Ogólnie o potencji - chęć Masturbacji i niechęć do niej
cobi79 - Wto 08 Sie, 2006 Temat postu: chęć Masturbacji i niechęć do niej Mój przyjaciel ma problem nie wiem co mu poradzic. Poznał kogoś i od tego dnia jego życie zmieni ło sie troszkę, bo to był przełom w jego zyciu od tej pory przeszła mu ochota na masturbacje.
Ma ochote na sex, ma erekcjie podnieca sie jak sie zabawia z kimś, jednak wie ze nie dojdzie do wytrysku.
Mow l mi ze czuje ze chce FIZYCZNIE ale psychicznie cos nie ma ochoty.
Co ja mam mu poradizc, jak powinien to zmienić?
Ktoś miał pdoobny probem?
hildegrant - Wto 08 Sie, 2006
wydaje mi sie ze trzeba mu polecic psychologa
cobi79 - Sro 09 Sie, 2006
tez tak sadze ale wolalbym aby mu pomoc w miare szybko, co mu poradzic, czego powinein srobowac?
biggi82 - Sro 25 Paź, 2006 Temat postu: Re: chęć Masturbacji i niechęć do niej
cobi79 napisał/a: | Mój przyjaciel ma problem nie wiem co mu poradzic. Poznał kogoś i od tego dnia jego życie zmieni ło sie troszkę, bo to był przełom w jego zyciu od tej pory przeszła mu ochota na masturbacje.
Ma ochote na sex, ma erekcjie podnieca sie jak sie zabawia z kimś, jednak wie ze nie dojdzie do wytrysku.
Mow l mi ze czuje ze chce FIZYCZNIE ale psychicznie cos nie ma ochoty.
Co ja mam mu poradizc, jak powinien to zmienić?
Ktoś miał pdoobny probem? |
Tzn że jest opór. Podejrzewam, że problem tkwić może w tym jaki Twój kolega jest dla tego kogoś kogo poznał lub odwrotnie. Być może ten ktoś nie jest taki fantastyczny psychicznie, za to wygląda szałowo?
To by mnie nie zdziwiło. Taki przypadek - sam miałem.
Podejrzewam, że on poprostu nie jest pewien tego, że chce to robić. Może mu stawać bo jest pieszczony ale może nie tryskać bo jest spięty. Czart wie. Za mało informacji by coś Ci odpowiedzieć.
Joe_Kos - Pią 27 Paź, 2006
sam bym tego lepiej nie ujął
Kowal007 - Pon 05 Mar, 2007
Niech przeczyta biblie 10 razy to może mu sie odechce
|
|