Krosty i plamki - brązowa plama na penisie. pomocy!

dareqpress - Nie 06 Maj, 2012
Temat postu: brązowa plama na penisie. pomocy!
witam. niestety od nadmiernej masturbacji najpierw zaczerwienila mi sie skora, po czym przybrala bardzo ciemny kolor. teraz wyglada to nieciekawie, gdys jest bardzo widoczna i wyraznie ciemniejsza od restzy penisa. nie wiem co robic. jestem pewien ze to nie zadna choroba tylko po prostu skutek mojej glupoty. co robic? jakiej masci zazywac? pomocy!

[ Dodano: Sob 12 Maj, 2012 ]
czy jest tu ktos w stanie mi pomoc??

stefffffcio - Sob 12 Maj, 2012

krem alantan plus, bez recepty. Na podrażnienia :)
ewentualnie wstaw fotki to zobaczymy o co biega

dareqpress - Pon 14 Maj, 2012

wstawilbym fotki ale nie mam aparatu.. no jest to po prostu ciemna plama na srodku penisa. najpierw byla czerwona, podrazniona, pozniej sie zaciemnila strasznie. ten alantan + pomoze? zredukuje te barwe??
ZmarszczonyFred - Pon 14 Maj, 2012

na środku penisa to znaczy gdzie?? na żołędzi masz te plamę? boli piecze swędzi?
dareqpress - Wto 15 Maj, 2012

na zoledzi ale nieodslonietej. masturbowalem sie dwoma palcami i w miejscu w ktorym trzymalem palec, skora sie przecierala.. dlatego byla zaczerwieniona i zaczela sie sciemniac, a teraz w tym miejsuc mam po prostu ciemna plame, nei wiem czy zdjecie by wam pomoglo bo wyczerpalem temat i teraz nie wiem co robic. chcialbym to rozjasnic, jakos zredukowac by nie bylo tak widoczne, ale nie wiem jaka masc moze mi pomoc

[ Dodano: Wto 22 Maj, 2012 ]
co robic zeby rozjasnic te plame, pomocy!!

stefffffcio - Wto 29 Maj, 2012

mowilem Ci kup sobie alantan plus i smaruj przez 2 tygodne, posmaruj zołądź i naciągnij napletek i zostaw tak np na noc lub na dluzszy czas. i tak 2-3 razy dziennie powinno pomoc, mi pomoglo na grudke zapalna

[ Dodano: Wto 29 Maj, 2012 ]
a jak nie pomoże to marsz do doktora bo może to być jakaś groźna zmiana jesli nie zniknie!