Sperma - co sie dzieje?

sandal - Sro 07 Gru, 2011
Temat postu: co sie dzieje?
witam
mam taki problem a mianowicie jak np leze z dziewczyna sobie film ogladam sie calujemy itd ale nic wiecej a ja sie podniecam troche ale np nie staje mi a sperma mi wylatuje tylko taka przezroczysta i czasami troche stanie a i tak leci.czy jest cos zeby zmniejszyc szybkosc podniecenia ??

legolas1 - Sro 07 Gru, 2011

znaki interpunkcyjne wprowadzono po to aby ułatwić czytającemu zrozumienie czytanego tekstu. :lol:
to o czym piszesz to preejakulat i jest wydzielany z cewki moczowej na skutek podniecenia. ma on na celu zapewnienie odpowiedniego nawilżenia i poślizgu w czasie stosunku. szybkość podniecenia jest cechą osobniczą i nie bardzo da się ją regulować, może z czasem gdy się już przyzwyczaisz to takich sytuacji, podniecenie zajmie Ci trochę więcej czasu. nie oznacza to jednak, że w szybkim podniecaniu się jest coś złego.

sandal - Sro 07 Gru, 2011

ale to nie oznacza ze jak mi tak leci to ze np jak dla dziewczyny wloze to odrazu od tego zajdzie w ciaze?
DJM89 - Sro 07 Gru, 2011

sandal napisał/a:
ale to nie oznacza ze jak mi tak leci to ze np jak dla dziewczyny wloze to odrazu od tego zajdzie w ciaze?

Różnie piszą o tym preejakulacie. Może zawierać śladowe ilości plemników, bądź nie.
Ja nigdzie się nie pcham bez gumki i mam spokój z takimi myślami ;)