Tabletki i kremy - co i jak ? co brać ?
Mythan - Sob 28 Kwi, 2012 Temat postu: co i jak ? co brać ? Witam!
jaki specyfik jest najlepszy jeśli chodzi o powiększanie penisa ?
Chodzi o to żeby był większy i grubszy
niedrogi i b.dobry specyfik aby powieszyć i podgrubić penisa.
Bardzo bym prosil o podanie nazwy lub linku
kajok - Sob 28 Kwi, 2012
1. Pompka z pistoletem
2. Pierścień erekcyjny
3. Jakiś dobry krem (polecam Largo)
Popatrz sobie na allegro. Jest tam tego pełno.
randy - Sob 28 Kwi, 2012
Witaj Mythan.
Tutaj znajdziesz jedyny skuteczny specyfik na powiększenie penisa (oczywiście poza operacją, którą IMO też się powinno przeprowadzać jedynie w skrajnych przypadkach).
Pozdrawiam.
ZmarszczonyFred - Sob 28 Kwi, 2012
kur. wa dobre ja wierzę że extendery działaja ale wymagają czasu i wytwałości
randy - Sob 28 Kwi, 2012
A ja nie wierzę, że cokolwiek z tych wynalazków działa. Mało tego. Jeszcze chyba nikt nie udowodnił, aby poza operacyjnie udało się trwale powiększyć czyjegoś penisa.
ZmarszczonyFred - Sob 28 Kwi, 2012
Ja myslę, że koncept podziału komórkowego jako taki działa na powiększanie penisa. Natomiast ciężko znaleźć urządzenie na rynku, które jest na tyle komfortowe aby mozna je było nosić po około 10-12 godzin dziennie codziennie. Mam doświadczenie z andropenisem nieprzyjemne niestety, po trzech tygodniach zrezygnowałem bo ból nie do wytrzymania. Oddałem i czekam na zwrot kasy, a zaczynam testowac Phallosan który wydaje sie być znacznie bardziej komfortowy. Widziałem tez na zagranicznym forum kolesia, który wymyslił urzadzenie które wygląda jak imadło. Zakreca w to fiuta i na lince wiesza 5 kg i tak se siedzi z kutasem w imadle ale myslę, że robi błąd bo naciaga przez 3-4 godziny a to chodzi nie tyle o ciężar co o wielogodzinny naciąg fiuta, który da sie wytrzymac. jak sie uda to wkleje zdjęcie...
justynakos - Wto 18 Cze, 2013
o boze, to tak wyglada??? masakra.... az sie przerazilam? a pomaga to w ogole?? czy nic?
kunifek - Wto 13 Wrz, 2016
spam
onesa - Wto 13 Wrz, 2016
zamykam
|
|