Ćwiczenia - Mięsnie Kegla- początek
duszek2611 - Wto 29 Lis, 2011 Temat postu: Mięsnie Kegla- początek Witam wszystkich.Dopadł mnie problem zbyt wczesnego wytrysku;/ myslałem ze to minie po kilku razach ale niestety nie;/ Koncze podczas gry wstepnej,a jak juz mi sie uda ją przezyc to koncze po kilku ruchach w mojej partnerce;/ Wiem ze poprostu ona jest zawiedziona.. Moge sie z nią normalnie kochac dopiero po 2 lub 3 wytryskach,ale wtedy juz sprzęt jest zbyt zwiodczały;/ Mam 20 lat ,rozmiar podczas wzwodu 17cm czyli chyba normalnie.Przednia miałem kilka dziewczyn tez sie z nimi kochałem ale niezbyt często,rowniez szybko sie konczyłem myslałem ze to normalne,ale teraz widze ze nie.Poprostu wiem ze stac mnie na wiecej,i chciałbym ją wreszcie doprowadzic do konca,kupiłem tabletki orgasm control,ale po kilku dniach od stosowania zaczeła mnie okropnie bolec głowa i dostałem biegunke,i problem z oddechem.Wiec chyba je odstawie,zamowilem dzis spray rowniez o tej samej nazwie moze cos pomoze zobaczymy.Moze to ze zbyt często sie masturbowałem jest tego powodem,dojscie jak najszybciej itp moze organizm sie przyzwyczaił. Poprostu za bardzo sie tym denerwuje i podniecam nie umiem nad tym panowac;/ staram sie o tym nie myslec ale to nic nie pomaga.? Powiedziałem jej o tym,moze bedzie mi z tym lepiej nastepnym razem,moze szczera rozmowa pomoze,w duzej mierze od mojego toku myslenia to zalezy.Nie chce wypijac lampki wina itp zeby wytrzymac dłuzej,ani tez faszerowac sie jakimis tabletkami,chciałbym samą natura to pokonac.Czy moze isc z tym problemem do lekarza ? Jezeli ktorys z kolegow mogłby mi napisac jak cwiczyc miesnie kegla tak na początek, jakąś rozpiske lub cos.Byłbym bardzo wdzięczny:)
Xanad1 - Wto 29 Lis, 2011
No to jest problemem wielu ludzi,a jak czytałem jest to spowodowane słabym miesniem PC czyli zwieracz.Podam ci strone i pobierz sobie cały poradnik
http://chomikuj.pl/scanmar/dla+m*c4*99*c5*bcczyzn/Powiekszanie+Penisa+Cwiczenia+Kurs+Poradnik,186377769.pdf tam na dole masz podpisane cwiczenia idp. Pobierz to sobie ,wszystko masz opisane
arkham - Wto 29 Lis, 2011
Kegle możesz ćwiczyć, ale nie bezmyślnie. Pewnie nie zauważyłeś ale podczas stosunku mimowolnie zaciskasz mięśnie kegla. Musisz nad tym zapanować. Dobrą sprawą są także ćwiczenia odwrotne kegla. Dużo trudniejsze ale skuteczne. Jak to robić? Za odwrotne skurcze odpowiadają te same mięśnie co za zwiększenie ciśnienia moczu czy puszczenia bąka. Jednak problem leży w ich izolacji tak aby nie napinać mięśni brzucha. Ale dlatego to się nazywa ćwiczeniami żeby je ćwiczyć. A no i zaznajom się z terminem edging.
duszek2611 - Wto 29 Lis, 2011
Mowisz ze moge cwiczyc kegla ale "nie bezmyslnie" tzn co masz na mysli? Czytałem eboka tutaj na forum stosować sie do tego co tam jest napisane?
arkham - Wto 29 Lis, 2011
Przez bezmyślnie rozumiem np 500, 600 czy nawet 1000 ucisków na dzień. Lepiej zrobić
30 x1sec
15 x5sec
5 x10sec
2 x20sec
1 max
Lub na odwrót. Mimo wszystko mięśnie kegla to mięśnie szkieletowe, tak jak biceps czy triceps. Dlatego lepiej stosować zasady podobne do tych na siłowni. Dobrze jest po serii zwykłych kegli poćwiczyć odwrotne. Ważne jest żeby nie przećwiczyć bo skutki będą smutne. To co jest w ebooku możesz stosować póki nie umocnisz trochę tych mięśni. Ale pamiętaj edging i tak da ci najwięcej. W pewien sposób nauczy cię panować nad podnieceniem i keglami. Także lepiej poznasz jak to jest z tym orgazmem, kiedy przyśpieszyć a kiedy zwolnić.
Ps. Kiedyś słyszałem o jakimś domowym sposobie, syropie z korzenia selera. Na co ma wpływ nie wiem. Ale podobno działa na wytrzymałość.
duszek2611 - Sro 30 Lis, 2011
Masz moze link do tych cwiczen edging? Mam tez poradnik ktory kolega mi podał tez skorzystam.Wczoraj cwiczyłem z eboka tak na początek 50 powtorzen a dzis nie moge sie załatwic,moze przesadzilem jak na początek
DJM89 - Sro 30 Lis, 2011
duszek2611 napisał/a: | Masz moze link do tych cwiczen edging? Mam tez poradnik ktory kolega mi podał tez skorzystam.Wczoraj cwiczyłem z eboka tak na początek 50 powtorzen a dzis nie moge sie załatwic,moze przesadzilem jak na początek |
Widać masz trochę za słabe te mięśnie, ale małymi kroczkami dasz radę.
Jak dobrze wyćwiczysz to napięcie ich przed wytryskiem pozwoli na dalszą zabawę, jednak jak w moim przypadku erekcja lekko słabnie na minutkę, dwie.
arkham - Sro 30 Lis, 2011
W edgingu chodzi o zbliżenie się do punktu, który jeśli przekroczysz to dostajesz orgazm. Masz sie do niego zbliżyć. Jak już wiesz, że jesteś blisko to przerywasz stymulacje. Czekasz aż podniecenie opadnie i znowu. Robisz to tak długo jak ci się podoba. Jak będziesz miał już wprawę to nie będziesz musiał przerywać stymulacji tylko po prostu zwolnisz albo zmienisz chwyt. Radze ćwiczyć z użyciem lubrykantu.
To juz wiem o co chodzi jakis czas temu to robilem,bo myslałem ze przyzwyczaje organizm do dłuzszych stosunkow ale odpusciłem bo nic nie dawało ale zaczne znowu. Gdy cwicze kegle trzeba sie doprowadzic koniecznie do erekcji ? czy wystarczą same skurcze bez erekcji? aha i czy mozna ćwiczyć wszystko razem? to co wy mi mowcie + to co kolega wysłał,ćwiczenia na powiększanie
kegle w zwodzie należą do bardziej zaawansowanych. Tak można robić razem z tym co na PDF'ie
Dawid159 - Sro 30 Lis, 2011
To może być spowodowane tym że się często masturbowałeś ponieważ przyzwyczaiłeś organizm do szybkiego wyładowania napięcia seksualnego.
Napewno jest to spowodowane tą masturbacja..To jak na poczatek to wystarczą same skurcze bez wzwodu? Czy musi byc wzwod?
No jak miałeś problemy po 50 powtórzeniach to oczywiście ze w stanie spoczynku.
Dobra to narazie bede cwiczył w stanie spoczynku kilka dni.Ale np przed takim konkretnym ćwiczeniem kegli mozna zrobic jakis okład np ciepłym ręcznikiem? teraz mi sie przypomniało kiedys np przy koncu juz, ściskałem kegle wyleciało kilka kropel, wzwod deliktanie opadł na minute lub dwie,tak jak u kolegi wyzej i mogłem działać dalej czy o to własnie chodzi w tym?
okooko333 - Sro 30 Lis, 2011
Ja mam pytanie. Wiem wyjdę na kompletnego laika ale ja nie wiem, gdzie jest ten mięsień Kegla. Jak go zlokalizować, skąd mam wiedzieć, że właśnie go uciskam:P Nie mam jakichś wielkich problemów z 'przedwczesnym wytryskiem'. Czasami się zdarzy ale wtedy pieszczę partnerkę ustami i językiem. Mały odpoczywa, po czym znów jest w stanie działać cuda.
arkham - Czw 01 Gru, 2011
duszek2611 napisał/a: | Dobra to narazie bede cwiczył w stanie spoczynku kilka dni.Ale np przed takim konkretnym ćwiczeniem kegli mozna zrobic jakis okład np ciepłym ręcznikiem? teraz mi sie przypomniało kiedys np przy koncu juz, ściskałem kegle wyleciało kilka kropel, wzwod deliktanie opadł na minute lub dwie,tak jak u kolegi wyzej i mogłem działać dalej czy o to własnie chodzi w tym? |
Okładu nie musisz. Wyleciało kilka kropel. A orgazm był?
okooko333 napisał/a: | Ja mam pytanie. Wiem wyjdę na kompletnego laika ale ja nie wiem, gdzie jest ten mięsień Kegla. Jak go zlokalizować, skąd mam wiedzieć, że właśnie go uciskam:P Nie mam jakichś wielkich problemów z 'przedwczesnym wytryskiem'. Czasami się zdarzy ale wtedy pieszczę partnerkę ustami i językiem. Mały odpoczywa, po czym znów jest w stanie działać cuda. |
Podczas oddawania moczu zatrzymaj go. Właśnie użyłeś tych mięśni. Podczas wzwodu jak zaciśniesz to ci mały podskoczy. Albo też weź przyłóż rękę pomiędzy moszną a odbytem, zrób to co przy oddawaniu moczu to poczujesz tam skurcze.
DJM89 - Czw 01 Gru, 2011
No właśnie mam pewne dość dziwne pytanie związane z tymi mięśniami.
Miałem 2 partnerki i podczas zabaw były totalnie zaskoczone gdy mogłem penisem ruszać- napięcie owych mięśni. Jedna podczas francuza nie wiedziała co się dzieje, bo jej "uciekałem" dla śmiechu.
Na pytanie, czy poprzedni partnerzy umieli takie coś w odpowiedzi było "nie". Jak jest w Was?
Również jedna była zaskoczona preejakulatem. Sądziła, że skończyłem przed czasem, bo byłem śliski. U Was jak z tym jest?
arkham - Czw 01 Gru, 2011
Mi się wydawało, że każdy może podskakiwać. Ciekawe.
Pr-ejakulat jest akurat bardzo zależny od genetyki, ale zawsze można pomóc by było go więcej. Np być zawsze nawodnionym i brać Pygeum przez 5 tygodni. Te pigułki zrobione są z kory jakiegoś drzewa. Silnie działają na gruczołu cowpera.
duszek2611 - Nie 04 Gru, 2011
Przez moja prace ,bolało mnie prawe jądro,gdy sie nie przesilam jest ok,ale gdy cos dzwigne zaczyna bolec.Jak cwicze kegle jest ok.Ale gdy jestem z dziewczyna sciskam kegle zeby sie za szybko nie skonczyc nawet mi wychodzi,ale pozniej te jądro własnie boli;/
fasiek - Nie 04 Gru, 2011
Ja współżycie mam ciągle przed sobą,a i perspektyw na nie jak na razie żadnych, ale jednak postanowiłem trochę pomyśleć o przyszłości.
Jakiś czas temu po prostu zacząłem przedłużać masturbację. No bo jak wiadomo częsta masturbacja skutkuje tym że organizm przyzwyczaja się do szybkiego dojścia. Metody tej nigdzie nie przeczytałem ani nie znam jej skuteczności, ale przynajmniej pozwala chociaż trochę nauczyć się panowania nad sobą i polepsza orgazm:)
W praktyce polega to na waleniu ze stoperem w ręku (ale wygodniej jest położyć go gdzieś pod ręka):P Ustalasz sobie jakiś minimalny czas i jedziesz. Ważne by za każdym razem zwiększać czas masturbacji chociaż o pół minuty, albo przynajmniej jej nie skracać.
Niestety jakoś zabrakło mi silnej woli i doszedłem tylko do 20 minut, a potem porzuciłem te ćwiczenia. Jednak od wczoraj postanowiłem do nich wrócić i zacząłem od 16 minut. Następnym razem chce wytrzymać 18 i tak dalej.
Jesli ktoś chce to może tego spróbować, a potem podzielić sie wynikami:)
arkham - Nie 04 Gru, 2011
Brzmi jak edging. Bo tak jak sie dojdzie do wprawy to można i pare godzin.
GordonGekko - Nie 04 Gru, 2011
Ja tam wolę szybko kończyć sprawę. 20 min współżycia to za długo wg mnie.
DJM89 - Nie 04 Gru, 2011
GordonGekko napisał/a: | Ja tam wolę szybko kończyć sprawę. 20 min współżycia to za długo wg mnie. |
A jakbyś miał wytrzymać godzinę czasu podczas seksu hiszpańskiego?
Miałem strasznie nieporadną partnerkę. Myślałem, że przez masturbację tak mam, ale przy kolejnej partnerce nie było problemów z dojściem w trakcie innych spraw jak stosunek.
tighmy - Pią 09 Gru, 2011
dłużej jak 20 min ciężko wytrzymać
kadeon - Nie 09 Gru, 2012
A ja mam takie pytanko bo nie wiem czy nie przećwiczyłem mięśni PC więc robię po 200 uścisków dziennie i po tym zaciskam 5x na 40sek ćwiczę tak już z 6 dni. Efekty sa mocniejsze erekcje w czasie ćwiczeń twardy jak skała, ale no właśnie teraz potrzebuje czasu by stanąć tak jak by przemęczony był i na początku mimo prawie pełnej erekcji miękki żołądź trudno to opisać. Dopiero jak bardziej się podniecę i pozaciskam mięsień to wraca do normy tak nie miałem bo to wygląda hmm jak stojący flak ale wraca do normy po czasie czy to przez ćwiczenia PC?.
|
|