Inne problemy - Ból prącia po rozciąganiu,proszę o szybką odpowiedź

tinda222 - Sro 22 Lut, 2012
Temat postu: Ból prącia po rozciąganiu,proszę o szybką odpowiedź
Witam,przeszlo tydzień temu po rozciąganiu penisa poczułem ból,jakby kłucie w żołędziu,któremu towarzyszyła chęć częstego oddawania moczu,mialem już taki problem i opisalem go nieco ponad miesiąc temu w dziale urologia na innym forum medycznym,wtedy nie udalem się do lekarza,gdyż po kuracji lekiem furaginum teva oraz sporadycznym uzywaniem maści Lioton 1000 bądź altacet dolegliwości ustapily,tym razem powtórzyłem kurację jak poprzednio,jednak pewien rodzaj bólu który wystepuję wewnątrz czlonka i promieniuje na calego utrzymał się,ponadto odczuwam pewien dyskomfort,uczucie podobne do parcia na oddanie moczu,lekkie jakby napuchnięcie penisa jak po wytrysku/orgazmie,mimo wyżej opisanych przypadlości penis jest w pelni sprawny,nie mam problemu z osiągnięciem wzwodu ani wytrysku jednak po dojściu dolegliwości nasilają się,wizualnie nie widać na penisie żadnych zmian-proszę o pomoc i udzielenie informacji jak dlugo może się ten stan utrzymac,jakie leki,substancję mogą pomóc,czy aktywność seksualna(raz na parę dni) nie pogorszy tego stanu, proszę o szybką odpowiedź i wykazanie zrozumienia problemu
Radek_Seksuolog - Sro 22 Lut, 2012

tinda222, witaj, Najprawdopodobniej Twój penis cierpi na nadwrażliwość podczas rozciągania go urządzeniami, jest to mało powszechny problem ale jednak u małej ilości ludzi on istnieje. Moim zdaniem nie jest wskazane uzywanie tego urządzenia lub zmniejszenie parcia na rozciąganie. Jeżeli ból podczas rozciągania będzie się nasilał proponuje udać się do lekarza i sprawdzić dokładnie problem.
andrzejgadarr - Sro 22 Lut, 2012

A wg. mnie uszkadzasz podczas rozciągania np. cewkę moczową i to jej uszkodzenie boli.
tinda222 - Sro 22 Lut, 2012

nie uzywałem do rozciągania żadnego sprzętu tylko własnych dloni dlatego z siłą "nie szalałem", co mogloby pomóc w regeneracji ,uśmierzeniu bólu,czy ktoś miał podobne doświadczenia/dolegliwości??