Tabletki i kremy - Czy od seksu rośnie?
fiut69 - Pią 09 Gru, 2011 Temat postu: Czy od seksu rośnie? Wtam, wyczytałem gdzieś w internecie że regularne wspóżycie powuduje wzrost penisa (2cm-3cm) czy to prawda? Ja mam 19 lat i jestem prawiczkeim zastanawiam się czy jak znajde dziewczyne i będe regularnie z nią uprawiał seks(nie wiem co to znaczy regularnie 3-4 razy w tygodniu?) to mi podrośnie z troche? Druga sprawa od którego roku życia można jesc tabletki na powiększenie? I po jakich tabletkach zauważyliście widoczne rezultaty? Czekam na odpowiedzu i pozdrawiam
Xanad1 - Pią 09 Gru, 2011
To,ze od regularnego uprawiania seksu rosnie to jest nie prawda..
Pomysl sobie jak ludzie uprawiaja czesto seks to z jakimi pytami by chodzili?
I gdyby to było prawda lekarze by polecali uprawiac seks czy masturbowac sie...
Jesli chodzi o tabletki to juz jak czytałem 17 latkowie zazywaja takze jak masz 19 lat mysle,ze mogłbys brac.
Sporo osob pisało ,ze po Penilarge(tabletki i krem tez jest) mieli przyrost ,ale wszystko potrzebuje bodzca czyli najlepiej czesto sie pobudzac..
Jak jest napisane te tabletki powoduja zwiekszenie popedu seksualnego i powoduja wiekszy napływ krwi do członka.
Czeste pobudzanie sie powinno powodowac przyrost..
Wiadomo zebys sie nie rozczarował i po 2 dniach stwiedził,ze nic nie rosnie bo na to trzeba czasu.
Co najmniej kuracja powinna trwac 3 miesiace ,a jesli chodzi o przyrost srednio widac po 1 miesiacu ,ale wszystko zalezy od tego jaki kto ma organizm..
Na efekty mozna czekac nawet do 2 miesiecy,wiec regularnie przyjmowane tabletki powinny powodowac przyrost.
Jak masz wiecej pytan,pisz
pozdr
fiut69 - Sob 10 Gru, 2011
No ale te tabletki podwyższają poziom testosteronu a do 21 roku życia testosteron jest na maksymalnym poziomie, więc nie wiem czy to bezpieczne. No i do tego regularnie chodze na siłownie czy to ma wpływ na przyrosty?
ziarenko68 - Sob 10 Gru, 2011 Temat postu: Re: Czy od seksu rośnie?
fiut69 napisał/a: | Wtam, wyczytałem gdzieś w internecie że regularne wspóżycie powuduje wzrost penisa (2cm-3cm) czy to prawda? Ja mam 19 lat i jestem prawiczkeim zastanawiam się czy jak znajde dziewczyne i będe regularnie z nią uprawiał seks(nie wiem co to znaczy regularnie 3-4 razy w tygodniu?) to mi podrośnie z troche? Druga sprawa od którego roku życia można jesc tabletki na powiększenie? I po jakich tabletkach zauważyliście widoczne rezultaty? Czekam na odpowiedzu i pozdrawiam |
hej ziomie nie prawda a po zatym liczy sie jakosc a nie wilekosc
Xanad1 - Sob 10 Gru, 2011
Jesli nie bierzesz zadnych odzywek itp nie sadze zeby miało to wpływ ,ale wszystko jest mozliwe...
Czy to bezpieczne to ja ci nie powiem ,bo nie jestem lekarzem..
Są tez inne sposoby na powiekszenie np.pompka prozniowa
Boski89 - Nie 11 Gru, 2011
Słyszałem kiedyś, że "nie używany sprzęt - zanika". Ale nie wiem czy jest w tym choć 1% prawdy.
fiut69 - Nie 11 Gru, 2011
A ja wyczytałem na tej stronce że pompka nie powiększa tylko powoduje rozstępy na penisie co nie wygląda ładnie prędzej może expander chociaż jak ktoś stosował pompke i widział efekty to niech napisze.
Xanad1 - Nie 11 Gru, 2011
Jesli stosujesz z rozsadkiem nie powinno byc rozstepów i efektow ubocznych...
Czytałem duzo na forum odnosnie pompki bathmate hydropump i sporo osob pisze ,ze efekty sa oszałamiajace..
Sam nie probowałem tego ,ale byc moze sie skusze ;p
W zakładce pompki jest duzo opisane odnosnie tych urzadzen
Powiększony - Pią 25 Wrz, 2020
Hej.
Ja korzystałem z produktu EROS, tego prawdziwego a nie jednego z wielu podrób na rynku.
Początkowo byłem sceptyczny, ale spróbowałem bo wiadomo że człowiek chce się ratować.
Mój penis urósł o 5cm w długości, ale jego objętość także się zwiększyła. Co jeszcze zaskakujące moja potencja zwiększyła się na tyle że 6 krotny stosunek jednego dnia nie sprawiał mi problemu. Skóra mojego penisa od tego żelu stała się też bardziej elastyczna, dzięki czemu nie ma żadnego uczucia tarcia podczas stosunku i po nim nie występują żadne podrażnienia.
Ja zamawiałem z tego linku --> worldbestmedicine.com/l/eros
Polecam każdemu którzy już próbowali wszystkiego, a także tym co dopiero chcą spróbować. Serio pomaga, jest warty swojej ceny.
|
|