Stulejka - Po zabiegu - ćwiczenia fizyczne

WormeK - Wto 17 Sty, 2012
Temat postu: Po zabiegu - ćwiczenia fizyczne
Sprawa wygląda następująco: zdecydowałem się na zabieg. Ale jestem osobą dosyć aktywną fizycznie, dlatego też zastanawiam się jak to będzie wyglądać po zabiegu. Wychowanie fizyczne, bieganie i amatorska gra w piłkę, normalna praca w domu - po jakim czasie będę mógł wykonywać te czynności?
andrzejgadarr - Wto 17 Sty, 2012

po 2-3 tygodniach czyli kiedy rana będzie już dobrze zrośnięta.
tomek100 - Wto 17 Sty, 2012

Jakiemu zabiegowi chcesz się poddać?
WormeK - Wto 17 Sty, 2012

Plastyka lub częściowe obrzezanie, całkowite raczej nie jest potrzebne, bo i stulejka jest połowiczna.
reddick - Wto 14 Lut, 2012

Specjalnie zarejestrowałem się na tym forum, aby dać odpowiedź w tym temacie. Dla mnie aktywność fizyczna (ćwiczę codziennie, połączone także z zawodem) była czynnikiem, który sprawiał, że się wahałem, czy udać się na zabieg wydłużenia wędzidełka. W trakcie pierwszego spotkania lekarz zapewnił mnie, że nie będzie najmniejszych problemów i nawet w dniu zabiegu będę mógł przeprowadzić lekki trening, jeśli będę się dobrze czuł po znieczuleniu. Ostatecznie w dniu zabiegu odpuściłem sobie ćwiczenia, natomiast w kolejnych dniach nie było z tym problemu - łącznie z szybkim bieganiem i grami zespołowymi. Zakładałem jedynie solidniejszy opatrunek, aby nic się nie przesuwało czy uraziło w trakcie jakiegoś przypadkowego uderzenia.
FoorNoppy - Wto 03 Kwi, 2012
Temat postu: Cheap teacher,cram bags,motor coach purse,coach seek(loosely
spam