Ogólnie o potencji - Stres

zamaskowany - Sro 30 Lis, 2011
Temat postu: Stres
Siemka,

kilka miesięcy temu miałem sytuacje z dziewczyną, która zakończyłaby się seksem, gdyby nie to, że mój mały skapitulował.
Od tamtego czasu ciągle w sytuacjach intymnych towarzyszy mi stres i brak pewności siebie. Mam przed oczami wizję, że mój mały opada, a dziewczyna jest zawiedziona. Rozgrzewanie go przez dziewczynę też nie pomaga, bo zawsze boje się o to, że pomimo jej starań on się nie podniesie.

Nie mam problemów gdy całuje się z dziewczyną, albo gdy sam się masturbuję. Problem pojawia się wtedy, gdy wiem że do czegoś dojdzie i uruchamia się ten strach.

Jak sobie z tym zaradzić? Przez to czuje się jak pierdoła a nie jak mężczyzna :(
Dodam, że przed tą niefartowną sytuacją miałem kilka partnerek z którymi też urządzałem sobie zabawy i nie miałem żadnych problemów, a mały stał nawet przez kilka godzin pieszczot.

GordonGekko - Sro 30 Lis, 2011

Wg mnie, powinieneś całkiem o tym nie myśleć, w ogóle!
zamaskowany - Czw 01 Gru, 2011

Staram się, ale nawet gdy zapominam o problemie, to gdy dziewczyna się do mnie dobiera to wraca strach. Męczy mnie to, bo już zaprzepaściłem multum okazji na zabawę.

Nie czuje sie przez to jak facet. Nie czuje pewności siebie.

arkham - Wto 06 Gru, 2011

Zastosuj terapie niespodzianke. Jak będziesz spał z dziewczyną smacznie, to niech ona się obudzi w środku nocy i delikatnie zacznie cię wykorzystywać. Jak się przypadkiem obudzisz, zobaczysz, że wszystko działa jak powinno to i stres ci przejdzie.

Czy ta metoda działa nie mam pojęcia najmniejszego. Ale nie zaszkodzi spróbować bo nic nie kosztuje :P