sixtus - Czw 29 Gru, 2011 Temat postu: po operacji na stulejkewitam pare ladnych lat temu mialem operacje i po prostu nie mialem czasu zeby tym sie zainteresowac ale mam teraz czas i postanowilem cos z tym zrobic zanim pujde do urologa czy gdzie kolwiek chcialem poczytac o tym w necie ale nie znalzlem nic takiego chodzi o to ze z sprzodu penisa skura mi schodzi a z tylnej czesci nie widac grzyba ;/ oto fotki
prosze o odpowiedz co z tym zrobic a moze nic ? ;/randy - Czw 29 Gru, 2011 Witam. Wrzucone fotki są niewyraźne i mało z nich widać. Niemniej jednak masz zbyt krótkie wędzidełko, albo nawet napletek zrośnięty z żołędzią. Powinieneś wybrać się do lekarza i razem z nim ustalić dalszy tok postępowania. Prawdopodobnie konieczny będzie zabieg chirurgiczny.sixtus - Czw 29 Gru, 2011 tu sa inne zdjecia ale tez jakos nie wyraznie wychodza ;/
no bo tak jest on zrosniety z załedziem tak mi zostalo z 6 czy 7 lat temu mialem operacje na stulejke wogule mi sie skora nie sciagala i bylem na operacji ale tak po tej operacji mi zostalo jak na tych zdjeciach tak jak ty moiwsz ze skora jest zrosnieta z zaledziem ;/GordonGekko - Czw 29 Gru, 2011 sixtus, konsultacja z urologiem.