Przedwczesny wytrysk - Technika kontroli wytrysku (temat narazie w fazie edycji)
Nosferatis - Sro 16 Maj, 2012 Temat postu: Technika kontroli wytrysku (temat narazie w fazie edycji) Witam jakiś czas temu doświadczalnie opracowałem sobie technikę kontroli wytrysku bazującą na wyćwiczonych mięśniach PC. Dlatego w tym poście postaram się jak najdokładniej ją omówić tak ,aby każdy facet nie miał już takiego problemu jakim jest 10 minutowy stosunek.Oczywiście z początku nie wiedziałem jak w ogóle można zatrzymać swój wytrysk tylko za pomocą mięśni PC. Jednak z czasem ćwicząc w końcu udało mi się tego dokonać. Tą technikę tak udoskonaliłem ,że w moim przekonaniu do wykonania jej nie trzeba mieć w cale tak silnie wyćwiczonych mięśni PC. Potrzeba po prostu wyłapać pewien moment ,który zachodzi przed wytryskiem. A mianowicie pewne niepozorne skurcze. Tylko warunkiem aby ta technika działała jest odpowiednio wcześnie ich zniwelowanie ,a tak dokładniej mówiąc ich zablokowanie.Z czasem możesz nawet nauczyć się jak właściwie robić to podświadomie bez konieczności myślenia o tym a cały proces będzie sprowadzał się do jak by to ująć tylko pomyślenia o zniwelowaniu tego uczucia. U mnie wygląda to tak ,że kiedy tylko pomyślę o tym aby odsunąć wytrysk całe te napięcie jakie jest przed wytryskiem po prostu znika. Co prawda nie mam na razie czasu aby się o tym rozpisać ,ale w wolnej chwili opiszę cały proces jak to wyćwiczyć i jak to wszystko robić.
Technika w moim wypadku jest tak skuteczna ,że nawet 2,5 h akt seksualny z moją dziewczyną nie stanowi problemu. Szczerze mówiąc to dalej nawet nie sprawdzałem
Tomek03 - Pon 21 Maj, 2012
No to gratulacje i życzę jeszcze dłuższych doznań.
bela - Sob 23 Cze, 2012
Czekamy na opisanie tego całego procesu
kadeon - Sob 15 Gru, 2012
Nosferatis mógłbyś dokończyć bo jestem ciekaw? .
|
|