Luźne dyskusje o męskich sprawach - CZAT
kgdynia - Sob 12 Sie, 2006 Temat postu: CZAT Moze byśmy sie raz spokoali na jednym z czatow o danej porze ale gdzie bysmy sobie załozyli co wy na to i wtedysobie pogadac na realu o z kamerkami !!! o meskich sprawach ! co wy na to ?
biggi82 - Sro 25 Paź, 2006
To na pewno lepszy pomysł niż zjazd Forumowiczów
harold mckee - Sro 25 Paź, 2006
ja bardziej bym sie opowiadal za zjazdem forumowiczow niz czacie
biggi82 - Sro 25 Paź, 2006
Znam z doświadczenia - zjazdy się nie udają. Chyba że w liczbie 10 osób. To wtedy tak hehe.. Ale nie wiem czy taki zjazd ma sens.
a znowusz czat - to wiesz jak 50 osob wejdzie to nie zdazysz czytac a co dopiero napisac
Joe_Kos - Sro 25 Paź, 2006
no no ale DOBRY UDANY zjazd chyba nie jest w 100% realny
niektorzy rozumieja zjazd przez dobrze sie nawalic, cos odwalic by pozniej mie co wspominac .. ech .. moze to Was blokuje ?
nie spoko, tylko jakos nie moge wyobrazic sobie ze 50 ludzi z calej polski sie spotyka. chociaz moze
da sie, tylko trzeba powaznie podejsc do sprawy, przedwszystkim wybrac miejsce
jakieś znane, i w centrum ...
pewnie hehe ja proponuje TORUN.
kolo krzywej wieży na starówce.... heh znam toruń:)
no wiec :> ? co o tym myslisz ?
jakby inni na to poszli.. jestem za
biggi82 - Czw 26 Paź, 2006
A gdzie u licha jest Toruń?
Ja wiem, że się nie uda. Jestem od 1,5 roku na innych Forach i to się nigdy nie udaje. Wszyscy chcą, ale nie wszystkich na to stać.
Podtrzymuję opinię, że pomysł sam w sobie jest dobry. Realizacja - nie ma szans.
Zaskoczcie mnie.
kgdynia - Czw 26 Paź, 2006 Temat postu: Re: CZAT drodzy koledzy end kolezanki chodzi mi ze bysmyu sie umowili na dzien i godzine i spotali sie na jakis czacie np 2 razy w tygodniu !!co wy na to ?
harold mckee - Czw 26 Paź, 2006
postaramy sie
gratuluje znajomosci mapy Polski
otoz Torun jest drugim co do wielkosci miastem w wojewodztwie KUJAWSKO POMORSKIM. - praktycznie nectrum kraju
gratuluje naprawde.
harold mckee napisał/a: | postaramy sie
gratuluje znajomosci mapy Polski
otoz Torun jest drugim co do wielkosci miastem w wojewodztwie KUJAWSKO POMORSKIM. - praktycznie nectrum kraju
gratuluje naprawde. |
Hehe, dziękuję .
1 - nie jeździłem po Polsce i nadal nie jeżdżę.
2 - nie trawię geografii, nie czuję potrzeby posiadania wiedzy na temat tego gdzie są jakie miasta.. jakie to są wielkie i co ciekawego w nich jest. A Ty wiesz gdzie są Podwody?
3 - dzięki za info o Toruniu
wiesz hehe zam wiekszosc miast bylych wojewodzkich, ale podwody > to pewnie jaka drugorzedna gmina, nie obrazajac Cie..
nie wiem.
harold mckee napisał/a: | wiesz hehe zam wiekszosc miast bylych wojewodzkich, ale podwody > to pewnie jaka drugorzedna gmina, nie obrazajac Cie..
nie wiem. |
Gratuluję wiedzy. Naprawdę... gratuluję
Jak nie znasz to nie czepiaj się mojej wiedzy na temat miast.
Ja po Polsce i tak zamierzam jeździć z mapą, a u Siebie na pewno się nie zgubię... więc nie miej mi za złe, że nie wiem gdzie dokładnie leży Toruń.
Powiem Ci więcej nawet: wiem gdzie jest Morze Bałtyckie, ale jeszcze ani razu go nie widziałem. To czyni mnie gorszym od kogoś? (bo i z taką opinią się spotkałem..).
DO ulubionych miejsca mogę dodać:
- plaża
- korty tenisowe
Jednorazowe szaleństwa, ale należą do ulubionych.
hehe no looz
ale chyba kazdy przyzna mi racje ze Torun a Podwody to troszke subtelna roznica
skywalker - Czw 26 Paź, 2006
Ja proponuję w Nowym Sączu
skywalker napisał/a: | Ja proponuję w Nowym Sączu |
bo najblizej Ciebie ? hehe
no i juz pierwszy problem hehe lokalizacja !
skywalker - Czw 26 Paź, 2006
Bo tam mieszkam :D
domyslilem sie
Joe_Kos - Pią 27 Paź, 2006
ja toruń znam bdb, ale nowy sącz .... na nowo to lubie piwko sączy po pracy ... hehe
|
|