Luźne dyskusje o męskich sprawach - historyjki
onogi - Wto 25 Lip, 2006 Temat postu: historyjki dajcie jakies historyjki jak Wam sie udalo zarwac panienke na jedene raz. I nie chce wiedziec w jaki sposob to robiliscie, ale w jaki sposob Ty ją do tego namówiłeś I w jakich ciekawych miejscach Ci sie to przytrafiło ja narazie jestem zielony (prawik) wiec nie chce by cos mi przeleciało sprzed nosa rozgladam sie, ale nie nie mam doswiadczenia w "namawiamiu" panienek, mowcie!!
chłopiec - Wto 25 Lip, 2006
Właśnie.
Przyłączam się do tej prośby
skywalker - Wto 25 Lip, 2006
A po co Wam to? Nie lepiej żeby takie sytuacje były spontaniczne? Wtedy to ma jakiś urok... A nie to że Wy strict zaplanujecie jakąś sytuacje a potem będzie rozczarowanie bo mi wyszło a wam nie... Poza tym w szkołach jest dość panienek które tylko czekają żeby je ktoś przeleciał i wcale sie z tym nie kryją... A jak chcecie bardziej wartościowe dziewczyny to postarajcie sie w bardziej oryginalny sposób...
Życze powodzenia
hildegrant - Wto 25 Lip, 2006
w ogole po co "jak zarwac", chyba najlepiej jest byc zarwanym przez panienke, maksimum zysku przy zeru wysilku...
addam - Pią 28 Lip, 2006
ja bym nie radził czekać na panienkę która sama zarwie, bo można dłuuugo czekać i się nie doczekać. jednak większość kobiet woli, jak upatrzony przez nich mężczyzna, któremu da sie bardzo subtelne znaki zainteresowania, podejmie niby sam inicjatywę.
onogi - Czw 03 Sie, 2006
hahahaha :D udało mi się :D:D wyrwałem pierwsza laske :D dobrze, ze mialem kondomy, bo nici by z tego bylo
facet - Czw 03 Sie, 2006
onogi napisał/a: | wyrwałem pierwsza laske :D dobrze, ze mialem kondomy, bo nici by z tego bylo |
To że miałeś kondomy nic jeszcze nie znaczy, mogła być przeciez wadliwa gratulations
noddy - Czw 03 Sie, 2006
No i ja z apelem bo mieszkam w malym miescie gdzie te same MORDY widze no i nie ma chyba zadnej takiej laki ktora bym chcial albo sa zajete albo takie co mozna kopnac w sadlo bo wisi jak worek po ziemniakach na scianie w piwnicy Gdzie moge cos wyrwac?
hildegrant - Czw 03 Sie, 2006
masz neta wiec zaszalej na czatach, forach ( na tym laski raczej nie wyrwiesz ) itp...
tylko ostrzegam, ze mozna sie naciac...ale znam tez kilka internetowych malzenstw, ktore niezle sobie radza...
noddy - Czw 03 Sie, 2006
hmmm ty to nie glupi pomysl wyrywam kilka juz bajeruje ale nie bede dojerzdzal do kobiety po te 30km!
hildegrant - Czw 03 Sie, 2006
noddy: piszemy "rz" po p, b, t, d, k, g, ch, j, w
jesli warto to mozna i 433 km jechac...
noddy - Pią 04 Sie, 2006
dobra dobra kazdy czlowiek popelnia bledy w pisowni ale wszyscy wiemo o co chodzi a nawet jezeli warto to czy stac by cie bylo codziennie jechac te 400km ??? bys musial nie spac wogole
hildegrant - Pią 04 Sie, 2006
ja mam syna na 2 koncu polski i stac mnie by go odwiedzac...nie codziennie ale raz w miesiacu...
onogi - Pią 04 Sie, 2006
grunt to wlasnie zeby wybrac sie na imprezke!! gdzies z dala od okolicznych mord!!
www.osada.pl tam mozesz za darmo ogladac zdjecia i wstawiac swoje. no i napisz do jakiejs maila!!
con brio - Pią 04 Sie, 2006
noddy napisał/a: | ..... a nawet jezeli warto to czy stac by cie bylo codziennie jechac te 400km ??? bys musial nie spac wogole |
Brednie że niemożna poznać dziewczyny. Albo jesteś jeszcze taki dziecuch, albo jakiś wybrakowany egzemplarz. W Twoim przypadku to kup sobie w sex shopie gumową lalkę. Będziesz ją miał zawsze gotową i zawsze pod ręka.
Śmieszą mnie tacy ludzie. Bez żadnej ambicji, bez odrobiny uczucia. Tylko sex i nic więcej. Chcieliby poznać dziewczynę i po piętnastu minutach już na niej leżeć i po kilku ruchach skończyć "miłość". Nie na tym polega sex panowie. Sex to cały ceremoniał. Dopiero co poznana dziewczyna która idzie do łóżka to dla mnie dz..... W taki sposób sex uprawiają ludzie prymitywni.
Cała przyjemność polega w "zdobywaniu" dziewczyny. Im dłużej, tym sex daje więcej rozkoszy. Dlamnie nieliczy się ilość lecz jakość.
Dla swojego i partnerki dobra zmiencie Panowie nastawienie do sexu. Stawiajcie na jakość. To sie opłaca. Dziewczyny rozmawiają z sobą i opowiadają o swych przygodach. Wyrobienie sobie "renomy" to cel do którego powinniśmy dążyć.
noddy - Pią 04 Sie, 2006
con brio napisał/a: | noddy napisał/a: | ..... a nawet jezeli warto to czy stac by cie bylo codziennie jechac te 400km ??? bys musial nie spac wogole |
Brednie że niemożna poznać dziewczyny. Albo jesteś jeszcze taki dziecuch, albo jakiś wybrakowany egzemplarz. W Twoim przypadku to kup sobie w sex shopie gumową lalkę. Będziesz ją miał zawsze gotową i zawsze pod ręka.
Śmieszą mnie tacy ludzie. Bez żadnej ambicji, bez odrobiny uczucia. Tylko sex i nic więcej. Chcieliby poznać dziewczynę i po piętnastu minutach już na niej leżeć i po kilku ruchach skończyć "miłość". Nie na tym polega sex panowie. Sex to cały ceremoniał. Dopiero co poznana dziewczyna która idzie do łóżka to dla mnie dz..... W taki sposób sex uprawiają ludzie prymitywni.
Cała przyjemność polega w "zdobywaniu" dziewczyny. Im dłużej, tym sex daje więcej rozkoszy. Dlamnie nieliczy się ilość lecz jakość.
Dla swojego i partnerki dobra zmiencie Panowie nastawienie do sexu. Stawiajcie na jakość. To sie opłaca. Dziewczyny rozmawiają z sobą i opowiadają o swych przygodach. Wyrobienie sobie "renomy" to cel do którego powinniśmy dążyć. |
Chyba CIEBIE pojebalo! Mi nie chodzi wlasnie o sex! tylko zeby sie zakochac ale widze ze ty mowisz o sobie:| wk... mnie takie podejscie do calej sprawy a swoje marne komentarze zachowaj dla siebie
I czy ja napisalem ze chce sexu???????????? Ja chce pioznac partnerke a nie odrazu znia uprawiac sex czlowieku naucz sie czytac ze zrozumieniem Polecam najpierw jakies czytanki (Elementarz czy nawet wycinki z Playboy'a) POZDRO! ZIOMUŚ
hildegrant - Pią 04 Sie, 2006
dla mnie dz.... to kobieta pobierajaca pieniadze za swoje uslugi, a dziewczyna szybko idaca do lozka jest po prostu chetna
pamietaj, ze nie kazdy czlowiek chce sie wiazac...
onogi - Sob 05 Sie, 2006
na walcie jakies historyjki... Zeby Was zachecic powiem Wam ze to byl sex ze znajoma z widzenia. po baaaardzooo dlugiej rozmowie powiedzialem jej w pewnym momencie, ze oddalbym sie jej caly a ona sie spytala czy naprawde... niezla chcice miala, bo zaraz poszlismy do namiotu
noddy - Sob 05 Sie, 2006
A jak nazwiecie dziewczyne, ktora ma w stanach chlopaka i ma taka chcice ze by kazdemu dala ja do niej napisalem pare fajnych tekstow na ktore starsze kobiety bo poszly jak muchy do kupy a ona mnie wysmiala spytala sie "Co to za bajka"? POPIZGALO JĄ? mysle ze ona to przemysli bo nie bedzie chodzila z chlopakiem ktorego juz nie zobaczy i mysle ze bedzie chciala znalesc sobie jakiegos partnera a to co uslyszala na gg przemysli i mze sie wezmie za mnie to ja jej pokaze ,,|,,,
skywalker - Sob 05 Sie, 2006
[quote="onogi"]na walcie jakies historyjki... Zeby Was zachecic powiem Wam ze to byl sex ze znajoma z widzenia. po baaaardzooo dlugiej rozmowie powiedzialem jej w pewnym momencie, ze oddalbym sie jej caly a ona sie spytala czy naprawde... niezla chcice miala, bo zaraz poszlismy do namiotu [/quote]
Troche dziwny tekst jej szczeliłeś... To raczej kobieta powinna Ci powiedzieć że odda Ci się a nie ty jej
noddy - Nie 06 Sie, 2006
NIekoniecznie musiala być to KOBIETA hehehe
onogi - Nie 06 Sie, 2006
ten tekst byl pol zartem pol serio... to jak inaczej moglem to powiedziec, zeby sie nie obrazila?? trzeba umiec rzucac jakies takie teksty i rozbawic a nie smiertelnie powaznie cos powiedziec to sie przestraszy... bo zalezy jej tylko na seksie!!
a noddy to ze jestes gejem to nieznaczy, ze inni tez preferuja takie "cos"
onogi - Nie 06 Sie, 2006
ten tekst byl pol zartem pol serio... to jak inaczej moglem to powiedziec, zeby sie nie obrazila?? trzeba umiec rzucac jakies takie teksty i rozbawic a nie smiertelnie powaznie cos powiedziec to sie przestraszy... bo zalezy jej tylko na seksie!!
a noddy to ze jestes gejem to nieznaczy, ze inni tez preferuja takie "cos"
noddy - Nie 06 Sie, 2006
Twoj spam byl w tym momencie zbędny bo za 10 razem bym CIEBIE nie zrozumial ale kazde dziecko ma swoj swiat pozdr dla ciebie i pozdro dla tego pana z namiotu
onogi - Pon 07 Sie, 2006
g... złapałeś podnietę??
noddy - Pon 07 Sie, 2006
Tak a teraz spuszcze Ci sie na twarz i na klate! Wysmarujesz sobie i moze Ci jakies wloski urosna malolacie pozdro
onogi - Pon 07 Sie, 2006
noddy napisał/a: | A jak nazwiecie dziewczyne, ktora ma w stanach chlopaka i ma taka chcice ze by kazdemu dala ja do niej napisalem pare fajnych tekstow na ktore starsze kobiety bo poszly jak muchy do kupy a ona mnie wysmiala spytala sie "Co to za bajka"? POPIZGALO JĄ? mysle ze ona to przemysli bo nie bedzie chodzila z chlopakiem ktorego juz nie zobaczy i mysle ze bedzie chciala znalesc sobie jakiegos partnera a to co uslyszala na gg przemysli i mze sie wezmie za mnie to ja jej pokaze ,,|,,, |
eee... malo z tego zrozumialem... i nie wiem co ma to do tematu ...
onogi - Pon 07 Sie, 2006
a może zazdroscisz??? bo z tego co czytalem to jeszcze nie moczyles ogona... Odpier***l sie ode mnie... nawet nie musze Ci tlumaczyc, ze to byla dziewczyna (znajoma)... Zazdrosc przez Ciebie przemawia. A moze masz takie poczucie humoru. jak czytalem twoje posty to odnioslem wrazenie ze za wszelka cene chcesz udowodnic wyzszosc intelektualna nad innymi, ale pleciesz caly czas glupoty!! tak jak to wyzej pokazalem
noddy - Pon 07 Sie, 2006
onogi napisał/a: | a może zazdroscisz??? bo z tego co czytalem to jeszcze nie moczyles ogona... Odpier***l sie ode mnie... nawet nie musze Ci tlumaczyc, ze to byla dziewczyna (znajoma)... Zazdrosc przez Ciebie przemawia. A moze masz takie poczucie humoru. jak czytalem twoje posty to odnioslem wrazenie ze za wszelka cene chcesz udowodnic wyzszosc intelektualna nad innymi, ale pleciesz caly czas glupoty!! tak jak to wyzej pokazalem |
hahahahhahahahah no mam czego Ci zazdroscic hehehe a tamtego niezrozumiales bo to ciezkie do zrozumienia dla Ciebie ale tak to juz bywa w tym okrutnym świecie.
ps. Na mnie przyjdzie pora zebym "zamoczyl ogon" jak ty to nazywasz i nie jest mi z tego powodu do jakiejs zazdrosci tylko poprostu pleciesz takie glupoty czlowieku ze pol forum sie smieje mi na PRIV!
onogi - Wto 08 Sie, 2006
za glupi jestes zeby odpowiadac
noddy - Wto 08 Sie, 2006
no to Ci odpowiadam... HCWD!!!!
onogi - Nie 13 Sie, 2006
widze ze na tym forum same malolaty siedza a ja teraz chodze z tamta panienka (do konca wakacji... ale ci...szzaa!! )
|
|