Inne problemy - mam problem
michal_m12 - Czw 24 Sie, 2006 Temat postu: mam problem czy moglby mi ktos pomoc? mam taki problem... podczas oddawania moczu czuje ból/kłocie w okolocach cewki moczowej! mam to od jakis trzech dni i nie wiem co ztym zrobic? czy musze isc do lekarza czy to samo przejdzie! a jak mozna to wyleczyc samemu to powiedzcie jak!
mary - Czw 24 Sie, 2006 Temat postu: Re: mam problem
michal_m12 napisał/a: | czy moglby mi ktos pomoc? mam taki problem... podczas oddawania moczu czuje ból/kłocie w okolocach cewki moczowej! mam to od jakis trzech dni i nie wiem co ztym zrobic? czy musze isc do lekarza czy to samo przejdzie! a jak mozna to wyleczyc samemu to powiedzcie jak! |
może Ci igła utkneła??spytaj swojej matki czy nie sszywała przypadkiem ci spodni na tobie buahhahaha
baligan - Czw 24 Sie, 2006 Temat postu: Re: mam problem
michal_m12 napisał/a: | czy moglby mi ktos pomoc? mam taki problem... podczas oddawania moczu czuje ból/kłocie w okolocach cewki moczowej! mam to od jakis trzech dni i nie wiem co ztym zrobic? czy musze isc do lekarza czy to samo przejdzie! a jak mozna to wyleczyc samemu to powiedzcie jak! |
idz do lekarza pewnie to zapalenie drog moczowych, jesli tego nie wyleczysz bedzie sie powtarzac.
mary - Czw 24 Sie, 2006 Temat postu: Re: mam problem
baligan napisał/a: | michal_m12 napisał/a: | czy moglby mi ktos pomoc? mam taki problem... podczas oddawania moczu czuje ból/kłocie w okolocach cewki moczowej! mam to od jakis trzech dni i nie wiem co ztym zrobic? czy musze isc do lekarza czy to samo przejdzie! a jak mozna to wyleczyc samemu to powiedzcie jak! |
idz do lekarza pewnie to zapalenie drog moczowych, jesli tego nie wyleczysz bedzie sie powtarzac. |
dołączam sie do tego i koniecznie nas uspokuj jak cos juz konkretnego bedzie wiadome
pozdrawiam!!
|
|