Luźne dyskusje o męskich sprawach - Bielizna męska

men_boy - Sro 29 Lut, 2012
Temat postu: Bielizna męska
Witam wszystkich :) mam do was pytanie odnośnie męskiej bielizny. Mianowicie-czy sądzicie, ze slipy są np mało męskie? Bo większość facetów chodzi teraz w bokserkach... Zarówno w luźnych, jak i przylegających. Czy chodząc w slipkach nie bede sie jakos dziwnie wyróżniał? Czy to na basenie? Itp? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam
andrzejgadarr - Sro 29 Lut, 2012

Nie są mało męskie, są po prostu już mniej modne. Poza tym bokserki są zdrowsze (slipy mogą być nawet przyczyną niepłodności).
kamillo1 - Czw 01 Mar, 2012

ja w lecie nie noszę bielizny, czuję się wtedy wolny jak ptaszek, zobaczacie ile to swobody i luzu :)
haster69 - Sob 03 Mar, 2012

Noszę tylko i wyłącznie przylegające bokserki, choć planuję sobie zakup luźniejszych :)
Slipy są moim zdaniem nie wygodne. Moim zdaniem nie będziesz się wyróżniał, przecież slipy to normalne majty. Nic w nich nadzwyczajnego.

mazinho - Wto 13 Mar, 2012
Temat postu: Tribestan – pierwszy w Polsce preparat dla kobiet

Luks - Wto 13 Mar, 2012

ja noszę tylko obcisłe bokserki , ale u mężczyzn nie zwracam uwagi na gacie jeśli są oczywiście eleganckie i dobrze wyglądają - muszą być sexy :D
Shnitzel - Wto 13 Mar, 2012

Bokserki są zwyczajnie bardziej praktyczne i wygodne, kiedyś nie było tak dobrych materiałów wiec szyto slipy by były "workiem na jajka"
Technika sie zmieniła wiec można robić lepsze i myślę ze wygodne współczesne slipy są choć chodzę w bokserkach przylegających, czasem w luźniejszych jak nie nosze spodni, albo bez niczego pod spodniami.
Noś jakie uważasz choć uważam ze w bokserkach lepiej eksponuje sie to co chce sie podkreślić czyli zgrabną pupę i efektowne krocze.

Piotr05 - Wto 03 Kwi, 2012

ja nosze bokserki i tylko obcisłe :D
mkopiec - Sob 28 Kwi, 2012

Ja noszę tylko bokserki i to zawsze luźne. Jedynie jak mam trening czy mam mecz to ubieram obcisłe lajkry pod spodenki.