29 Sie, 2006 Temat postu: Intymne MAm problem skurka na penisie schodzi mi tylko z rzołędzia czemu ???
Gość - Wto 29 Sie, 2006
mi niechce ogle zejść z żołedzia a jak prubuje to mnie lekko boli!!
dicembre1 - Wto 29 Sie, 2006
miki64 napisał/a: | mi niechce ogle zejść z żołedzia a jak prubuje to mnie lekko boli!! |
Bo masz stulejkę.
mlodziezowy - Sro 30 Sie, 2006
ile masz lat? u osob mlodych ( rodzice powinni reagowac... ) jest często tak.. ze.. hm, jak by ci to na prosty sposob wytlumaczyc... napletek jest lekko "zrosniety" do zoledzia. wtedy trzeba isc do lekarza. taki zabieg trwa 3 min i idziesz do domu.
ganja - Sro 30 Sie, 2006
naczym ten zabieg polega
zxcdg - Sro 30 Sie, 2006
To zależy lekarz decyduje o szczegółach.
marcin28 - Sro 30 Sie, 2006
Wlasnie ze ten zabieg nie trwa 3 minut to tak na marginesie...mialem zabieg stulejki i polega ona na nacieciu napletka i udroznieniu zoledzia...zabieg jest bezbolesny bo dostaniesz miejscowe znieczulenie...zabieg ten trwal u mnie 30 minut...ale spoko nic nie boli dopiero pozniej jak puszcza znieczulenie moze troszke bolec ale dadza Ci proszki przeciwbolwe i mozesz isc do domu...a pamietaj zeby sie"ogolic"bo mnie golili:)ale zabieg to ostatecznosc...istnieje szansa ze mozesz rozciagnac napletek np podczas kapieli w goracej wodzie sprobuj go rozciagnac ale nic na sile...a jak to nie pomoze zglos sie do lekarza urologa a on uzna co dalej...nie ma sie czego wstydzic...powiem Ci ze moja dziewczyna mowi ze teraz jestem lepszy...glowa do gory...3maj sie...
Bruno Pelletier - Czw 31 Sie, 2006
nie strasz chłopaka - stulejka to coś zupełnie innego!!!
aartii - Nie 10 Wrz, 2006
"skUrka", "RZołędź"... Bez komentarza. Ja rozumiem że to nie wypracowanie na polski, no ale chyba bez przesady...
vooltan - Nie 10 Wrz, 2006
Chłopaki po POLSKIEMU gadają
A tak swoją drogą, to jak nie za bardzo Ci skórka z penisa schodzi, to albo masz stulejkę, co juz wcześniej było napisane albo za mało sie z panienką jeszcze dmuchałeś. Im więcej to robisz, tym bardziej sie wyrabiasz
|
|