Luźne dyskusje o męskich sprawach - Zgolić czy nie?
mariuszek12 - Wto 25 Lip, 2006 Temat postu: Zgolić czy nie? Witam mam 19 lat i nie wiem czy zgolić sobie włosy przy penisie. Nie wiem czy chlopacy w moim wieku mają ogolone czy nie. Mi to przeszkadza ponieważ czesto podczas snu włosy mi sie same wyrywają i przylegają do penisa tzn zoledzia i czesto wlosy wlasnie same mi sie przyczepiaja do penisa i to strasznie boli. POowiedzcie czy ogolic i czym najlepiej i czy nie bedzie zadnych skutkow ubocznych . Czy po ogoleniu bedzie lepiej czy gorzej .Pozdrawiam
skywalker - Wto 25 Lip, 2006
Niektórzy golą niektórzy nie... to jest sprawa indywidualna. Jeśli włosy ci przeszkadzają a tym bardziej jeśli sprawiają Ci ból to zgol i po kłopocie... Ja gole maszynką do strzyżenia włosów. Może nie jest tak gładko jak golarką i pianką ale nie ma czerwonych krost... Skutkiem ubocznym jest kłucie ale po kilku razach skóra się przyzwyczai i nie będzie Ci to przeszkadzało...
mariuszek12 - Wto 25 Lip, 2006
Dzieki
noddy - Sro 02 Sie, 2006
ja nie gole bo podobaja mi sie sa jak taki jeden krzak i zauwarzylem ze kobiety wola nieogolonych!!!!!!! mowie to z apelem do wszystkich! nie golcie bo kobiety wola wloski ktore amortuzuja je przy skakaniu na wacusiu!
Strikerx - Sro 02 Sie, 2006 Temat postu: odp mi też się wydaje że kobiety jednak wolą owłośionego...moja mi to powiedziała że mam nie golić że ona uważa że też nie powinna ale robi to dla mnie
skywalker - Sro 02 Sie, 2006
A mnie się wydaje że kobiety lubią owłosioną klatę a nie penisa. Ja troche podcinam wokół ale jajka gole całkiem wg. mnie tak jest bardziej estetycznie a moja dziewczyna namawia mnie żebym zgolił całkiem ale powiedziałem jej że tego nie zrobie bo czuł bym sie łyso A co do kobiet to obowiązkowo powinny mieć całkiem wygolone... Niewygolona wygląda odrażająco...
Strikerx - Sro 02 Sie, 2006 Temat postu: odp Nie jak zostawi sobie paseczek włosków lekko powyżej królewny też jest baaardzo ładnie i podniecająco
noddy - Czw 03 Sie, 2006
Racja ju nie bede jestem tylko prawik to co sie bede udzielal
hildegrant - Czw 03 Sie, 2006
jestes prawiczek a takie kazania walisz...
"co ty wiesz o minecie"...(cyt. z filmu ze zmianami)
noddy - Sro 09 Sie, 2006
Ja nie chce niszczyc tym co ma sie meskie kobiety wola nieogolonych pod jajkiem al pod pacha wola zeby bylo lyso
Bartazar91 - Czw 10 Sie, 2006
Ja osobiscie gole poniewaz uwazam ze jest to higieniczne i wygodne! jeszcze nie widzialem kobiety ktorej ogolone wlosy by przeszkadzaly!!
dawaj-dalej - Nie 13 Sie, 2006
Ja osobiście lubię golić jajka i kutasa. Tak mi się podoba. Jest z tym z resztą niezła zabawa. Tyle ile się da golę maszynką do strzyżenia, a potem ręczną golarką. Moja żona nie lubi łysego kutasa, więc golę kilka razy w roku. Tak osiągamy konsensus. Przez kilka miesięcy jest owłosiony i przez kilka ogolony. Natomiast stale golę pod pachami bo tak jest wygodniej i higieniczniej, a żonie to nie przeszkadza. Polecam golenie pod pachami wszystkim facetom szczególnie w upalne dni.
archie480 - Nie 10 Wrz, 2006
jarhead - Pon 11 Wrz, 2006
a co myslicie o fryzurach erotycznych w okolicy penisa, tzn. o specjalnych wzorkach i podcieciach wloskow w sposob niestandardowy......
Strikerx - Wto 12 Wrz, 2006 Temat postu: odp U kobiet może i tak ale u nas?Osobiście uważam że powinno się golić włosy pod pachami w okresie letnim...a penisa przycinać tak żeby wyglądał znośnie a nie dżungla
jarhead - Wto 12 Wrz, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | U kobiet może i tak ale u nas?Osobiście uważam że powinno się golić włosy pod pachami w okresie letnim...a penisa przycinać tak żeby wyglądał znośnie a nie dżungla |
nom wlasnie tylko mozna go tak przycinac zeby wygladal ciekawie, nietypowo i jeszcze bardziej podniecajaco....
Strikerx - Sro 13 Wrz, 2006 Temat postu: odp Jak kto lubi ja bym się czuł głupio...
|
|