Inne problemy - Włosy na penisie
Tajemniczy - Wto 20 Gru, 2011 Temat postu: Włosy na penisie Ostatnio zauważyłem że mam co raz wiecej wlosów na penisie. takze w okolicy główki penisa i napletka na skórze. Jak można się pozbyć takiego owłosienia? Obcinałem je troche nożyczkami, ale i tak wloski krótkie zostają, Nie wyglada to estetycznie wlosy na penisie.
legolas1 - Wto 20 Gru, 2011
doraźnym rozwiązaniem może być np. wyrywanie pojedynczych włosków pensetą. ponieważ usuwasz włos razem z cebulką zabieg taki daje bardziej długotrwałe efekty niż przycinanie. Wadą jest niestety jego bolesność. Jeśli jednak dobrze naciągniesz i rozprostujesz skórę oraz pociągniesz włos pod dobrym kątem nie powinno być aż tak źle.
Innym rozwiązaniem jest depilacja laserowa.
Tajemniczy - Wto 20 Gru, 2011
Ale ja tych wlosów mam bardzo duzo na całym penisie nie liczylem ale około z 50.
A czy taka depilacja laserowa jest bolesna? boje sie powikłań ze np moze mi przez to nie stawać, lub coś sie uszkodzi. Czy ktos miał z Was taką depilacje?
legolas1 - Wto 20 Gru, 2011
Depilacja laserowa jest zabiegiem bezbolesnym i teoretycznie nie powodującym powikłań a na pewno nie wpływającym na erekcję Jednak nie należy też ona do najtańszych zabiegów kosmetycznych. może ktoś miał przeprowadzoną depilację laserowa genitaliów i może się szerzej wypowiedzieć...
Tajemniczy - Sro 21 Gru, 2011
Musze poszukac jakis promocji na gruponie czasami jest duża promocja na depilacje. tylko zastanawiam sie czy zakłady kosmetyczne swiadcza usługe depilacji włosów na penisie ?
Wogole sam nie wiem jakim cudem wyrosły mi wlosy centralnie na penisie? moze za dużo testosteronu mam.
Xanad1 - Sro 21 Gru, 2011
http://cosmetderm.pl/ipl/ipl.php
sprawdz na tej stronie tam jest duzo o depilacji laserowej , nie wiem czy członka tez bo nie sprawdzałem co tam oferuja ,ale raczej tak
legolas1 - Sro 21 Gru, 2011
z tego co na szybko sprawdziłem na necie to większość zakładów kosmetycznych oferujących depilację laserową depilację miejsc intymnych wykonuje tylko u kobiet. wyjątkiem jest
http://www.royallaser.pl/
w ofercie wyraźnie zaznaczona jest depilacja intymna u mężczyzn. cena jednak nie jest zbyt zachęcająca - 600 zł
Tajemniczy - Sro 21 Gru, 2011
dzieki za rady. Z tego co czytałem to aby zrobic tą depilacje laserową, to najpierw trzeba dokładnie wygolić to miejsce samemu , bo laser wpływa na cebulki wlosów aby już nie odrastały.
Ale jak mogę zgolić wlosy na penisie?tym bardziej ze sa to małe wloski około 0,4 mm leżące na nim.
wesolystudent - Czw 22 Gru, 2011
Też mam pojedyńcze włoski w okolicach napletka kilka na penisie, golę ja maszynką jednak odrastają szybciej niż reszta.
grandalf6 - Pon 02 Sty, 2012
To dziwne, bo kiedyś widziałem stronę salonu kosmetycznego, gdzie każda strefa była po 100zł i dla obu płci. Niestety nie pamiętam nazwy, ani adresu.
|
|