Wędzidełko - wędzidełko problem...
Koloss - Sro 07 Gru, 2011 Temat postu: wędzidełko problem... Witam.
Mam na recepcie napisane zabieg wędzidełka i coś o stulejce, ale wydzwoniłem już do kilku szpitali i kilku poradni na śląsku i nigdzie nie robią tego publicznie... Nie mam pieniędzy by płacić ok 900 zeta za zabieg Pomóżcie, gdzie ktoś ze śląska robił taki zabieg z nfzu i jakiś namiar. Z góry dzięki. No chyba za coś się płaci do cholery te składki a wszystko za dodatkowe pieniądze żenada.
andrzejgadarr - Sro 07 Gru, 2011
A powiedziałeś, że masz skierowanie na taki zabieg czy po prostu pytasz czy taki zabieg w danym szpitalu wykonują?
Koloss - Sro 07 Gru, 2011
Oczywiście, że wspomniałem o tym zawsze, gdy pytałem. Z tego co mi powiedzieli, to w żadnym szpitalu nie mają kontraktów na zabiegi i wykonuje się tylko za opłatą, ale mówili bym pytał po poradniach. Także dzwoniłem, ale też nie mogłem się umówić, dlatego pytam Was czy ktoś mi może polecić poradnie darmową?
GordonGekko - Sro 07 Gru, 2011
Koloss, nie wiem jak wygląda sytuacja na Śląsku ale w woj. Lubelskim jest tak że albo wybierasz płatny zabieg w prywatnej klinice i czekasz max tydzień lub za darmo w publicznym szpitalu i czekasz 1,5 roku.
Kubas - Czw 08 Gru, 2011
ACZ w Katowicach na Mickiewicza 9 bodajże. Ja miałem wykonywany tam zabieg z NFZ.
Koloss - Czw 08 Gru, 2011
GordonGekko - to nie nastraja mnie optymistycznie ;/
Kubas - Dzięki za info to poszukam, a jak sam zabieg profesjonalnie? Jesteś zadowolony? Ile czekałeś?
|
|