Luźne sprawy męsko-męskie. - Dla gejów pytanie?
Mlody19 - Nie 03 Cze, 2012 Temat postu: Dla gejów pytanie? Czy pierwszy stosunek analny boli?
maths - Nie 03 Cze, 2012
......
gxxx - Nie 03 Cze, 2012
Nie boli, jeśli Twój partner jest delikatny i cierpliwy-najlepiej jak będzie wkładał powoli.
Oczywiście, Ty też nie możesz być spięty, a jeśli się stresujesz albo obawiasz, to najpierw się napijcie czegoś %
Shnitzel - Pon 04 Cze, 2012
to zalezy , jak sam jesteś przygotowany to nie boli, jak sie spinasz bol jak cholera.
Luks - Pon 04 Cze, 2012
Na początku zawsze boli , zależy jeszcze jaki rozmiar ma partner . Ale faktycznie polecam przed zabawą % , a i dobry lubrykant ma znaczenie . Potem jest już tylko super
filipeczek - Czw 07 Cze, 2012
dokładnie procenty pomagają, ale bez procentów też można bez bólu, ale jakiś lubrykant, krem, cokolwiek co nawilża musi być . Partner musi być rozluźniony, najważniejsze bez pośpiechu. Jeżeli zaboli to wyjąc, poczekać i próbować dalej delikatnie, a potem już tylko przyjemność dla dwojga
nod - Pią 13 Lip, 2012 Temat postu: Re: Dla gejów pytanie?
Mlody19 napisał/a: | Czy pierwszy stosunek analny boli? |
Tak. Dlatego rozpocznij od kupna żelu KY (IMHO najlepszy lubrykant), obetnij paznokcie i zacznij od włożenia sobie palca, z czasem dwóch, ja później kupowałem marchewkę na którą zakładałem kondoma, aż w końcu przyszedł czas na stosunek. Trochę bolało, wypicie % i poro KY pomogło, by było cudownie ))
ooki27 - Sob 08 Sie, 2015
boli. kolejne też, ale ustają i robi się bosko. warto
onesa - Sob 08 Sie, 2015
Pierwszy raz zawsze boli ;p
Pinoki0 - Pon 10 Sie, 2015
Mnie bolał każdy, a przyjemności zero, dlatego też analnie pasywnie odpadam - nie moja działka. Szkoda, bo fantazje, bo ludziom innym się podoba, ja jestem może dziwny, ale cóż. Może kiedyś "z miłości" ;D a póki co wolę penetrować - i to najchętniej waginy
onesa - Pon 10 Sie, 2015
Nie każdemu seks analny sprawia przyjemność. Dla mnie też to bardzo dziwne uczucie, niezbyt przyjemne.
|
|