Luźne dyskusje o męskich sprawach - a moze to kila

pawel1990 - Wto 22 Sie, 2006
Temat postu: a moze to kila
ogladalem rozne zdjecia ludiz ktoryz mieli problemy z penisem i zazwyczaj to byl rpoblem krost, tkaich malych i plaskich w duzje ilosc, ja je rowniez mam, ale mam tez tkaie wieksze, spro wieksze. jaklby byly takie biale i jak przepoce ptaka i robia sie rany. od dzisiejszego ranka mam tak jakby wiecje w buzi, znaczy jak jezdze jezorem po podniebieniu to mnei boli tma cos w gardle. i chcialem sie zapytac czy to mzoe byc kila. kiedys kolega mi obicgal druta i dotykalismy sie ptakami o odbyty, ale nic wiecej. cyz to mzoe byc kila?

wiem, ze nie powienienem tu pisac, bo nie mam 18, ale ja naprawde nie wiem co to, i sie boje, ze to moze byc ten cholerny syfilis

con brio - Sro 23 Sie, 2006

Człowieku od trzepania konia nie dostaję się kiły. Prawie połowa tematów na tym forum to pytania o krostach. Poszukaj i poczytaj.
Więcej higeny to niezrobią się rany po przepoceniu. :?

hildegrant - Sro 23 Sie, 2006

czlowieku, co ty masz z ta kila? :roll: juz ci pisalem w innym temacie...
po 1 higiena i rozwaga w kontaktach
a jesli naprawde uwazasz bol gardla i owrzodzenie narzadow plciowych za skojarzone symptomy infekcji kretkiem to idz do dermatologa i wymus na nim dlugotrwale testy na obecnosc tej bakterii w ustroju...
a tak juz z ciekawosci pytam: ile czasu minelo od nieodpowiedzialnego kontaktu do wystapienia objawow?

Bruno Pelletier - Czw 24 Sie, 2006

o jaki "nieodpowiedzialny kontakt" chodzi??? :|
Dziobax - Czw 24 Sie, 2006
Temat postu: Re: a moze to kila
pawel1990 napisał/a:
kiedys kolega mi obicgal druta i dotykalismy sie ptakami o odbyty,

pawel1990 - Czw 24 Sie, 2006

hildegrant napisał/a:
ile czasu minelo od nieodpowiedzialnego kontaktu do wystapienia objawow?

jakis rok

mary - Czw 24 Sie, 2006
pawel1990 napisał/a:
ogladalem rozne zdjecia ludiz ktoryz mieli problemy z penisem i zazwyczaj to byl rpoblem krost, tkaich malych i plaskich w duzje ilosc, ja je rowniez mam, ale mam tez tkaie wieksze, spro wieksze. jaklby byly takie biale i jak przepoce ptaka i robia sie rany. od dzisiejszego ranka mam tak jakby wiecje w buzi, znaczy jak jezdze jezorem po podniebieniu to mnei boli tma cos w gardle. i chcialem sie zapytac czy to mzoe byc kila. kiedys kolega mi obicgal druta i dotykalismy sie ptakami o odbyty, ale nic wiecej. cyz to mzoe byc kila?

wiem, ze nie powienienem tu pisac, bo nie mam 18, ale ja naprawde nie wiem co to, i sie boje, ze to moze byc ten cholerny syfilis

najpierw spytaj swojej dziwczyny a pózniej przeczytaj ulotke dołączona do opakowania badz skonsultuj sie z lejkarzem lub farmaceuta.....buahhahaha :D :D :D a swoja droga ...widziałeś mnoze jak wygląda syfilis??? może to nie kiła?? buahahha

Andrmen - Czw 24 Sie, 2006

pawel1990 napisał/a:
hildegrant napisał/a:
ile czasu minelo od nieodpowiedzialnego kontaktu do wystapienia objawow?

jakis rok

pawel1190: Myślę, wnioskując z twojego 1. postu tutaj, a nie będąc żadnym znawcą poruszonego przez ciebie tematu, że najlepiej będzie jeśli jednak zdecydujesz się -i to jak najszybciej- poprostu pójść do lekarza dermatologa. Zamiast się zadręczać swoją niepewnością. -Cokolwiek by te twoje krosty oznaczały...

p.s: A o higienę i roztropność trzeba dbać przez całe życie - bo to się opłaca! Poza tym wspomniałeś, że twoje dolegliwości mogły być związane z kontaktem seksualnym. Więc dobrze by było, gdybyśmy -ale przede wszystkim ty sam- wiedzieli czy twój partner nie miał jakichś, czy podobnych objawów. Chodzi o to czy nie był on nosicielem jakiegoś paskudztwa.
Najlepiej mieć stałą partnerkę i być z nią szczerym z wzajemnością oraz czystym w swych intencjach, sumieniu, na ciele i uczciwym w postępowaniu.

pozdr.

Mary: Ale nawet gdyby okazało się, że to zmiany wywołane krętkiem blady, powodującym kiłę (syfilis, syfa ;) ) - to i tak najlepszym wyjściem jest jak najszybsza wizyta u dermatologa /i to wespół z partnerką czy partnerem/. Przecież kiłę można leczyć! A im szybciej leczyć się ją zacznie tym lepiej - tym większe szanse na całkowite wyleczenie i dłuższe życie..

No co? Phi!... Jeśli by się okazało, że to rzeczywiście kiła to :arrow: lekarz :arrow: dermatolog zastosuje odpowiednie leczenie, np. dostanie kilka zastrzyków w tyłek i po krzyku! :? :lol:

Jejku, no i w czym tu jeszcze jakiś problem?! -Na przyszłość będzie mądrzejszy!... :P

mary - Czw 24 Sie, 2006
Andrmen napisał/a:
Mary: Ale nawet gdyby okazało się, że to zmiany wywołane krętkiem blady, powodującym kiłę (syfilis, syfa ;) ) - to i tak najlepszym wyjściem jest jak najszybsza wizyta u dermatologa /i to wespół z partnerką czy partnerem/. Przecież kiłę można leczyć! A im szybciej leczyć się ją zacznie tym lepiej - tym większe szanse na całkowite wyleczenie i dłuższe życie..

No co? Phi!... Jeśli by się okazało, że to rzeczywiście kiła to :arrow: lekarz :arrow: dermatolog zastosuje odpowiednie leczenie, np. dostanie kilka zastrzyków w tyłek i po krzyku! :? :lol:

Jejku, no i w czym tu jeszcze jakiś problem?! -Na przyszłość będzie mądrzejszy!... :P

zgadzam sie z Tobą w 100% własnie to chciałam mu powiedziec pozdrawiam gorąco!!! :P :P i niech sie chłopak da zbadac!!!

pawel1990: A zaraz po wizycie u dermatologa daj nam tutaj znać, co z tobą. O.K? :D
baligan - Sob 26 Sie, 2006

fiteg napisał/a:
hmmm...chłopie! Jesteś z 1990? Masz 16 lat i juz ci chłopak robił laske i ocieraliscie sie o odbyty...kurde... no comment ... poporstu ręce opadają gdy widze tych homosów! A noworodka już dupczyłeś?

CO TY DO WSZECHPOLSKICH NALEZYSZ
mowia tez ze atak to najlepsza obrona
ty ty..... homofobie jeden
daj na luz a homoseksualizm i pedofilstwo to dwie zupelnie rozne sprawy cos ci sie pomieszalo
:evil:

fiteg - Sob 26 Sie, 2006

a cociaz kawał ci sie podobał? zrozumiałeś go? A co do twojego porblemu to te krosty to nie są przypadkiem cebulki włosów które dopiero co rosną?
mary - Sob 26 Sie, 2006

baligan napisał/a:
fiteg napisał/a:
hmmm...chłopie! Jesteś z 1990? Masz 16 lat i juz ci chłopak robił laske i ocieraliscie sie o odbyty...kurde... no comment ... poporstu ręce opadają gdy widze tych homosów! A noworodka już dupczyłeś?

daj na luz a homoseksualizm i pedofilstwo to dwie zupelnie rozne sprawy cos ci sie pomieszalo

ja tez tak mysle ....troche boje sie o niego...a może miał jakies trumatyczne przezycia w młodosci???...........witek wyluzuj :wink:
wszyscy Cie kochamy ...

baligan - Sob 26 Sie, 2006

mary napisał/a:
baligan napisał/a:
fiteg napisał/a:

ja tez tak mysle ....troche boje sie o niego...a może miał jakies trumatyczne przezycia w młodosci???...........witek wyluzuj :wink:
wszyscy Cie kochamy ...

masz racje mary moze powinien isc do psychologa, traumatyczne przezycia z dziecinstwa pewnie mu zkrzywilo spojzenie na swiat ale to sie da wyleczyc pewnie po dlugotrwalej terapii.
a ten kawal zenada !!!

fiteg - Nie 27 Sie, 2006

ej no widze ze tutaj niektórych chyba rodzice nie kochają...Nie miałem zadnych przezyć traumatycznych ale zrozumiecie ze to forum to nie jest forum dla geji...A tutaj widze coraz więcej pięknych postów o tematyce homo...A ty mary jak masz tak gadać to wypier.laj z tego forum...We wszystko sie wtrącasz a wiedzy nie masz żadnej...to jest forum męskich spraw a nie fundacji pomocy gejom...Nie znasz sie i cały czas piszesz bezsensu i wtrącasz się w każdy wątek! Ty nie wiesz kidy przystopować?