Inne problemy - Wrażliwość na dotyk

adikkom - Sro 04 Sty, 2012
Temat postu: Wrażliwość na dotyk
Witajcie,

Jestem z moją dziewczyną od 2 miesięcy. Mam następujący problem: Kiedy ona dotyka moich narządów płciowych w szczególności jąder oraz okolic nóg i podbrzusza wówczas dostaje gilgotek i muszę odsunąć jej rękę. Jest to poważna sprawa, ponieważ mój penis wtedy się kurczy i na prawdę jest ciężko podczas seksu oralnego. Czasami musi mi robić pół godziny, żebym doszedł. Czy ktoś ma jakieś propozycję jak się z tego wyleczyć? Żeby jej dotyk w tych okolicach mnie tak nie drażnił. Pozdrawiam

kioba - Czw 05 Sty, 2012
Temat postu: moim zdaniem
widze wiek- 26- mysle... jesli sie myle przepraszam.

Jesli to Twoja pierwsza partnerka seksualna (a to nie powod do wstydu) to moim zdaniem :
teraz wyjaśnie coś na przykładzie kobiet i być może działa na Tobie w ten sam sposób

Kobieta ma strefy/sfery (nie jestem sksuologiem;) ) erogenne i w przypadku jej slabego podniecenia gdy tych sfer dotykasz odczuwają łaskotanie zamiast podniecenia.

Co za tym idzie- być może "stres"/niepewność spowodowana zblizeniem z nową partnerką powoduje u Ciebie podobną reakcję. Wydaje mi się że to kwestia "przyzwyczajenia" lub "obycia się" z tymi sprawami. Jesli jestes już obyty a problem wystepuje to przepraszam ale Ci nie pomoge ;)