Luźne dyskusje o męskich sprawach - Odruchy

men_boy - Pią 18 Lis, 2011
Temat postu: Odruchy
Czesc. Czy macie czasami tak, ze idąc przez miasto lub bedac w szatni itp czujecie potrzebę podrapania sie po penisie i jądrach? Jeśli tak to czy robicie to śmiało czy jednak sie kryjecie? To normalne czy raczej nie? Jak to wygląda u was?
GordonGekko - Pią 18 Lis, 2011

Jest to całkiem normalne, ja się drapie ale uważnie.
adam230 - Pią 18 Lis, 2011

Czasem mam. A czasem mam potrzebę poprawić jajka albo penisa w slipach czy boksach, bo się niewygodnie ułoży :)
grzespodol1992 - Pią 18 Lis, 2011

na mieście to tam nic ale ja osobiście mialem tak, że siedzę na zajęciach, w grupie na 21 osób 20 dziewczyn i ja sam chłopak a tu nagle staje :D i nijak się ruszyć nie można ani nie opadnie bo cały czas o tym myślę i potem wychodzę zasłaniając klejnoty torbą :D
GordonGekko - Sob 19 Lis, 2011

grzespodol1992, czasem tak bywa :)
newyoungdick - Pon 21 Lis, 2011

ja tez taak mam. zwykle pare razy dziennie musze dodac sobie w slipach troche wygody, ale sadze ze to zupelnie normalne, bo moi koledzy tez tak robia :)
Stary Kutas - Pon 21 Lis, 2011

Też sobie czasem poprawiam ułożenie w gaciach :mrgreen: Ale dyskretnie
Gorryl - Nie 16 Lut, 2014

powiem tak: chciałbym sie nie krępowac, ale wiem że niektórzy na to dziwnie patrzą. Bardziej sie wstydze przy kobietach, ale tak normalnie to czesto zdarza mi się złapać za jaja, zwłaszcza jak jestem w samych slipach nad wodą albo na basenie. Poniekąd to taka demonstracja siły :mrgreen: