Wielkość Penisa - HELP ME:(
pasiasty - Pon 21 Sie, 2006 Temat postu: HELP ME:( jestem w wieku 18 lat i muj penis ma 10 centymetrow to zdecydowanie za malo co mam robic:( wstydze sie sexu z jaka kolwiek dziewczyna
lobotomia - Wto 22 Sie, 2006
oj, wiem coś o tym, jak wielkie (małe ) obawy się ma w takiej sytuacji... Też szukam jakiejś pomocy, i powoli dochodzę do wniosku, że trzeba chyba będzie się z tym pogodzić...
mariobos6 - Sro 23 Sie, 2006
Pomoge Ci kolego! Mam nadzieje ze podziekujesz! Wejdz na ten link.http://www.intymnosc.pl/index.php?akcja=produkty&iKatId=74&PHPSESSID=a49e2602a4f841162ad74249c64cd5b4
mariobos6 - Sro 23 Sie, 2006
http://www.intymnosc.pl/i...dukty&iKatId=74
Makrono - Wto 21 Lis, 2006
jak ma małego penisa to feromony mało zdadzą ... jedynie wiara w siebie ... jezu dzieki ze nie mam takich problemów
Fantom17 - Sro 22 Lis, 2006
wiesz ostatnio byl na onecie jakis topic typka co tak samo jak ty ma 10cm i wypowiedzialo sie tam bardzo wiele pan w tym takie ktorych mezowie,partnerzy maja czlonki w przedziale 9-12cm i nie narzekaly a wrecz byly bardzo usatysfakcjonowane(przynajmniej tak mowily)...jedna powiedziala ze 9cm idealnie trafia w jej punkt G wiec nie martw sie(chociaz wiem ze i tak bedziesz) i moze sprobuj z tym extenderem(wydatek jest ale moze jednak dziala)
PS : Extender to urzadzenie do powiekszanai czlonka..nawet nie wiem czy przypadkiem nie jest do kupienia na tej stronie...wejdz tu na forum do dzialu Sprzety w zakladce "powiekszanie" i moze znajdziesz jakies opinie
123abc - Sob 25 Lis, 2006
Witam!
mam malego penisa (13-14cm) w sumie nie przeszkadza mi to wielce ale jest on wąski.. ostatnio probowalem zalozuc prezerwatywe (zwykla durex czekoladowa 58mm śr.) i .... i gumowy pierścionek w miare sie trzymal ale prezerwatywa na dlugosci penisa byla luźna.. w sumie tylko to mnie niepokoi .. gdyby pasowaly prezerwatywy by nie bylo problemu
czy są jakieś mniejsze prezerwatywy albo co ?
harold mckee - Sob 25 Lis, 2006
123abc napisał/a: | Witam!
mam malego penisa (13-14cm) w sumie nie przeszkadza mi to wielce ale jest on wąski.. ostatnio probowalem zalozuc prezerwatywe (zwykla durex czekoladowa 58mm śr.) i .... i gumowy pierścionek w miare sie trzymal ale prezerwatywa na dlugosci penisa byla luźna.. w sumie tylko to mnie niepokoi .. gdyby pasowaly prezerwatywy by nie bylo problemu
czy są jakieś mniejsze prezerwatywy albo co ? |
napewno sa ... wystzrczy poszukac hehe popytaj np w aptece, ze poszukujesz o malej srednicy
123abc - Nie 26 Lis, 2006
chyba ciezko bedzie (obwod 10cm) ale jezeli ktos by znal jakies to niech poda nazwe
xxxbamboxxx - Nie 03 Gru, 2006
Rzeczywiscie 10 cm nawet jesli Kobieta bedzie w pelni usatysfakcjonowana, moze nam (mezczyzna) przeszkadzac, wszedzie, na basenie, w saunie czy w innym miejsach gdzie mezczyzni sie przebieraja. Niestety...ale 90 % mezczyzn ma kompleks na tle swojego czlonka. Ja rowniez, chociaz mam 15 lat, Ale mam teraz mentlik w glowie bo nie wiem jak mierzyc, od boku jak pisze w e-booku z cwiczeniami czy tak jak czytalem w necie ze od strony brzucha. Bo jestli od boku to wychodzi, ze mam o jakies 1-1,5 cm wiecej, wiec kOZak
Gość - Czw 07 Gru, 2006
Stary 58 mm srednica?? chyba cos Ci sie pomylilo.... 5,8 cm srednicy to ewenement
harold mckee - Czw 07 Gru, 2006
Krykietos napisał/a: | 123abc napisał/a: | Witam!
Stary 58 mm srednica?? chyba cos Ci sie pomylilo.... 5,8 cm srednicy to ewenement |
musi zmierzyc w najgrubszym miejscu .. pokaz zdjecie to wiesz ..
xxxbamboxxx - Czw 07 Gru, 2006
5,8 srednica to Duzaa co ty Gadasz, cos Ci sie pomylilo, a mozna za pomoga srednicy obliczyc obwod tak apropos?:D bo wiem jaka mam srednice ale obwodu nie mierzylem ;p
xxxbamboxxx napisał/a: | 5,8 srednica to Duzaa co ty Gadasz, cos Ci sie pomylilo, a mozna za pomoga srednicy obliczyc obwod tak apropos?:D bo wiem jaka mam srednice ale obwodu nie mierzylem ;p |
obowd mozesz policzyc ze wzoru
PI * d
d = 2r
PI = 3.14
hehe tam mi sie pymylilo .. myslalem ze on mowi o obwodzie :/ ale faktycznie cos jest chyba nie tak ... bo to kosmos
nie chce mi sie liczycc:) a Ty jaką masz srednice? bo kiedys podawales obwod to sobie zobacze mniej wiecej bede wiedzial ile obwodu ;p
Gość - Czw 07 Gru, 2006
xxxbamboxxx napisał/a: | 5,8 srednica to Duzaa co ty Gadasz, cos Ci sie pomylilo, a mozna za pomoga srednicy obliczyc obwod tak apropos?:D bo wiem jaka mam srednice ale obwodu nie mierzylem ;p |
O czym Wy mowicie penis ktory mialby 6 cm srednicy musialby miec okolo 20 cm obwodu!! Wy cos mylicie, nie obwod tylko srednica, srednica normalnej prezerwatywy durex( na gumce) wynosi okolo 3.5 cm
srednica to 4,45 .. obwod okolo 14 .. wiec wiesz ..
ja mam srednice 4,2 wiec wydaje mi sie ze jest oke:D
Gość - Czw 07 Gru, 2006
xxxbamboxxx napisał/a: | ja mam srednice 4,2 wiec wydaje mi sie ze jest oke:D |
No wlasnie, wiec jak tamten napisal o srednicy 58 mm i ze jest za duza no to lol nic dziwnego^^
Btw. kto to jest wujek penis?? zauwazylem, ze koles ma jakas manie na punkcie olbrzymek mierzacych po 190 cm, nie wiem gdze on widzial takie kolosy jako modelki^^ ale nawet jakby to panna z takim wzrostem nie wyszlaby na zaden wybieg chyba ze do cyrku, pracuje z modelkami i wiem, ze on musza byc wysokie minimum 170-do maksimum 182-3 cm ale 190?? lol
Krykietos napisał/a: | xxxbamboxxx napisał/a: | ja mam srednice 4,2 wiec wydaje mi sie ze jest oke:D |
No wlasnie, wiec jak tamten napisal o srednicy 58 mm i ze jest za duza no to lol nic dziwnego^^
Btw. kto to jest wujek penis?? zauwazylem, ze koles ma jakas manie na punkcie olbrzymek mierzacych po 190 cm, nie wiem gdze on widzial takie kolosy jako modelki^^ ale nawet jakby to panna z takim wzrostem nie wyszlaby na zaden wybieg chyba ze do cyrku, pracuje z modelkami i wiem, ze on musza byc wysokie minimum 170-do maksimum 182-3 cm ale 190?? lol |
porozmawiaj z nim na priv.. wujek wyglasza tylko wlasne teorie .. nie wlacza sie za bardzo w dyskusje .. ale poczytnosc ma - to trzeba mu przynac
Strikerx - Pią 08 Gru, 2006 Temat postu: odp A czy wiara z forum spotyka się na jakimś czacie czy coś?
harold mckee - Pią 08 Gru, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | A czy wiara z forum spotyka się na jakimś czacie czy coś? |
nic o tym nie wiem .. jestem tu codziennie hehe nie slyszalem o tym ..
123abc - Nie 10 Gru, 2006
. ( sorka ale nie wiem jak sie usuwa posta)
xxxbamboxxx - Nie 10 Gru, 2006
masz tam u gory na tematem, edytuj lub usun ;p
chlopak84 - Wto 12 Gru, 2006
Ja średnice mam 4,8 cm
paulinka - Wto 12 Gru, 2006
123abc napisał/a: | chyba ciezko bedzie (obwod 10cm) ale jezeli ktos by znal jakies to niech poda nazwe |
twoja średnica to 3,19 wiec na takja poszukaj gumek
to obwód na jaki pasuje to 18.21 wiec musiałes wziasc jakas xxl raczej bo 18 obwodu to nie jest sredni rozmiar wiec po prostu poszukaj mniejszych!!!! podziel swój obwód penisa przez 3.14 a wydzie ci podwójny promien a wiec srednica:) np:
ob=15
15:3.14=4.78 srednica policzona
buzka :*
xxxbamboxxx - Wto 12 Gru, 2006
srednica pomnozona przez 3 daje nam obwod rzeczywisty? Dobrze mowie?...Jesli tak to ja mam prawie promorcjonalne wymiary xD ; P hehe
harold mckee - Wto 12 Gru, 2006
xxxbamboxxx napisał/a: | srednica pomnozona przez 3 daje nam obwod rzeczywisty? Dobrze mowie?...Jesli tak to ja mam prawie promorcjonalne wymiary xD ; P hehe |
nie ... srednica pomnozona o 3,14 - PI - daje nam pelen obraz tego co masz
harold mckee napisał/a: |
nie ... srednica pomnozona o 3,14 - PI - daje nam pelen obraz tego co masz |
dokładnie:)
xxxbamboxxx - Wto 12 Gru, 2006
o LOL:P to mam prawie taki sam obwod jak wielkość ^^ hehZz,
harold mckee - Wto 12 Gru, 2006
hehe zadza sie
Chemi - Czw 21 Gru, 2006
Witam
Wiem ze takich pytan bylo tutaj mnustwo ale pomimo wszystko sie z wami podziele moim problemem.
Mam 24 lata i czynnie uprawiam sex przez ostatnie dwa lata mialem stala partnerke. Tak wlasciwie to sie nigdy nie zastanawialem nad wielkoscia mojego malego, byl jaki byl i tyle. No ale od swojej dziewczyny slyszalem jak mowilem ze chyba jest za maly tylko, mi sie podoba i tyle, albo noo za duzy nie jest ale moze byc. Tak mi to wszystko utkwilo w lowie ze postanowilem sie troszke wypytac i ogarnac temat. moj penis w maksymalnym wzwodzie mierzy 14 cm.
Tak mam z jego powodu teraz kompleks. Moje pytanie brzmi, czy 14 cm to jest naprawde az tak malo, odpowiedzcie szczerze. Srednie znam ale wydaje mi sie ze kogo nie znam to ma minimum 16-17 cm.
Pozdrawiam
harold mckee - Czw 21 Gru, 2006
absolutny standard
Strikerx - Pią 22 Gru, 2006
Chemi napisał/a: | Witam
Wiem ze takich pytan bylo tutaj mnustwo ale pomimo wszystko sie z wami podziele moim problemem.
Mam 24 lata i czynnie uprawiam sex przez ostatnie dwa lata mialem stala partnerke. Tak wlasciwie to sie nigdy nie zastanawialem nad wielkoscia mojego malego, byl jaki byl i tyle. No ale od swojej dziewczyny slyszalem jak mowilem ze chyba jest za maly tylko, mi sie podoba i tyle, albo noo za duzy nie jest ale moze byc. Tak mi to wszystko utkwilo w lowie ze postanowilem sie troszke wypytac i ogarnac temat. moj penis w maksymalnym wzwodzie mierzy 14 cm.
Tak mam z jego powodu teraz kompleks. Moje pytanie brzmi, czy 14 cm to jest naprawde az tak malo, odpowiedzcie szczerze. Srednie znam ale wydaje mi sie ze kogo nie znam to ma minimum 16-17 cm.
Pozdrawiam |
Jest git a większość opowieści jest przesadzona ;]
marcin060685 - Czw 18 Sty, 2007 Temat postu: Re: HELP ME:(
pasiasty napisał/a: | jestem w wieku 18 lat i muj penis ma 10 centymetrow to zdecydowanie za malo co mam robic:( wstydze sie sexu z jaka kolwiek dziewczyna |
ja potrafie swoja kobiete dwoma palcami nie wtykajac ich gleboko do pochwy doprowadzic do orgazmu.. a palce ile maja?? z 7-8 cm hehe
lestat20 - Pią 19 Sty, 2007
Mam taki problem...
Moj penis w stanie wzwodu ma ok 15-16cm z tym sie jeszcze jakos mozna pogodzic ale w stanie spoczynku ma tak ok 5-7cm??ale często np po siłowni lub jakim kolwiek wysiłku kurczy sie jeszcze bardziej:( nie wiem czy to normalne czy nie??Zazdroszcze kiedy innym wisza spokojnie wacki a moj sie tak chowa do srodka.
mozna cos z tym zrobic?? chodzic w bokserkach czy co??
patrycja_mary - Sob 27 Sty, 2007
lobotomia napisał/a: | oj, wiem coś o tym, jak wielkie (małe ) obawy się ma w takiej sytuacji... Też szukam jakiejś pomocy, i powoli dochodzę do wniosku, że trzeba chyba będzie się z tym pogodzić... |
popieram kolege.trzeba pamietac,za matka natura obdarzyla nas tym co mamy i raczej nie normalne jest zeby sobie powiekszac!!!potem moga na nas spasc wieksze zmartwienia!!!
patrycja_mary - Sob 27 Sty, 2007 Temat postu: Re: HELP ME:(
pasiasty napisał/a: | jestem w wieku 18 lat i muj penis ma 10 centymetrow to zdecydowanie za malo co mam robic:( wstydze sie sexu z jaka kolwiek dziewczyna |
wiesz,ze wiek nie zalezy od tego jakiego sie ma??!!??a dziewczyna to przezyje,bo natura obdarzyla kazdego inaczej.jedni maja duze "chuje" inni male...jedne dziewczyny maja duzy biust a inne maly.to jest normalne,mysle,ze nie ma co sie tak stresowac!!!:P
patrycja_mary - Sob 27 Sty, 2007 Temat postu: Re: HELP ME:(
marcin060685 napisał/a: | pasiasty napisał/a: | jestem w wieku 18 lat i muj penis ma 10 centymetrow to zdecydowanie za malo co mam robic:( wstydze sie sexu z jaka kolwiek dziewczyna |
ja potrafie swoja kobiete dwoma palcami nie wtykajac ich gleboko do pochwy doprowadzic do orgazmu.. a palce ile maja?? z 7-8 cm hehe |
i to jest gosc!!!tak trzymaj
|
|