Luźne dyskusje o męskich sprawach - nie wiem o co chodzi
Nie_za_dużo - Czw 03 Sie, 2006 Temat postu: nie wiem o co chodzi po masturbacji już przy spuszczeniu zamiast konsystencji ciapkowatej czyli mazi wylatuje mi z penisa tak jak by woda nie wiem czy to coś oznacza czy coś prosze o pomoc
rajstopmaniak - Czw 03 Sie, 2006
Kup witaminę E i zażywaj 200 mg dziennie a zauważysz zmianę.
onogi - Czw 03 Sie, 2006
stary jestes juz i tyle!!! masz juz rzadka sperme!!! tzn. wydolnosc Twojej spadla i dlatego masz wode
facet - Czw 03 Sie, 2006 Temat postu: Re: nie wiem o co chodzi
Nie_za_dużo napisał/a: | po masturbacji już przy spuszczeniu zamiast konsystencji ciapkowatej czyli mazi wylatuje mi z penisa tak jak by woda nie wiem czy to coś oznacza czy coś prosze o pomoc |
Ile masz lat?
con brio - Sob 05 Sie, 2006 Temat postu: Re: nie wiem o co chodzi
Nie_za_dużo napisał/a: | po masturbacji już przy spuszczeniu zamiast konsystencji ciapkowatej czyli mazi wylatuje mi z penisa tak jak by woda nie wiem czy to coś oznacza czy coś prosze o pomoc |
Jeżeli zamiast ciapkowatej mazi leci niby woda, to dni Twoje są już policzone. Ta niby woda to zlasowany mózg. Nie ma na to ratunku
Trochę mniej anabolików i sterydów
noddy - Nie 06 Sie, 2006 Temat postu: Re: nie wiem o co chodzi
con brio napisał/a: | Nie_za_dużo napisał/a: | po masturbacji już przy spuszczeniu zamiast konsystencji ciapkowatej czyli mazi wylatuje mi z penisa tak jak by woda nie wiem czy to coś oznacza czy coś prosze o pomoc |
Jeżeli zamiast ciapkowatej mazi leci niby woda, to dni Twoje są już policzone. Ta niby woda to zlasowany mózg. Nie ma na to ratunku
Trochę mniej anabolików i sterydów |
Jego tez sie czepiasz? Naprawde zwal sobie czlowieku -----> www.89.com
POZDRO!
hildegrant - Nie 06 Sie, 2006
panowie CB i F...jestescie starsi wiec wykazcie sie dojrzaloscia...
takimi tekstami 1: podbudowywujecie swoje ja, 2: dolujecie chlopakow i wzniecacie w nch agresje...
o to w tym wszystkim chodzi?
|
|