Ćwiczenia - odżywki i ćwiczenia

Nie_za_dużo - Czw 03 Sie, 2006
Temat postu: odżywki i ćwiczenia
Mam pytanie mianowicie :
Czy stosując odżywke (taka na siłownie) która powoduje rozrastanie się naczynek krwionośnych pomoże mi coś w ćwiczeniach czyli szybciej uzyskam pożądane efekty czy też nie ma to znaczenia??

skywalker - Czw 03 Sie, 2006

Kreatyna?
noddy - Czw 03 Sie, 2006

Kreatyna zatrzymuje wode w organizmie :) a konkretnie w miesniach wiec puchniesz(tak jakby). Gdy kupis kreta z dekstroza (przyswaja 50% wiecej kreatyny) to bedziesz mocniej napompowany ,.. a jak nie masz masy to bedziesz wygladac zalosnie wiec rob cos na mase a pozniej dopiero buduj z tego miesnie.
Nie_za_dużo - Pią 04 Sie, 2006

nie są takie srodki jak anabolizery czyli wejdzcie na suple.us tam bedzie taka kategoria i nie wiem czy to coś ma związanego z rozszerzaniem się czerwonych krwinek do jego mościa
noddy - Nie 06 Sie, 2006

Raczej nie ale dla pewnosci nie berz tego
Gość - Sob 02 Wrz, 2006

mozesz spokojnie brac odżywki i ćwiczyc na siłowni.. sam to robie od ponad roku nawet dostrzegłem to ze penis sie zwiekszył ale nie oczekuj nie wiadomo jakich rozmiarów.. niektóre odżywki które maja w sobie NO2 (kto wie to wie które to są) nawet Ci pomoga w zwiekszeniu penisa!
zwierzak - Pią 01 Gru, 2006

Odnośnie odżywek dotyczących Powiększania:
suplementy cynku i witaminy E (uszczelnianie i zapobieganie kruchości włosowatych naczyń krwionośnych, proces wzrostu), wapń (dobrze działa na skórę) + DUŻO WODY (m.in. najłatwiejszy sposób by utrzymywać dużego penisa w "zwisie").