Luźne dyskusje o męskich sprawach - co robiliscie

onogi - Sob 05 Sie, 2006
Temat postu: co robiliscie
mnie ostatnio mama nakryla jak se walilem gruche przed komputerem :evil: ale mialem lyso!!!! ;/ powiedziala, ze to nie normalne i zebym przestal :lol: nie wiedzialem co jej powiedziec... mialem ochote ja zabic albo samemu schowac sie pod ziemie... buehehehehehehehe
nastepne pytanie: od kiedy zaczeliscie sie bardziej interesowac Waszym wackiem?? bo ja od 1 klasy gimnazjum :oops:

noddy - Sob 05 Sie, 2006

No to miales zona :) ja to robie po tajniaku :) sciagam majty do poldupka i jak ktos idzie to tylko alt+f4 (wylaczam 89.com:P) zakladam gacie na fujare i siedze jak gdyby nigdy nic :)
existenz - Sob 05 Sie, 2006

Ja zacząłem interesować się swoim fiutem, kiedy miałem 10 lat :D
addam - Sob 05 Sie, 2006

rany koguta! jak kobiety nie mają pojęcia o życiu... pewnie katoliczka jeszcze :o
ja się interesuję odkąd pamiętam :lol:

Bruno Pelletier - Nie 13 Sie, 2006

onogi wyjaśnij Twojej Matce, żeby nie pakowała Ci pierdół do głowy!!!

Masturbacja nie jest nienormalna...

antares - Sro 23 Sie, 2006
Temat postu: co robiliscie
Ja penisem zaczałem się interesować gdy miałem 9 lat
con brio - Sro 23 Sie, 2006
Temat postu: Re: co robiliscie
antares napisał/a:
Ja penisem zaczałem się interesować gdy miałem 9 lat

Bardzo póżno zacząłeś. Ja już w przedszkolu :D

mary - Czw 24 Sie, 2006
onogi napisał/a:
mnie ostatnio mama nakryla jak se walilem gruche przed komputerem :evil: ale mialem lyso!!!! ;/ powiedziala, ze to nie normalne i zebym przestal :lol: nie wiedzialem co jej powiedziec... mialem ochote ja zabic albo samemu schowac sie pod ziemie... buehehehehehehehe
nastepne pytanie: od kiedy zaczeliscie sie bardziej interesowac Waszym wackiem?? bo ja od 1 klasy gimnazjum :oops:

moja mi nie wchodzi do pokoju bez pukania!!!!!!! boże człowieku co Ty masz za rodzine?? żeby tak po chamsku , bez pardonu wchodzic dziecku do pokoju???!!!!! no cos ty!!!! jestem oburzona....... :D :D :D ale lepiej by było gdybys namówił swoja matke na pogaduszki na jakims temacie na forum ...wtedy by cie moze zrozumiała......pozdrawiam!!!!!

zxcdg - Sro 30 Sie, 2006

To miałes akcję
noddy - Czw 31 Sie, 2006

oho mialem akcje... Myslalem ze nikogo nie ma... Wale sobie i wlasnie dostalem orgazmu jak mama weszla ... ja sie spuszczam na swoja klate a ona jak wmurowana i uciekla z pokoju... myslalem ze sie schowam pod ziemie :oops: teraz nie wychodze w pokoju albo siedze na kompie albo spie dopiero w nocy jadam obiad :(
zxcdg - Czw 31 Sie, 2006

Musisz uważać a nie...wpadasz nie potrzebnie.
marians - Czw 31 Sie, 2006

OMG :shock: , no to miales akcje synu nie zazdroszcze :lol: taka akcja przed mamuska!!! swoja droga co to za pomysl zeby sie w takiej sytuacji jeszcze na siebie spuszczac? trzeba po tajniacku hehe ja zawsze ide do kibla ze niby klocka przywalic to nikt wtedy nue wejdzie i w spokoju to robie. Niezla jazda stary ale sie usmialem wspolczuje :wink:
Marcin_14 - Pią 01 Wrz, 2006
onogi napisał/a:

noddy napisał/a:
oho mialem akcje... Myslalem ze nikogo nie ma... Wale sobie i wlasnie dostalem orgazmu jak mama weszla ... ja sie spuszczam na swoja klate a ona jak wmurowana i uciekla z pokoju... myslalem ze sie schowam pod ziemie :oops: teraz nie wychodze w pokoju albo siedze na kompie albo spie dopiero w nocy jadam obiad :(

Ludzie czy wy nie macie dzwi do pokoju :?: :?: Czy nie wiecie że dzwi są na klucz :?: :?: Każdy ma prawo do prywatności.
Ja tam wale sobie jak nikogo nie ma albo jak kloca puszczam (lub pod prysznicem albo w wannie) bo wiem ze już do kibla mi nikt nie wejdzie (mam zamek) :D :D

I nie ma się czego wstydzić przecież wasi rodzice seks uprawiają i wy nie możecie mieć nic przeciwko. :wink:

archie480 - Nie 10 Wrz, 2006

:lol:
krzysiosław - Czw 16 Lis, 2006

Niezły hardkor.
harold mckee - Czw 16 Lis, 2006

pierwszy raz cos odwalilem z chlopakami w 2 klasie podst.. nie wiem ile to sie ma lat ;p wtedy chyba pierwszy raz mi stanal ;D
dick.ens - Czw 16 Lis, 2006

noddy napisał/a:

Słuchaj, serio to mówisz, czy jaja sobie robisz? Najpierw usmialem sie jak dawno juz nie... a teraz mysle ze ja na Twoim miejscu chyba bym sobie palnął w leb ze wstydu.... Ale Tobie mimo wszystko nie radze.... Wspolczuje Ci szczerze.... Jak teraz spojrzec w ogole matce w oczy...

tomek4545 - Pią 17 Lis, 2006

bardzo dziwne
ale sie nikogo nie spotyka nigdy kogos takiego komu staje w 2 klasie podstawowki

niezla bajeczka

tomek4545 - Sob 18 Lis, 2006

mnie jeszcze nikt nie nakry w takiej sytuacji
ja_89 - Sob 18 Lis, 2006

Mi stawał w 2 klasie podstawówki... doskonale pamiętam bo to była zielona szkoła :)
Kejor - Nie 19 Lis, 2006

heh mnie nienakryli jeszcze ale czasami to poprostu o mały włos;] ja zaczełem sie interesować jak miałem tak z 11 lat
zola - Wto 21 Lis, 2006

ja zaczolem sobie walic w piatej klasie podstawowki,ale wtedy to nic jeszcze nie lecialo
lusak - Sro 22 Lis, 2006

ja gdy mialem 5 latek:)
harold mckee - Sro 22 Lis, 2006

tomek4545 napisał/a:
bardzo dziwne
ale sie nikogo nie spotyka nigdy kogos takiego komu staje w 2 klasie podstawowki

niezla bajeczka

nie mow ze klamie :/ nie wiesz to nie mow .. jak widzisz dalej kolega mial podobnie do mnie ..

bajeczka ... phii .. co Ty wiesz...

Strikerx - Sro 22 Lis, 2006
Temat postu: odp
Ja nawet sobie nie wyobrażam żeby mieli mnie na tym przyłapać :d:d
harold mckee - Sro 22 Lis, 2006
Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a:
Ja nawet sobie nie wyobrażam żeby mieli mnie na tym przyłapać :d:d

a zebys wiedzial :D

lusak - Czw 23 Lis, 2006

nie musi stawac zybys sie nim bawił. mozna sobie go piescic:)
muchomorek - Czw 23 Lis, 2006

Ja to gdzieś zaczołem się wackiem interesować ok. 12-13 roku życia :) Mnie tak samo jak napisal zola na poczatku tez nic nie lecialo, wiec mozna bylo zwalic bezposredio pod kołdrą i nic nie pobrudzić :D
harold mckee - Czw 23 Lis, 2006

no przeciez to normalne ? :D hehe nie leci od razu .. omg..
zola - Pią 24 Lis, 2006

ale w wieku 12-13 lat to mialem juz wytryski
skos - Pią 24 Lis, 2006

mi zaczoł stawać jak miałem 10 lat wtedy zaczołem się nim bawić ale nic nie leciało. A zaczeło lecieć koło 13 roku życia. :D
lusak - Sob 25 Lis, 2006

ja tez mialem ale slabe one byly.
Bardzo chcialem miec duuuuzo spermy ale mna to musialem poczekac

krisso - Pon 04 Gru, 2006
onogi napisał/a:

no cóz wpadka ale też miałem podobne zdarzenie z mama było głupio ale co tam to fizjologia. Ojciec też mnie widział juz w akcji ale przed nim to akurat sie nie wstydze robiliśmy już to równocześnie zresztą to on mnie nauczył tej sztuki. także spoko.

krisso - Pon 04 Gru, 2006

tomek4545 napisał/a:
bardzo dziwne

niezla bajeczka

co ty jestem nauczycielem koleżanka miała przypadek ze w 2 klasie chłopak wyjął stojącego freda i bawił sie nim pod stołem

harold mckee - Pon 04 Gru, 2006

hehe :D OMG .. ja to nie raz nie dowierzam :P
lusak - Pią 08 Gru, 2006

ale to jest mozliwe. moj kumpel wyrywal sobie wlosy z łona na matematyce bo mu sie nudzilo. Drugi tez zaczal se wyrywac i porownywali kto ma dluzsze. :lol:
Strikerx - Pią 08 Gru, 2006
Ja zacząłem się "nim" interesować już w pdst a tak dogłebniej to od 1 kl gimn. żadnej jakiejś sytłacji nie miałem :D
lusak - Sro 03 Sty, 2007

wszystkiego najlepszego na Nowy 2007 ron. Żeby każdy był zadowolony ze swojego penisa :D i nie miał z powodu niego kompleksów :oops:
lusaczek :P

bartek18 - Czw 04 Sty, 2007

he ja nie pamietam kiedy sie zaczalem nim bawic .;d;d ale sperma pojawila sie jak mialem 12 latek .... walilem konia i weszla 11letnia kuzynka wtedy i ;d polecilao ;d nagle he
Strikerx - Czw 04 Sty, 2007
To wcześnie zaczynaliście walić :oops: ja zacząłem w wieku chyba 14 lat...
harold mckee - Czw 04 Sty, 2007
Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a:
To wcześnie zaczynaliście walić :oops: ja zacząłem w wieku chyba 14 lat...

hihih :P ja tez gdzies w okolicy 12 :P

piotr36 - Wto 09 Sty, 2007
Temat postu: P
ja jak miałem 8 lat
chrisx005 - Pon 02 Kwi, 2007

O ile pamietam to zacząłem trzepać w wieku gdzieś 9 lat xD, jeszcze nikt mnie na tym nie przyłapał, kiedyś myślałem że jestem sam w domu i nagle siorka bez pukania wchodzi a ja przed kompem, ale nie widziala bo zakryłem koszulką :P
Gość - Sro 04 Kwi, 2007

Ja tez zacząłem sie masturbować w wieku około 9 lat (wiem ze już byłem po komunii:) ).
Nigdy mnie nie przyłapano na masturbacji, ale raz niewiele brakowało. Mianowicie, może chodziłem do 7 klasy podstawówki. Miała do mnie przyjść koleżanka o rok młodsza odkupić ode mnie ksiąki. Umówiłem sie z nią na określoną godzinę, ale z racji że się spóźniała, a mi stanął nie wiedząc czemu, to postanowiłem zwalić se konia. I już gdy prawie dochodziłem, to słyszałem jak łapie za klamkę, więc szybko zaciągnąłem majtki. I stało sie. Spuściłem sie w majtki. Ona ze mną gadała z pół godziny, a ja miałem mokro w gaciach, i to dosłownie. Dobrze, że sperma nie lała mi sie po nogach, bo było jej bardzo dużo, a ja chyba wtedy spaliłbym sie ze wstydu :)

Pozdrawiam

20latek - Czw 05 Kwi, 2007

7 lat