Wielko¶æ Penisa - Wielko¶æ

KoksikPro - Sob 17 Gru, 2011
Temat postu: Wielko¶æ
Witam czy w wieku 18 lat wielko¶æ +13cm (w zwodzie) to normalne ?? Jest szansa na wyd³u¿enie go naturalnie :?:
m³ody555 - Sob 17 Gru, 2011

Ja my¶lê ¿e ka¿da wielko¶æ któr± Pan Bóg Ciê obdarzy³ jest naturalna, i pozostaje naturalna dopóki, dopóty nie bêdziesz jej niekonwencjonalnymi sposobami powiêksza³. Tak naprawdê 13-15 cm to wed³ug mnie najbardziej przyzwoita wielko¶æ. Penis jest wtedy szczególnie estetyczny, kusz±cy, nieodra¿aj±cy i dobrze siê prezentuje. Jak to siê mówi, wszystko kwestia nastawienia, je¿eli Ty z takim przyrodzeniem bêdziesz czu³ siê pewnie, to i kobieta na pewno tego nie zakwestionuje , je¿eli Ty go pokochasz i bêdzie go ceni³, kobieta razem z Tob±! Pozdrawiam
Xanad1 - Sob 17 Gru, 2011

Jest duzo sposobow na zwiekszenie "cz³onka" ale nie wszystkie maja potwierdzona swoja skutecznosc...
np. tabletki,kremy,pompki,extendery

Ja osobiscie nie polecam tabletek i kremu ,obecnie biore tabletki "penilarge i do tego penilarge cream" jestem w 2 miesiacu kuracji i jakos efektow nie widac..
Jesli chodzi o extender to ludzie mowia ,ze dzia³a .Ale trzeba duzo czasu i nie kazdy ma do tego mozliwosc bo trzeba regularnie nosic po kilka godzin dziennie...
I jeszcze cos o pompkach ,sam zastanawiam sie nad kupnem bathmate hydropump,bo ludzie pisza ,ze pomaga. Poczytaj na forum o tej pompce ,ale mi sie wydaje ze to jedyne rozwiazanie jak dla mnie bedzie skoro po tabletkach nie widac efektu.A po pompce od w miare regularnego stosowania efekty zostaja na d³uzej.Niby jak sie d³ugo nie uzywa to cz³onek wraca do swojego poprzedniego rozmiaru bo tkanki sa elastyczne i sie rozciagaja ,tez zalezy od organizmu bo na kogos dzia³a tak ,a na inna osobe inaczej...
Po nowym roku kupie ta pompke i wyprobuje na sobie:)

Wiecej pytan,pisz:)

KoksikPro - Nie 18 Gru, 2011

hmmmm Gdybym siê z tym dobrze czó³ to bym nie pisa³ na tym forum a co do tych pompek i inny gad¿etów to tak na szybko przekalkulowaæ to na start wywaliæ 500z³ a potem co miesi±c 100-200 z³ na co¶ co mo¿e nie byæ wo gule efektów
Xanad1 - Nie 18 Gru, 2011

Zalezy od tego co chcia³bys kupic.
Bathmate hydropump kosztuje 330z³ mysle,ze z pompek to tylko taka bym mog³ sobie kupic bo duzo osob kupi³o ja i sporo jest napisane na forum o tym,a nie bede bra³ takiej co nic o niej nie wiem...

A ty w jakie urzadzenie chcesz zainwestowac?

Dawid159 - Nie 18 Gru, 2011

Kolego ty masz 18 lat a facet rozwija siê do 21 roku ¿ycia wiêc jeszcze poczekaj ;)
Xanad1 - Nie 18 Gru, 2011

i wierzysz w to ,ze cz³onek urosnie jeszcze do 21roku zycia?
Bo ja jakos nie bardzo...
Kluczowy wiek dojrzewania to jest 15-16 lat i wtedy narzady p³ci powinny sie rozwinac ,a pozniej to watpie

Dawid159 - Nie 18 Gru, 2011

Nie mam zamiaru siê k³óciæ poczytaj troszkê to wyczytasz takie informacjê .
Xanad1 - Wto 20 Gru, 2011

czyta³em i dojrzewanie p³ci meskiej jest 11-15/16 lat ,a pozniej dojrzewaja inne czesci ludzkiego cia³a np.gruczo³y itd ,pozniej rosnie zarost ,w³osy pod pachami na nogach itd
rowniez rosnie krtan i zmienia sie glos.

j.alvarez - Pon 20 Pa¼, 2014

hehe, o tych pompkach bobkach lepiej jest najpierw przejrzec opinie. Poza tym ciekawy i dosc interesujacy artykulik tu wynalaz³em :D WPIS